Πόλη του Κεμπέκ Gay Pride 2016 - Fete Arc-En-Ciel Κεμπέκ 2016

Γιορτάζοντας το Φεστιβάλ Ουράνιου Τόξου στην πόλη του Κεμπέκ

Η αρχή του Σεπτεμβρίου είναι μια θαυμάσια εποχή για να επισκεφθείτε τη δεύτερη μεγαλύτερη μητρόπολη του Γαλλικού Καναδά, την πανέμορφη πόλη του Κεμπέκ , η οποία έχει πληθυσμό περίπου 550.000 κατοίκων και βρίσκεται στην κορυφή ενός μπλόφας με θέα στον ποταμό St. Lawrence. Τα φύλλα δεν θα έχουν αρχίσει να αλλάζουν χρώμα, αλλά οι μέρες αργά το καλοκαίρι θα είναι ήπια και ευχάριστη. Και για τους ταξιδιώτες της GLBT, αυτή είναι και η ώρα να παρακολουθήσετε το Fete Arc-en-Ciel de Quebec, το ετήσιο Φεστιβάλ Gay Pride της πόλης.

Ο εορτασμός είναι πάνω από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας, με τις ημερομηνίες αυτής της περιόδου 1 Σεπτεμβρίου έως 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Δείτε το Mont-Tremblant και το Laurentians Gay Guide για συμβουλές σχετικά με τον προγραμματισμό ενός gay το Σαββατοκύριακο στην εξοχή.

Η γιορτή Gay Pride του Κεμπέκ είναι αγκυροβολημένη γύρω από το Place d'Youville (στο rue Saint-Jean και d'Youville, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από πολλά από τα γκέι μπαρ της πόλης και από τα δημοφιλή καταστήματα και τα εστιατόρια που γίνονται δημοφιλείς. έξω από την πύλη στην Παλιά Πόλη, εδώ κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ το Σάββατο και την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της οποίας η πολύχρωμη οδός Saint-Jean είναι κλειστή για την κυκλοφορία αυτοκινήτων, υπάρχει μια κύρια σκηνή με διασκέδαση (Παρασκευή έως Κυριακή) και μια ποικιλία εορτασμών, κόμματα στο Bar Le Drague και το Bar St-Matthews , τελετή έναρξης της σημαίας του ουράνιου τόξου, λεσβία, οικογενειακό πικνίκ και ούτω καθεξής.

Μπορείτε να κατεβάσετε το επίσημο πρόγραμμα και το πρόγραμμα La Fete Arc-en-Ciel εδώ.

Quebec City Gay Πόρων

Φροντίστε να επισκεφθείτε το Quebec City Gay Hotels Guide για ιδέες για το πού θα μείνετε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας σε αυτήν την μαγευτική πόλη.

Τα γκέι μπαρ της πόλης και οι γκέι σάουνες / μπανιέρες, καθώς και τα γκέι δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τους χρήσιμους πόρους, όπως ο ταξιδιωτικός ιστότοπος του Τουρισμού του Κεμπέκ και ο οδηγός του Μόντρεαλ, που καλύπτει το ταξίδι στην πόλη του Κεμπέκ .