Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Hakkasan στο MGM Grand Las Vegas

Η μεγάλη νυχτερινή διασκέδαση στο MGM Grand Las Vegas

Ο ευκολότερος τρόπος για να περιγράψετε το Hakkasan Las Vegas είναι να πείτε ότι είναι Vegas μεγάλο. Όχι μόνο ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το Hakkasan είναι ένα συγκρότημα νυχτερινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας. Θα βρείτε τον εαυτό σας χαλαρώνοντας, χορεύοντας, τρώγοντας και ανακατεύοντας σε τόσους πολλούς διαφορετικούς χώρους, ώστε αν είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο είμαι, δεν θα σταματήσετε ποτέ να κινείστε. Θα βρείτε επίσης ότι μπορεί να πάρει πολύ ακριβά, ώστε να θελήσετε να βρείτε κάποιον που ξέρει κάποιον να σας βοηθήσει να πληρώσετε για όλα αυτά.

Τοποθεσία: Hakkasan Λας Βέγκας:
MGM Grand Λας Βέγκας
3799 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109

702.333.9000

Ιστοσελίδα του Χάκκασαν Λας Βέγκας

Χάκκασαν Λας Βέγκας:

Υπάρχουν 5 επίπεδα αλλά μπορεί να αισθανθούν σαν 4 επειδή το εστιατόριο έχει 2 από αυτά τα επίπεδα. Αυτό δεν είναι σημαντικό, το σημαντικό είναι ότι έχετε πολλές επιλογές από την ψύξη VIP στυλ στο σαλόνι Ling Ling όπου μπορείτε απλά να βρείτε ένα μέρος για να καθίσετε και να κοινωνικοποιήσετε ή το οικείο Ling Ling Club που είναι ένα κανονικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λας Βέγκας που θα μπορούσε ταιριάζει αυτό που ψάχνετε λίγο περισσότερο από το κύριο δωμάτιο. Αισθάνεται σαν ένα σούπερ σαλόνι αλλά με λίγο περισσότερη αίσθηση. Η κύρια αίθουσα μαζί με το mezzanine είναι όπου το μεγαλύτερο μέρος της δράσης είναι και είναι πολύ εντυπωσιακό. Οδηγήστε επάνω στο mezzanine και κερδίστε λίγο περισσότερο από την αίσθηση VIP κοιτάζοντας έξω σε ολόκληρο το πάτωμα του χορού ή μείνετε στο κύριο επίπεδο και νιώστε την ενέργεια ενός μαζικού νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λας Βέγκας.

Πότε είναι ανοιχτό το Hakkasan:

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό το βράδυ στις 5μμ και το νυχτερινό κέντρο λειτουργεί αύριο Πέμπτη - Κυριακή 10μμ μέχρι το κλείσιμο.

Κρατήσεις και πίνακες:
Οι επιτραπέζιες κρατήσεις καλέστε στο 702 891 7888

Κωδικός ντυσίματος: Χρειάζεται να φανεί καλός, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ρούχα σας στο νυχτερινό κλαμπ. Μην φορέστε αυτά τα παντελόνια kaki που νομίζετε ότι φαίνονται δροσερά στις περιστασιακές Παρασκευές.

Hakkasan είναι η εμπειρία νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λας Βέγκας που είναι τόσο μεγάλη όσο παίρνει, οπότε φροντίστε να κάνετε το καλύτερο για να φανείτε καλό.

Πως μοιάζει:

Θα μπορούσα να σας πω να πάτε εκεί για δείπνο και θα ήταν ένα εντυπωσιακό ταξίδι σε μια εκλεκτή κινέζικη κουζίνα, αλλά αντίθετα θα σας πρότεινα να ξεκινήσετε σε ένα από τα πολλά άλλα εστιατόρια του MGM Grand. Γιατί, το λέω αυτό; Θα επιστρέψετε για δείπνο στο Hakkasan όταν η προτεραιότητά σας δεν είναι το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Θα έχετε ένα γεύμα εκεί, όταν μπορείτε πραγματικά να χαλαρώσετε και να τα πάρετε όλα. Η πρώτη σας φορά πρέπει να είναι όλα σχετικά με τη νυχτερινή ζωή. Φροντίστε να μπείτε στο Ling Ling Lounge και να πιείτε ένα ποτό καθώς το κοκτέιλ τους είναι πολύ εντυπωσιακό. Επίσης, σταθείτε στο κέντρο της κύριας αίθουσας και αισθανθείτε την ενέργεια. Είναι περίπου τόσο καλό όσο γίνεται περισσότερο κάθε βράδυ.

Προτάσεις για το Hakkasan Las Vegas:

Αν δεν έχετε μεγάλο bankroll, μην πάτε για την εμπειρία VIP. Είναι τρελός ακριβά. Πάρτε εκεί νωρίς για να μπείτε ταχύτερα και να πιείτε ένα ποτό στο Ling Ling πρώτα πριν φουσκωθούν τα πλήθη.

Επιστροφή στη σελίδα των νυχτερινών κέντρων

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com

Σχεδιάζω ένα ταξίδι? Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε μια συμφωνία είναι με τον σωστό Οδηγό για το Λας Βέγκας. Αποκτήστε πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, τα εισιτήρια, τις κρατήσεις και τους καλύτερους τρόπους για να συγκρίνετε τι θα κοστίσει στο Λας Βέγκας.

Πού πρέπει να πάτε στο Λας Βέγκας;

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas; Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada