Τα καλύτερα μέρη για διακοπές τον Μάιο και τον Ιούνιο

Πότε να πάτε

<Μάρτιος / Απρίλιος Διακοπές | Ιούλιος / Αύγουστος Διακοπές>

Αναρωτιέστε πότε να πάτε για καλύτερη εμπειρία διακοπών τον Μάιο ή τον Ιούνιο ; Καθώς η άνοιξη στρέφεται στο καλοκαίρι στο βόρειο ημισφαίριο, τα λουλούδια ξεσπούν και οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν ζεστές μέρες και δροσερές νύχτες.

Φυσικά, ο καιρός είναι πάντα μεταβλητός, και τα υψηλότερα υψόμετρα θα είναι πιο δροσερά από τις περιοχές χαμηλού υψομέτρου. Οι αποδόσεις θα βρείτε μερικές από τις καλύτερες καιρικές συνθήκες κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, όταν περνάτε το μήνα του μέλιτος ή τις διακοπές σας σε:

ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Καλιφόρνια

Τεντώνοντας από τα υπέροχα κοκκινοφόρα βόρεια μέχρι τις πανέμορφες παραλίες στο νότο (και συνδέονται με την εξαιρετικά γραφική Highway One), η Καλιφόρνια είναι ένα υπέροχο μέρος για διακοπές τον Μάιο και τον Ιούνιο, ειδικά αν έχετε ζευγάρι ζεστούς τροχούς σας μεταφέρει από τόπο σε τόπο.

ΤΡΟΠΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΕΥΡΩΠΗ

Επισκεφθείτε την Ευρώπη το ταχύτερο δυνατόν τον Μάιο ή τον Ιούνιο για να αποφύγετε τα πλήθη. Ο καιρός πρέπει να είναι τέλειος σε αυτούς τους προορισμούς που λατρεύουν τα ζευγάρια.

EXOTIC DESTINATIONS

Σίγουρα πράγματα

Χτυπάμε τα πλήθη

Αν το γκολφ και η βαρκάδα σας είναι το πράγμα σας, σκεφτείτε τις Βερμούδες , όπου τα νερά μπορεί να είναι ακόμα ψυχρά, αλλά τα χαιρετισμούς είναι ζεστά.

Σχεδιάστε μια απόδραση επετείου ... Μάιος Ιούνιος

Δεν είναι ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε

Θεματικά πάρκα - το σχολείο είναι έξω, έτσι πάρκα διασκέδασης θα σέρνονται με τα παιδιά.

Ώρα να εξετάσουμε ...

Οι νύφες και οι γαμπροί του Ιουνίου, ειδικά εκείνοι που παντρεύονται το δεύτερο μισό του μήνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ανταγωνισμό με οικογενειακούς ταξιδιώτες για τις καλύτερες πτήσεις και ξενοδοχεία. Για να πάρετε το ταξίδι που θέλετε, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ταξιδιωτικό πράκτορα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συμβουλές και οι υπηρεσίες τους είναι δωρεάν και δεν θα πληρώσετε περισσότερο από ό, τι αν είχατε κάνει κράτηση μόνοι σας.

Ελέγξτε έναν άλλο μήνα