Ιταλική άνεση στο Carbone Las Vegas

Italain Κουζίνα έρχεται ζωντανή στην Aria Las Vegas

Ένα βήμα μέσω της μπροστινής πόρτας του Carbone στην Aria Las Vegas σας οδηγεί σε λίγο από την Παλιά Νέα Υόρκη και στη συνέχεια μια θέα στο μπαρ σας υπενθυμίζει ότι βρίσκεστε στο Λας Βέγκας. Όχι επειδή το μπαρ έχει οποιεσδήποτε ιδιότητες Vegas, αλλά επειδή οι λαοί στο μπαρ είναι έτοιμοι να έχουν μια συνομιλία και ένα κοκτέιλ και στη συνέχεια να έχουν μια συζήτηση για το κοκτέιλ. Ξεκινάτε με ένα Μανχάταν και σύντομα ο κατάλογος κοκτέιλ καλεί με έναν Gibson, έναν Stinger, ένα Whisky Sour και ένα Rusty Nail.

Πριν ξεκινήσετε το γεύμα σας, η ατμόσφαιρα έχει αυξηθεί και είστε ενθουσιασμένοι με την εμπειρία.

Για να είμαι δίκαιος με τα πολυάριθμα ιταλικά εστιατόρια στη λωρίδα του Λας Βέγκας, πρέπει να δηλώσω ότι έχω μια ερωτική σχέση με την πικάντικη rigatoni στη σάλτσα βότκας στο Carbone. (Έχω πολλά φαγητά όπως τα Carnevino και Scarpetta) Επίσης, μερικά ποτά στο μπαρ και ένα κομμάτι τυρί είναι πραγματικά ο δρόμος προς την καρδιά μου. Επίσης, κάθε φορά που έχω πάει στο Carbone ήμουν με τουλάχιστον έναν καλό φίλο που ξέρει να έχει καλό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά γέλια, πολλά ποτά και περισσότερα τρόφιμα από ό, τι μπορεί να χειριστεί οποιοδήποτε λογικό άτομο. Έτσι, το δωμάτιο έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου απλά επειδή δεν είναι δύσκολο να έχουμε μια καλή στιγμή όταν το προσωπικό είναι φιλικό, τα ποτά είναι ισχυρά και τα ζυμαρικά είναι απλά και παρήγορα.

Σημείωση: Επισκέφθηκα Carbone Las Vegas 4 φορές. Η πρώτη επίσκεψή μου ήταν μεγάλη, αλλά το φαγητό δεν ήταν θεαματικό αλλά η εξυπηρέτηση και η ατμόσφαιρα άξιζαν άλλο ταξίδι. Η δεύτερη επίσκεψή μου ήταν μια έκρηξη και το φαγητό ήταν πολύ καλύτερο από την πρώτη επίσκεψη. Η τρίτη επίσκεψή μου ήταν μια επίσκεψη στο μπαρ όπου είχα μερικά πιάτα και μερικά κοκτέιλ ως μέρος ενός εξαιρετικού τρόπου να φτάσω μόνος στο Λας Βέγκας. Η πρόσφατη επίσκεψή μου, ενώ δεν ήταν τόσο μεγάλη όσο η επίσκεψη με τον αριθμό 2, ήταν ακόμα πολύ καλή και αρκετή για να κάνει το Carbone ένα από τα αγαπημένα μου σημερινά σημεία στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Carbone Las Vegas
Aria Resort και Καζίνο
3730 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, NV 89119
Ιστοσελίδα https://www.aria.com/en/restaurants/carbone.html

Τηλέφωνο: 877.230.2742

Κουζίνα: Ιταλικά

Εύρος Τιμών: Ακριβά

Ωρες:

Δευτέρα - Σάββατο 5:00 μ.μ. - 10:30 μ.μ.

Ενδυμασία: Επιχειρηματικές περιστασιακές

Τι πρέπει να περιμένετε από την Carbone Las Vegas:

Η κύρια τραπεζαρία περιβάλλεται από περίπτερα που προωθούν τη στενή συζήτηση και την κοινή χρήση τροφίμων. Το δωμάτιο που βρίσκεται μέσα σε απόσταση φωνής από το μπαρ είναι λίγο πιο δυνατά, αλλά ο χώρος είναι πιο ζωντανός. Οι καπετάνιοι του τραπεζιού είναι διασκεδαστικοί και πρόθυμοι να μοιραστούν μια ή δύο ιστορίες σχετικά με το μενού, τη ζωή τους ή τους ανθρώπους στο επόμενο τραπέζι. Με άλλα λόγια, μπορείτε να περιμένετε ένα διασκεδαστικό βράδυ, αν το επιθυμείτε.

Πώς είναι το φαγητό στο Carbone Las Vegas;

Ανοίγοντας το μενού, όλα φαίνονταν καλά και προτού το ξέρατε, βομβάρδισα με τόσες γεύσεις και τόσα κρασιά που σχεδόν δεν κατάφερα να λάβω τις κατάλληλες σημειώσεις. (Μην ανησυχείτε, γύρισα πίσω και κάθισε μερικά πράγματα στο μπαρ με ένα τεράστιο ποτήρι κόκκινο κρασί.) Πολλά παραδοσιακά ιταλικά φαγητά εξυπηρετούσαν με κάποια αίσθηση σε ένα πολύ ενεργητικό περιβάλλον.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο Carbone Las Vegas:

Ακόμα ψάχνει για το σωστό μέρος για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας;

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com