Πώς να φτάσετε στο πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου του Macy

Συμβουλές για να κάνετε τον δρόμο για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Ημέρας Ανεξαρτησίας του NYC

Τα 4ου πυροτεχνημάτων της Macy, που γίνονται το 4ο του 20ου αιώνα, ξεδιπλώνονται το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2016 και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα πλήθη θα είναι παχιά για τις μεγάλες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου φέτος, καθώς λαοί μαζεύονται για να απολαύσουν τη μεγαλύτερη έκθεση πυροτεχνημάτων το έθνος! Ανατρέξτε σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την παρουσίαση των πυροτεχνημάτων εδώ , στη συνέχεια, κατευθυνθείτε έξω για να δείτε μόνοι σας. Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και να κολλήσετε στα τρένα και το μετρό για να φτάσετε εκεί, ή να ρίξετε το λαιμό σας έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου σας για να γλιστρήσετε μια ματιά της επίδειξης όταν είστε κολλημένοι σε προφυλακτήρα-σε-προφυλακτήρα κυκλοφορίας.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη δημόσια διαβίβαση για τις 4 Ιουλίου, καθώς και η συμφωνία για την οδήγηση και το πάρκινγκ (αν επιμείνετε):

Πού θα γίνει η έκθεση πυροτεχνημάτων του Macy;

Η οθόνη εκτείνεται σε δύο θέσεις φέτος κατά μήκος του Ανατολικού Ποταμού και θα είναι ορατή από μια γέφυρα στην ακτή του Ανατολικού ποταμού που βρίσκεται μπροστά στο Μανχάταν (ειδικά κατά μήκος των διαμερισμάτων του FDR Drive Midtown και της περιοχής South Street Seaport ), του Queens Το Island City κατατάσσεται στις κορυφές) και το Μπρούκλιν (δοκιμάστε το Πάρκο Γέφυρας του Μπρούκλιν).

Τα πυροτεχνήματα θα εκτοξευθούν από τέσσερις φορτηγίδες τοποθετημένες στο ποτάμι περίπου μεταξύ 16ου και 37ου δρόμου στο Midtown και θα υπάρχει επίσης μια διπλή φορτηγίδα σταθμευμένη ακριβώς κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν .

Για την καλύτερη προβολή των φορτηγών του Midtown (μεταξύ της οδού Ε. 16 και της Ε. 37) από το Μανχάταν, κατευθυνθείτε προς τα ανυψωμένα τμήματα του οχήματος FDR. Η πρόσβαση στους πεζούς θα δημιουργηθεί μέσω του Χιούστον, του 16ου, του 23ου, του 34ου και του 42ου Δρόμου.

Στο Queens και στο Μπρούκλιν, κάνουν δρόμο για οποιοδήποτε μέρος της όχθης του ποταμού με ανεμπόδιστη θέα στον ουρανό, με ιδιαίτερα καλή θέα στο Long Island City και το Greenpoint.

Για να πιάσετε τις οθόνες από τη διπλή βάρκα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν, κατευθυνθείτε στις ακτές του East River στο χαμηλότερο Μανχάταν, συμπεριλαμβανομένης της συνοικίας South Street Seaport, με πρόσβαση μέσω Broad Street (στο επίπεδο του εδάφους) ), το Memorial Park του Βιετνάμ και τους δρόμους Pearl και Frankfort.

Η προκυμαία του Μπρούκλιν κατά μήκος του χαμηλότερου East River, ειδικά στο Brooklyn Bridge Park, προσφέρει επίσης εξαιρετική θέα.

Οι διοργανωτές συμβάντων συμβουλεύουν να παραλείψουν τους ακόλουθους τομείς, όπου η προβολή δεν θα βελτιστοποιηθεί: Battery Park και Battery Park City. Νήσος Roosevelt; και, στο Queens, το South Park του Hunter's Point.

Τι γίνεται με την οδήγηση στα μαγαζιά των Macy;

Αποθηκεύστε τον πονοκέφαλο και αφήστε το αυτοκίνητο πίσω. Αν σκοπεύετε να οδηγείτε, περιμένετε να κλείσετε δρόμους στις περιοχές γύρω από την προβολή πυροτεχνημάτων και να προκαλέσετε σοβαρή συμφόρηση στην περιοχή. Οι διοργανωτές των εκδηλώσεων έχουν ενημερώσει ότι η στάθμευση στο δρόμο δεν θα είναι διαθέσιμη κοντά στις άμεσες περιοχές προβολής του κοινού, επομένως πρέπει να προετοιμαστείτε για μια βόλτα. Σημειώστε επίσης ότι τα γκαράζ και τα ιδιωτικά τμήματα πιθανότατα θα γεμίσουν νωρίς, οπότε βγαίνετε νωρίς για να εξασφαλίσετε ένα σημείο.