Το θέρετρο St. Regis Bora Bora

Μια αναθεώρηση του πέντε αστέρων Resort St. Regis Bora Bora

Το St. Regis Bora Bora Resort σίγουρα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ταξιδιωτών ότι το εμπορικό σήμα είναι το τελευταίο σε καλό γούστο και πολυτέλεια: Το ακίνητο, το οποίο άνοιξε το 2006, διαθέτει όχι μόνο μία από τις καλύτερες παραλίες του Bora Bora και τα μεγαλύτερα υπεράκτια μπανγκαλόου , αλλά και Lagoon, το μοναδικό εστιατόριο της περιοχής από τον παγκοσμίου φήμης σεφ Jean-Georges Vongerichten.

Η ζωή Luxe

Ενώ το St. Regis χτυπά όλες τις σωστές νότες όταν πρόκειται για ανέσεις πέντε αστέρων (συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας μπάτλερ), δεν αποπνέει την αυθεντική πολυνησιακή ατμόσφαιρα και την ευχάριστη " ia ora " (ευχάριστη τοπική) ευκολία ορισμένων από ανταγωνιστές της.

Εκτός από τις ταράτσες, τα πολυτελή μπανγκαλόου διαθέτουν διακόσμηση πιο σύγχρονη από την κουλτούρα και το λόμπι, το σπα και άλλα κύρια κτίρια έχουν λευκούς κοραλλιογενείς και πέτρινους τοίχους με γυαλισμένο μαρμάρινο δάπεδο και επίσημα έπιπλα ευρωπαϊκού στιλ. Μην καταλαβαίνετε εσφαλμένα: Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, αλλά μερικές φορές είναι συγχρονισμένο με το φυσικό περιβάλλον του Bora Bora.

Ακόμα κι έτσι, οι επισκέπτες που θέλουν να χαϊδειαστούν σε υψηλό ύφος θα βρουν πολλά για να αγαπήσουν αυτό το επεκτατικό και πλούσια διαμορφωμένο θέρετρο. Επιπλέον, είναι διασκεδαστικό να μπορείτε να πείτε στους φίλους σας ότι μείνατε στο ακίνητο που διπλασιάστηκε ως το "Eden Resort" στη κωμωδία Vince Vaughn-Jon Favreau του 2008 "Couples Retreat". μία από τις κορυφαίες ταινίες που γυρίστηκαν στον Νότιο Ειρηνικό .

Δωμάτιο για χαλάρωση

Στα 1,550 τετραγωνικά πόδια, οι υπερπορευόμενες βίλες ενός υπνοδωματίου (οκτώ και 24 Superior υπερχείλιες βίλες ενός υπνοδωματίου), με δάπεδα από σκούρο ξύλο και ξύλινες αποχρώσεις, προσφέρουν άπλετο χώρο για να χαλαρώσουν.

Χωριστά σε ξεχωριστούς χώρους καθιστικού και υπνοδωματίου, με ένα υπερσύχρονο μπάνιο με τεράστια μπανιέρα και ανοιχτό ντους που βρίσκεται πίσω από την κρεβατοκάμαρα, το καθένα διαθέτει ιδιωτική βεράντα και τραπεζαρία με θέα στη λιμνοθάλασσα.

Ένα βήμα πιο πάνω, οι 32 Deluxe Overwater Villas με ένα υπνοδωμάτιο έχουν το ίδιο μέγεθος αλλά προσφέρουν το Mt. Οι όψεις του Otemanu, ενώ οι οκτώ Premier Overwater Villas με 1 υπνοδωμάτιο, στα 1.905 τετραγωνικά πόδια, προσθέτουν μια κρεβατοκάμαρα και μια υδρομασάζ στο κατάστρωμα.

Για πρόσθετη προστασία της ιδιωτικής ζωής, επιλέξτε μία από τις τέσσερις βίλες Pool Beach με 1 υπνοδωμάτιο (1.636 τετραγωνικά πόδια), τις 7 βίλες Oceanfront με 1 υπνοδωμάτιο πισίνας (2.702 τετραγωνικά πόδια) ή δύο βίλες πισίνας με 2 υπνοδωμάτια Royal Oceanfront (2.852 τετραγωνικά πόδια) πρόσβαση στην παραλία, ιδιωτική εξωτερική πισίνα και κήπο.

Ο St. Regis δεν είναι ντροπαλός για τις διασημότητες που έχουν μείνει εδώ, κυρίως στις δύο κορυφαίες κατηγορίες βίλας: η Carrie Underwood και ο σύζυγος Mike Fisher απέφευγαν τους παπαράτσι σε μία από τις πέντε βίλες Royal Overwater με δύο υπνοδωμάτια, οι οποίες στα 3.455 τετραγωνικά πόδια έχουν μεγάλη ιδιωτική πισίνα και θέα στην κορυφή της λιμνοθάλασσας (αλλά όχι έναν τόνο ιδιωτικότητας). Για να διατηρήσουν τα μυαλά τους στο κόλπο, τόσο η Nicole Kidman όσο και οι Keith Urban και Eva Longoria και Tony Parker (οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση διαζυγίου) κατέγραψαν το εύστοχα ονομασμένο Royal Estate, έναν ιδιόμορφο θόλο των τριών υπνοδωματίων που φτάνει τα 13.000 τετραγωνικά πόδια οι πολυτελείς στάσεις - συμπεριλαμβανομένου ενός ιδιωτικού σπα, σάουνας, χαμάμ, υδρομασάζ και παραλίας.

