Φρέντερικσμπεργκ, Τέξας απόδραση Σαββατοκύριακου

Αν αγαπάτε αρωματικά κεριά και μαρμελάδα, θα αγαπήσετε επίσης το Fredericksburg του Τέξας. Εάν, όπως και εγώ, περιφρονείτε αρωματικά κεριά και έχετε μόνο ένα ενδιαφέρον για μαρμελάδα, υπάρχουν ακόμα πολλά που σας αρέσουν σε αυτό το κεντρικό Texas bed and breakfast mecca.

Πού να μείνετε: Καμπίνα του Cay Cay

Cabin Cay Cay: Η ζεστή ξύλινη καμπίνα, αρχικά χτισμένη το 1870, ενημερώθηκε με σύγχρονες ανέσεις. Παρόλο που φαίνεται μικρό από το εξωτερικό, είναι πραγματικά αρκετά ευρύχωρο - ειδικά αν είναι μόνο οι δυο σας.

Το δωρεάν κόκκινο και λευκό κρασί βοηθά την επίσκεψή σας να ξεκινήσει σωστά. Η καμπίνα επίσης είναι εφοδιασμένη με δημητριακά και άλλα αντικείμενα πρωινού. Θα έχετε όλη την προστασία της ιδιωτικής ζωής που θέλετε, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι δίπλα σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο οικιστικό δρόμο μόλις τέσσερα τετράγωνα βόρεια της Main Street, το σημείο προσφέρει ένα ωραίο συνδυασμό ευκολίας και μοναξιάς. Διεύθυνση καμπίνας: 405 Sycamore. Κάντε κράτηση μέσω της υπηρεσίας κρατήσεων Gastehaus Schmidt: 231 W. Main; (866) 427-8374.

Πού να φάτε το μεσημεριανό γεύμα

Clear River Pecan Company: Ίσως θελήσετε να σχεδιάσετε έναν υπνάκο μετά το γεύμα, επειδή είναι αδύνατο να μην γουρουνόσω σε αυτή τη ζωντανή άρθρωση. Πετάξτε μέχρι το The King, ένα καπνιστό σάντουιτς με τηγανητό μπιφτέκι σε ένα φρυγανισμένο κουλουράκι τυριού jalapeno, βουτηγμένο σε καπνιστή σάλτσα μπάρμπεκιου πεκάν. Παρηκμασμένος. Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Υπάρχει επίσης μια τεράστια ποικιλία από καραμέλες προς πώληση, πολλά από τα οποία βασίζονται σε pecan. Εάν έχετε χώρο για ένα ακόμη πράγμα, πηγαίνετε για το σπιτικό μεξικάνικο παγωτό βανίλιας.

138 Ε. Κύρια? (830) 997-8490.

Πού να φάτε το δείπνο

Navajo Grill: Δεν γνωρίζουμε αν είναι πάντα αυτό το τεράστιο, αλλά απολαύσαμε δύο νόστιμα κέικ καβουριών που κατέλαβαν περίπου το 90 τοις εκατό της επιφάνειας ενός πλήρους μεγέθους δείπνο. Έχουν επίσης μια εξαιρετική mignon filet. Και μην χάσετε το αγγούρι αγγούρι? Έχει γεύση σαν χυμό καρπούζι.

803 E. Main; (830) 990-8289.

Ημερήσια διασκέδαση στο Fredericksburg

Enchanted Rock: Περπατήστε στην κορυφή ενός μεγάλου θόλου ροζ γρανίτη και απολαύστε μια εκπληκτική θέα. Είναι αρκετά αρκετά απότομη κατά μήκος του δρόμου για να σας κάνει να αισθάνεστε σαν να μπορεί να ανατραπεί προς τα πίσω. η κλίση προς τα εμπρός βοηθά. Επίσης, εάν βρέχει, περπατήστε λίγο πλάγια και ζιγκ-ζαγκ στο δρόμο σας. Την τελευταία φορά που ήμουν εκεί, σχηματίστηκαν πισίνες στην κορυφή και ήταν γεμάτες με μανταλάκια - χιλιάδες από αυτούς! Πρέπει να είναι παράξενο να γεννηθείς σε μια τεράστια λίμνη βράχου. Θα στοιχηματίσει ότι υπάρχει μια κόλαση ενός froggy ασυρμάτου για κάλυψη όταν η πισίνα στεγνώνει και βλέπουν πεινασμένα γεράκια με κόκκινα ουρά που εκτείνονται πάνω από το κεφάλι. Εάν έχετε την ενέργεια για να αντικαταστήσετε μετά την κατάκτηση του θόλου, το μονοπάτι που βγάζει γύρω από τη βάση του βράχου είναι μια διασκεδαστική μίνι περιπέτεια. Τα νωρίς το πρωί, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εντοπίσετε ελάφια και άλλα άγρια ​​ζώα. Προσφέρει επίσης εξαιρετικές ευκαιρίες φωτογραφίας, ιδιαίτερα μετά από βροχή. Υπάρχουν μικρές ροές και πράσινες οάσεις γύρω από τον βράχο που δεν μπορείτε να δείτε αν δεν είστε πρόθυμοι να ανακατεύετε πάνω από λίγα ογκόλιθοι. 16710 Ranch Road 965; (830) 685-3636.

Wildseed Farms: Η άνοιξη είναι η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε, αλλά υπάρχει κάτι που ανθίζει στα 200 στρέμματα αγρόκτημα σχεδόν κάθε μήνα του έτους.

Πωλούν μια ποικιλία σπόρων αγριολούλουδου, τοπικά παραγόμενων σάλτσες, μαρινάδες και - μαντέψατε - μαρμελάδες και ζελέ. Είμαστε αρκετά σίγουροι ότι η περιοχή Fredericksburg έχει περισσότερη μαρμελάδα κατά κεφαλήν από οποιοδήποτε μέρος της γης. Κάντε μια βόλτα στο Butterfly Haus για να δείτε εκατοντάδες φυσικές πεταλούδες του Τέξας εν μέσω όμορφων ιθαγενών φυτών που λειτουργούν ως φιλοξενούμενοι και πηγές τροφίμων. 100 Legacy Drive; (800) 848-0078.

Pedernales Cellars: Ξεκίνησε το 2008, αυτό το μπουτίκ οινοποιείο έχει ήδη κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του εστιάζοντας στις ζεστές καιρικές ποικιλίες όπως το Tempranillo και το Monastrell. Μεγάλο μέρος της οινοποίησης συμβαίνει υπόγεια, όπου η φυσική μόνωση του ασβεστόλιθου βοηθά να διατηρηθεί το κελάρι σε ιδανική θερμοκρασία όλο το χρόνο. Ένα γεωθερμικό σύστημα κυκλοφορεί το νερό βαθιά κάτω από το έδαφος για να παρέχει πρόσθετη ψύξη στη βίαιη θερινή θερμότητα.

Οι γευστικές δοκιμές είναι διαθέσιμες, ή με προπληρωμένες κρατήσεις, μπορείτε να κλείσετε μια ξενάγηση και μια γευστική δοκιμή με τον οινοπαραγωγό David Kuhlken. 2916 Άνω Albert Road, Stonewall, ΤΧ 78671; (830) 644-2037.

Νυχτερινή ζωή

Hondo's: Απολαύστε τοπικές και περιφερειακές συγκροτήματα χωρών πίνοντας ένα ενήλικο ποτό. Boot scootin 'προαιρετικό. 312 W. Main; (830) 997-1633.

Rockbox: Φαίνεται περίεργο ότι υπάρχει ένα θέατρο 392 θέσεων σε μια τόσο μικρή πόλη και ίσως αυτός είναι ένας αρκετά καλός λόγος να σταματήσουμε. Ο κάτοικος επαγγελματίας κάτοικος εκτελεί μουσική από τη δεκαετία του '50 έως τη δεκαετία του '80, μερικά από αυτά είναι ψευτο-στυλ. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του υλικού είναι φιλικό προς την οικογένεια, κάποια από την κωμωδία έχει λίγο άκρη, όπως στο τραγούδι Bohemian Rhapsody: "Η μαμά απλά σκότωσε ένα ελάφι, έτρεξε το αυτοκίνητό μου στο κεφάλι της, λυγίσα το φτερό μου, τώρα είναι νεκρό ... "109 Ν. Llano. (830) 997-7625.