Οι καλύτερες βόλτες με βάρκα στο Βανκούβερ και οι κρουαζιέρες αξιοθέατων

Μέρος αυτού που κάνει το τοπίο του Βανκούβερ τόσο εντυπωσιακό είναι ο συνδυασμός του ύδατος και των βουνών - η χερσόνησος του κέντρου περιβάλλεται από τον αγγλικό κόλπο (τον Ειρηνικό Ωκεανό), το False Creek (το κανάλι που τρέχει νότια του κέντρου) και το Burrard Inlet.

Οι εκδρομές με σκάφος και οι κρουαζιέρες είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να γνωρίσετε την υπαίθρια ομορφιά του Βανκούβερ, ειδικά σε μια ηλιόλουστη μέρα (αν και αξίζει ακόμα και στη βροχή). Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να βρείτε τις καλύτερες βόλτες με βάρκα στο Βανκούβερ και κρουαζιέρες για περιηγήσεις στο Βανκούβερ, καθώς και φθηνές επιλογές για να βγείτε στο νερό κατά τη διάρκεια του επόμενου ταξιδιού σας στην πόλη.

Οι περισσότερες εκδρομές με σκάφος και οι κρουαζιέρες λειτουργούν κυρίως από τα τέλη Απριλίου έως τον Οκτώβριο (βασικά η θερινή περίοδος). Αν ταξιδεύετε στο Βανκούβερ από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο, επισκεφθείτε τις επίσημες ιστοσελίδες της εταιρείας (που αναφέρονται παρακάτω) για πληροφορίες σχετικά με ιδιωτικές εκδρομές / charters και ειδικές εκδηλώσεις. Για παράδειγμα, το λιμάνι κρουαζιέρες προσφέρει περιηγήσεις με βάρκα από την Parade του Φωτός των πλοίων Carol. Οι επιλογές εκτός τουρισμού, όπως το Aquabus, διαρκούν όλο το χρόνο.