Πού να φάτε στο Λας Βέγκας

Μπερδεμένος για το πού πρέπει να φάτε στο Λας Βέγκας;

Είστε πεινασμένοι και είστε στο Λας Βέγκας; Βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου του Λας Βέγκας χωρίς να έχετε ιδέα για το πού θα φάτε; Μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές για εσάς και πιθανότατα δεν χρειάζεστε ούτε κράτηση. Χρειάζεται μια ιδέα για το τι θέλετε να φάτε στο Λας Βέγκας. Τι ψάχνετε, μπριζόλα, ιταλικά και σαλόνι με καλό φαγητό ή απλά ένα μέρος με πραγματικά καλό φαγητό και υπέροχα κοκτέιλ; Αν αγαπάτε να φάτε το Λας Βέγκας θα σας ταΐσει.

3 ιδέες όταν χρειάζεστε καλό φαγητό στο Λας Βέγκας

Εάν χρειάζεστε καλό φαγητό και κοκτέιλ, ελέγξτε το Libertine Social στο Mandalay Bay όπου τα μικρά πιάτα και τα κοφτά κοκτέιλ είναι ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσετε ένα βράδυ του Λας Βέγκας. Ο κατάλογος κοκτέιλ κλίνει προς το swizzle και συνειδητοποιείτε ότι το ρούμι πρέπει να είναι σε ό, τι καταναλώνετε. Αν δεν ξέρετε τι είναι ένα swizzle είναι ακόμα περισσότερο λόγος να κατευθυνθείτε εκεί. Απλώς φανταστείτε ότι βρίσκεστε στις Βερμούδες και ο ήλιος σας κρατά χωρίς στρες. Τώρα φανταστείτε ότι έβαλαν το συναίσθημα σε ένα κοκτέιλ.

Όταν ένα εστιατόριο προτείνει ότι μοιράζεστε μια ψητή πάπια πρέπει να εξετάσετε σοβαρά αυτό που λένε. Αν είναι καλό γιατί θα μοιραστείτε; Είναι μια ολόκληρη πάπια; Είναι επωφελείς; Η απλή απάντηση είναι ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε αυτή τη μεγάλη γεύση. Ω, μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά η ψητή πάπια στο Momofuku στο Cosmopolitan Las Vegas είναι τόσο εξωφρενικά καλή που πάρα πολύ είναι πάρα πολύ. Μοιραστείτε, επειδή αν δεν μπορείτε να καταστρέψετε για πάντα.

Ο σεφ Morimoto πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που αισθάνεστε για την ιαπωνική κουζίνα. Ναι, νομίζετε ότι σας αρέσει το σούσι αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζονται οι γαστρονομικές απολαύσεις αυτού του νησιωτικού έθνους θα σας επιδιώξει να αναζητήσετε κάτι περισσότερο από απλά ψάρια στο μέλλον. Το Morimoto στο MGM Grand Las Vegas είναι λαμπρό. Πρέπει να έχετε τα στρείδια με φουά γκρα και να τα συγχωνεύσετε και να τα αποκόψετε από ένα μικρό κομμάτι του ηλιόλουστη ιαπωνικού βοείου κρέατος. Δεν είναι πάρα πολύ, είναι τόσο μαρμάρινο που μόνο ένα δάγκωμα ή δύο θα κάνει.

Γρήγορες προτάσεις για να βρείτε το σωστό μέρος για φαγητό στο Λας Βέγκας;