Καλύτερα μέρη για επίσκεψη στο κεντρικό Τέξας

Οι καλύτεροι οικογενειακοί προορισμοί στο Τέξας

Πόλεις και κωμοπόλεις στο κεντρικό Τέξας είναι ιδανικές για οικογενειακές διακοπές λόγω της αφθονίας των υπαίθριων αξιοθέατων και της αναψυχής με βάση το νερό.

1. Fredericksburg

Αυτό που ξεκίνησε τη δεκαετία του 1800 ως μια ήσυχη πόλη γεμάτη από γερμανόφωνους άποικους έχει εξελιχθεί σε κεντρικά γραφεία κρεβατιών και πρωινού του Τέξας. Τα καταλύματα του Fredericksburg κυμαίνονται από τα τυπικά B & B στα σπίτια των κατοίκων έως τις καμπίνες ξύλινων διαμερισμάτων σε καταπράσινα διαμερίσματα πάνω από τα καταστήματα στο κέντρο του Fredericksburg.

Η πόλη εξακολουθεί να είναι αρκετά ήσυχη και μερικοί κάτοικοι εξακολουθούν να μιλούν Γερμανικά. Αλλά είστε πιο πιθανό να βρείτε ένα μπαρ κρασιού από όποιον φοράει lederhosen.

Fredericksburg Προσφορές της τελευταίας στιγμής για Fredericksburg

2. Νέα Braunfels

Ο ογκώδης υδάτινος χώρος γνωστός ως Schlitterbahn είναι το κύριο αξιοθέατο στο New Braunfels , αλλά υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες για σωλήνες στους ποταμούς της περιοχής. Πιάσε το μεσημεριανό γεύμα στο ιστορικό Grist Mill και, στη συνέχεια, απολαύστε ζωντανή μουσική στην παλαιότερη αίθουσα χορού στο Τέξας: Gruene Hall. Ένα άλλο δροσερό μέρος για να πάτε στη ζέστη του καλοκαιριού είναι τα Φυσικά Σπήλαια Γέφυρας. Μια σύντομη πεζοπορία μέσα από τις σπηλιές αποκαλύπτει εκπληκτικούς σχηματισμούς βράχων και περίεργα πλάσματα.

Νέα Braunfels Hotel Προσφορές σε TripAdvisor

3. Σαν Μάρκος

Για πιο υγιεινή διασκέδαση, κατευθυνθείτε στο κέντρο της Aquarena στο San Marcos. Το λεπτό περιβάλλον που τροφοδοτείται με άνοιξη έχει διατηρηθεί θαυμάσια από το Texas State University. Τα γυάλινα βυθίσματα κρουαζιέρωνουν τον ποταμό και επιτρέπουν την κορυφή στην ακμάζουσα ζωή υποβρύχια.

Η πλατεία στο κέντρο της πόλης είναι ιδανική για ένα αυθόρμητο ταξίδι Σαββατοκύριακου, με πολλά εστιατόρια φιλικά προς την οικογένεια και ένα όμορφα ανακαινισμένο δικαστήριο. Είστε έτοιμοι για λίγο περισσότερη περιπέτεια; Μπορείτε επίσης να πάρετε μια κατηγορία καγιάκ whitewater στο San Marcos. Ή μπορείτε να πάρετε μια μικρή back-to-σχολείο ψώνια φρόντισε στα καταστήματα outlet San Marcos .

Πακέτα Διακοπών Σαν Μάρκος στο TripAdvisor

4. Wimberley

Αν αναρωτιέστε τι συνέβη με τους χίπις στο Όστιν, πολλοί από αυτούς μετακόμισαν στο Wimberley. Αυτή η αποικία μικρών καλλιτεχνών μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά ιδιόμορφα μικρά καταστήματα που πωλούν χειροποίητα χειροτεχνήματα, έργα ζωγραφικής και άλλα έργα τέχνης. Η μικρή περιοχή στο κέντρο της πόλης διαθέτει επίσης αρκετά εστιατόρια και αρτοποιεία σε τοπικό επίπεδο. Δύο αυθεντικές τρύπες κολύμβησης που τροφοδοτούνται με άνοιξη περιμένουν στο πηγάδι του Ιακώβ και στην μπλε τρύπα .

Wimberley Προσφορές Περισσότερα για Wimberley

5. Austin

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τη σκηνή ζωντανής μουσικής του Austin και τη διάσημη γέφυρά του στο κέντρο της πόλης , αλλά το Austin έχει επίσης πολλά πράγματα να κάνει με τα παιδιά . Εάν οι διακοπές σας έχουν αρχίσει να αποστραγγίζουν το πορτοφόλι σας λίγο πιο γρήγορα από ό, τι αναμενόταν, δείτε μερικές δραστηριότητες των ελεύθερων παιδιών . Ένα εξαιρετικό μέρος για να αφήσετε τα παιδιά να καούν λίγο ατμό είναι η υπερυψωμένη πεζογέφυρα στη λίμνη Lady Bird. Δεν θα μπορέσουν να περιπλανηθούν πολύ μακριά, αφού ο πεζόδρομος έχει ψηλές ράγες και περιβάλλεται από νερό.

Προσφορές της τελευταίας στιγμής για Austin

6. Round Rock

Λίγα μίλια βόρεια του Ώστιν, το Round Rock φιλοξενεί την ομάδα μπέιζμπολ Minor League Round Rock Express. Το σπίτι της ομάδας, το Dell Diamond, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις οικογένειες. Υπάρχει ακόμη και ένας τεράστιος χώρος χλοοτάπητα πίσω από το outfield όπου μπορείτε να καθίσετε στις κουβέρτες και να έχετε ένα πικνίκ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το καταπληκτικό Inner Space Cavern βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Τα σπήλαια ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του Interstate 35. Χρειάζεστε κάποια παπούτσια πεζοπορίας παζάρι ή κολύμπι κορμούς; Σταματήστε στο Round Rock Premium Outlets ενώ βρίσκεστε στη γειτονιά.

Round Rock Προσφορές σε TripAdvisor

7. Bastrop

Το Hyatt Regency Lost Pines Resort είναι ένα από τα καλύτερα θέρετρα στο κέντρο του Τέξας . Μέσα σε πανύψηλα πεύκα, το θέρετρο προσφέρει δραστηριότητες από το γκολφ μέχρι το καγιάκ του ποταμού. Μια πυρκαγιά το 2011 κατέστρεψε το κοντινό Bastrop State Park και μεγάλο μέρος της γύρω περιοχής, αλλά το ακίνητο του θέρετρου εξακολουθεί να έχει ένα υγιές πευκοδάσος. Όταν οδηγείτε, σιγουρευτείτε ότι δεν πέσετε θύμα της αυταρχικής αυτοματοποιημένης φωτογραφικής μηχανής φωτεινής σηματοδότησης του Bastrop .

Προσφορές ξενοδοχείων για Bastrop στο TripAdvisor

8. Lakeway

Το φιλικό προς τα παιδιά Lakeway Resort and Spa έχει θέα στη λίμνη Travis και διαθέτει μια διώροφη νεροτσουλήθρα για τα παιδιά μαζί με ένα μπαρ κολύμβησης για να χαλαρώσουν τα νεύρα των γονιών.

Η πόλη βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από το εστιατόριο Oasis , το οποίο προσφέρει εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα. Εάν εσείς και ο αγαπημένος σας συμβεί να σχεδιάσετε το Big Event, ίσως να θέλετε να πάρετε ένα παράλληλο ταξίδι για να δείτε μερικούς από τους πανέμορφους χώρους γάμου στη λίμνη Travis .

Lakeway Προσφορές Περισσότερα για Lakeway

9. Johnson City

Ονομασμένος μετά από έναν ξάδερφο του προέδρου Lyndon Baines Johnson, το Johnson City φιλοξενεί το πάρκο Pedernales Falls State Park. Το κεντρικό κομμάτι του πάρκου είναι μια σειρά από χαμηλές, καταρράκτες βήμα-βήμα που καταρρέουν πάνω από τεράστιους ογκόλιθους ογκόλιθους. Για τους λάτρεις της ιστορίας στην οικογένεια, το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Lyndon B. Johnson είναι 20 μίλια ανατολικά στο Stonewall.

Το TripAdvisor® παρέχει προτάσεις για ξενοδοχεία σε Johnson City

10. Lockhart

Το μπάρμπεκιου είναι το κύριο αξιοθέατο σε αυτή τη μικρή πόλη. Οι τρεις καλύτεροι υποψήφιοι για την καλύτερη μπάρμπεκιου στην πόλη είναι η αγορά Kreuz, το BBQ του Black και η αγορά του Smitty's. Ενώ περπατάτε από το γεύμα, δείτε το τριώροφο δικαστήριο Caldwell County, ένα από τα πιο όμορφα ανακαινισμένα δικαστήρια στο Τέξας. Για όσους θέλουν να αποφύγουν την κυκλοφορία του Ώστιν ενώ παρακολουθούν αγώνες ή άλλες εκδηλώσεις στο στάδιο COTA , ίσως να θέλετε να μείνετε στο Lockhart. Είναι ένα γρήγορο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια του ιπποδρόμου.

Προσφορές ξενοδοχείων για Lockhart στο TripAdvisor