Καταδύσεις με καρχαρίες στο ενυδρείο Shark Reef στο Mandalay Bay Hotel Las Vegas

Ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με τους καρχαρίες στο Λας Βέγκας

Οι επισκέπτες του Mandalay Bay Hotel στο Λας Βέγκας έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στο Λας Βέγκας. Πιστοποιημένοι δύτες ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να κολυμπήσουν μεταξύ 30 καρχαριών, σχολείων ψαριών και θαλάσσιων χελωνών σε εκθετήριο 1,3 εκατομμυρίων γαλλικών. Στο πλαίσιο του προγράμματος οι συμμετέχοντες παίρνουν περιήγηση στο Ενυδρείο Shark Reef, μια παρασκήνια βλέπουν πώς λειτουργεί το ενυδρείο και μια στενή και προσωπική εκπαιδευτική εμπειρία που θα προσφέρει μια βαθιά ματιά στα πλάσματα που συχνά είναι πολύ παρεξηγημένα.

Μέρος από τα 100 πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Λας Βέγκας

Τι να περιμένετε όταν καταδύεστε με καρχαρίες στο ενυδρείο του Reef Reef
Η περιήγηση στις εγκαταστάσεις είναι μεγάλη και μπορείτε να πάρετε πολύ περισσότερα από το ενυδρείο όταν υπάρχει κάποιος που εξηγεί κάθε πτυχή της εγκατάστασης για εσάς, αλλά η αλήθεια είναι η πρόβλεψη της κατάδυσης με τους καρχαρίες είναι τεράστια και κυριαρχεί η σκέψη σας σε όλη την περιήγηση . Η περιήγησή σας θα περιλαμβάνει συναρπαστικές πληροφορίες για τους καρχαρίες και τους καρχαρίες στη μονάδα. Θα μάθετε επίσης πολλά για τις προσπάθειες που έγιναν για την εκπαίδευση του κοινού σχετικά με τους καρχαρίες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που λειτουργούν για την ενημέρωση του επισκέπτη του Λας Βέγκας και των κατοίκων της νότιας Νεβάδα .

Η περιήγηση θα σας οδηγήσει πίσω από τις σκηνές και θα μάθετε για τη διαδικασία τροφοδοσίας, τη διαδικασία διήθησης και τον τρόπο με τον οποίο εξασφαλίζεται η υγεία των ζώων.

Σύντομα θα βρίσκεστε στον προσανατολισμό πριν από τη βύθιση, όπου θα σας δοθούν οδηγίες για τις διαδικασίες ασφαλείας για εσάς και τα ζώα.

Η προετοιμασία που εμπλέκεται παίρνει το μάντρα "σχεδιάστε την κατάδυση σας, βουτήξτε το σχέδιό σας" στο ακραίο και σωστά, αφού καταδύεστε σε έναν κλειστό χώρο όπου η ασφάλεια των ζώων είναι υψίστης σημασίας.

Καθώς σκοντάς την προστατευτική στολή από ανοξείδωτο ατσάλι, επάνω στο νυχτικό σου κοστούμι, νιώθεις ότι μπορείς να βρεθείς στο κατάστρωμα της Καλυψώ προετοιμάζοντας μια βουτιά στα ύδατα των Γκαλαπάγκων με ένα ερευνητικό συνεργείο παγκόσμιας κλάσης.

Ο εκπαιδευτής κατάδυσης στην κατάδυση θα έχει τόσα πολλά γεγονότα καρχαρία για να μοιραστεί ότι θα αισθανθείτε σαν ειδικός προτού να πέσετε στο νερό. Μην φοβάστε, η εκπαίδευσή σας θα συνεχιστεί, καθώς βλέπετε αυτά τα ενθουσιώδη πλάσματα να κολυμπούν γύρω σας σαν να μην ήταν αόρατα.

Μέρος των 100 ημερών διασκέδασης αυτό το καλοκαίρι στο Λας Βέγκας

Η βουτιά μου με τους καρχαρίες στο ενυδρείο του σκουός
Νιώθοντας την απαλή ολίσθηση ενός ραχιαίου πτερυγίου στον μηρό μου, εξέτασα τον καρχαρία του ύφαλου με τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν δυνατόν. Το νερό ήταν κορεσμένο με καρχαρίες και η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν να σιγουρευτώ για να πάρω την πλήρη εμπειρία που καταγράφεται στο μυαλό μου.

Είχα την ευκαιρία να βουτήξω σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και έχω δει καρχαρίες σε πολλές περιπτώσεις. Για να παρακολουθήσετε ένα κολύμπι καρχαρία είναι να απολαύσετε τη χαριτωμένη τεχνική ενός υψηλής απόδοσης κολυμβητής. Οι παρατηρήσεις που έκανα στο παρελθόν ήταν πάντοτε από καρχαρίες που έτρεχαν μέσα και γύρω μου. Σπάνια θα μπορούσα να επικεντρωθώ σε ένα μέρος του σώματός τους και να το εκτιμήσω. Σπάνια έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ τόσο προσεκτικά τους καρχαρίες καθώς γλίστηκαν γύρω μου.

Καθώς καθόμουν στον αμμώδη πυθμένα του ενυδρείου του Shark Reef, ήμουν ο μοναχός φοιτητής σε μια αίθουσα διδασκαλίας νερού περιτριγυρισμένη από καθηγητές οι οποίοι ονόμαζαν Black Tip, Grey, Galapagos, Sandtiger κ.λπ.

Πέρασαν οι σκέψεις των ρευμάτων και της πλευστότητας, της ορατότητας και της τροφικής αλυσίδας, έμεινα με την ευκαιρία να εξετάσω και να εκτιμήσω αυτά τα μαγικά πλάσματα σε ένα περιβάλλον όπου έπαιζα πολύ μικρό ρόλο και απλά άφησα να εκτιμήσω την ομορφιά των καρχαριών.

Ενώ μερικοί πολιτισμοί φοβούνται και εκμεταλλεύονται τον καρχαρία στο Λας Βέγκας στο Aquarium Shark Reef, το κοινό παρουσιάζεται και εκπαιδεύεται στον τρόπο με τον οποίο ο καρχαρίας παίζει ρόλο στο εύθραυστο οικοσύστημα στον ωκεανό που μας περιβάλλει όλους.

Λάβετε μερικά στοιχεία σχετικά με το Ενυδρείο Shark Reef στο Λας Βέγκας

Θέλετε να κάνετε καταδύσεις με το Sharks at Shark Reef Aquarium στο Mandalay Bay Hotel ;
Αυτή η μοναδική έκθεση στεγάζει πάνω από 30 καρχαρίες. συμπεριλαμβανομένων των καρχαριών Sandtiger, Sandbar και White Reef Reke. Το πρόγραμμα είναι ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες του Mandalay Bay Hotel ηλικίας άνω των 18 ετών και πιστοποιημένους από την SCUBA.

Περιορισμένες κρατήσεις διαθέσιμες για τα Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή το απόγευμα.

Τι περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Dive with Sharks στο ενυδρείο Shark Reef;

Τι κοστίζει η κατάδυση με τους Καρχαρίες στο Ενυδρείο Shark Reef;
$ 650 για έναν δύτη ή $ 1000 για δύο δύτες με μέγιστο 2 δύτη

Ελέγξτε την ιστοσελίδα του ενυδρείου Shark Reef για περισσότερες λεπτομέρειες