Απολαμβάνοντας τη Καλή Ζωή

Δεν αρκεί απλώς να έχετε καταλύματα πέντε αστέρων - το μέγεθος των επιλογών για φαγητό πρέπει να είναι και υψηλής ποιότητας. Στο St. Regis, οι επισκέπτες έχουν τέσσερις επιλογές για φαγητό, από casual έως γκουρμέ.

Όλοι όσοι μένουν εδώ θα πρέπει να απολαύσουν τουλάχιστον μια φορά σε δείπνο στο Lagoon, το γαστρονομικό εστιατόριο που διοικείται από το Vongerichten και διαθέτει ένα διεθνώς εμπνευσμένο μενού βασισμένο τόσο στα κλασικά γαλλικά (φουά γκρα, στήθος πάπιας) όσο και πολυνησιακό (ψιλοκομμένο τόνο, θάλασσα barracuda) συστατικά.

Εάν η νύχτα είναι καθαρή, παραγγείλετε ένα ειδικό κοκτέιλ (όπως το αρωματικό Ginger Margarita ) και δειπνήστε έξω στο κατάστρωμα για εκπληκτική θέα στη λιμνοθάλασσα και στο αστέρι.

Μια άλλη κορυφαία επιλογή είναι το φιλόξενο εστιατόριο Sushi Take (κλειστές Κυριακές), το πρώτο σούσι του Bora Bora και το sake emporium, για δημιουργικό παίρνει τα κλασικά αγαπημένα της Ιαπωνίας.

Για διασκέδαση στο μεσημεριανό γεύμα, κολυμπήστε σε ένα σκαμνί στο μπαρ Aparima δίπλα στην πισίνα, όπου προσφέρονται όλο το απόγευμα μπιφτέκια, σάντουιτς club και πίτσες - σε συνδυασμό με μια παγωμένη μπύρα Hinano (αλλά θα σας επιστρέψουν περίπου $ 30 το καθένα). Το τέταρτο εστιατόριο, Te Pahu, ειδικεύεται στην τοπική πολυνησιακή κουζίνα και σερβίρει τρία γεύματα την ημέρα.

Κολυμπήστε, γυρίστε και ανασηκώστε

Είναι εύκολο να παραμείνετε ενεργό και αναζωογονημένο σε αυτό το ακίνητο 44 στρεμμάτων, το οποίο διαθέτει δύο πισίνες: την κεντρική πισίνα που βρίσκεται δίπλα στην παραλία και μια οικεία πισίνα Oasis που βρίσκεται σε ένα από τα μοτέρ που είναι γεμάτο με μπανγκαλόου.

Αλλά η πρωταρχική τοπική τοποθεσία για να χαλαρώσετε ενώ διασκεδάζεστε είναι το Lagoonarium, μια μεγάλη, ήρεμη λιμνοθάλασσα με θαλασσινό νερό που είναι εφοδιασμένη με ψάρι και ιδανική για ακόμα και άπειρους snorkelers, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω διάφορων ξύλινων αποβάθρων με σκάλες.

Το θέρετρο διαθέτει επίσης δωρεάν ποδήλατα, γήπεδα τένις και γυμναστήριο, καθώς και πρόσβαση στο Jet Ski και άλλες εκδρομές με λιμνούλες με επιπλέον κόστος. Για να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας, το St. Regis προσφέρει WiFi σε ολόκληρο το ξενοδοχείο με χρέωση περίπου $ 30 την ημέρα.

Αν και δεν είναι το μεγαλύτερο ή το πιο εντυπωσιακό σπα στο νησί, το Miri Miri Spa του θέρετρου, που βρίσκεται μακριά από τα πάντα στην άκρη του Lagoonarium, προσφέρει ένα θαυμάσιο αναζωογονητικό πολυνησιακό μασάζ που αναπνέει. μετά μπορείτε να χαλαρώσετε σε μια ξαπλώστρα ή σκιερή αιώρα με θέα το ήρεμο γαλάζιο νερό καθώς σκεφτόμαστε όλους τους τρόπους να απολαύσετε τον εαυτό σας σε αυτό το καταφύγιο από όλα τα πολυτελή.

Κράτηση της διαμονής σας

Ελέγξτε τις τιμές για τη διαμονή σας στο St. Regis Bora Bora Resort στο TripAdvisor.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους