Θα έπρεπε να αγοράσετε το βιβλίο ψυχαγωγίας της Νέας Υόρκης;

Τα κουπόνια βιβλίων ψυχαγωγίας προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση για ορισμένους ταξιδιώτες

Περισσότερα: Εκπτώσεις για ταξιδιώτες της Νέας Υόρκης

Ένας πιθανός τρόπος για να σώσετε την επίσκεψή σας στη Νέα Υόρκη είναι να αγοράσετε ένα βιβλίο ψυχαγωγίας πριν φτάσετε. Αυτά τα βιβλία είναι περιφερειακού χαρακτήρα, οπότε ακόμα και αν έχετε ένα για τη γενέτειρά σας, θα χρειαστείτε την έκδοση της Νέας Υόρκης για να λάβετε αυτές τις οικονομίες.

Έχω επισημάνει μερικά από τα κουπόνια στην έκδοση 2011 του βιβλίου για να αποφασίσετε αν το βιβλίο σας προσφέρει μια καλή αξία ευκολότερη.

Η πλήρης τιμή στο βιβλίο ψυχαγωγίας της Νέας Υόρκης είναι $ 35, οπότε λάβετε υπόψη αυτό κατά τον καθορισμό εάν το βιβλίο θα προσφέρει οικογενειακές αποταμιεύσεις στην επίσκεψή σας.

Έχετε επίσης κατά νου ότι συχνά μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις στα Βιβλία Ψυχαγωγίας. Τα βιβλία λήγουν την 1η Νοεμβρίου κάθε έτους, οπότε αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι για τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, μπορείτε συχνά να πάρετε ένα αντίγραφο σε μια σημαντική έκπτωση λίγο πριν το ταξίδι σας.

Το βιβλίο είναι καλύτερα προσαρμοσμένο για ζευγάρια ή οικογένειες που ταξιδεύουν μαζί - για μεμονωμένους ταξιδιώτες, τα περισσότερα από τα κουπόνια δεν είναι πολλά. Ανάλογα με το δρομολόγιό σας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη στρογγυλοποίηση των εκπτώσεων για ταξιδιώτες της Νέας Υόρκης, όπως το New York Pass και το New York CityPass για εξοικονόμηση εισόδου σε διάφορα αξιοθέατα.

Επιλέξτε Book Savings Book για τους ταξιδιώτες της Νέας Υόρκης

Αυτές οι λίστες αντιπροσωπεύουν μόνο μερικές από τις εκπτώσεις που περιλαμβάνονται στο βιβλίο ψυχαγωγίας. Έχω αφήσει έξω το buy one, πάρετε μια δωρεάν έκπτωση για εστιατόρια στη Νέα Υόρκη, αλλά εάν είστε πιθανό να επισκεφτείτε χώρους γρήγορου φαγητού ή δεν σας πειράζει να επιλέξετε εστιατόρια σας με κουπόνια κατά νου, μπορείτε να πάρετε περαιτέρω εξοικονόμηση. Υπάρχουν επίσης πολλά εθνικά κουπόνια στο βιβλίο, τα οποία είναι καλά για εκπτώσεις ξενοδοχείων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων ενοικίασης, ψώνια και ταινίες, ώστε να είναι δυνατόν να συνδυάσετε εξοικονόμηση που παίρνετε στο σπίτι με εξοικονόμηση στη Νέα Υόρκη από μια ενιαία έκδοση του Entertainment Βιβλίο .