Ψώνια στο Domain Outdoor Mall στο Ώστιν

Ανακαλύψτε τον Τομέα για τα καλύτερα καταστήματα υψηλών προδιαγραφών σε όλη την πόλη.

Με 100 high-end και mainstream καταστήματα λιανικής πώλησης και επιλογές φαγητού, το Domain θεωρείται το μέρος για να ψωνίσετε και να δειπνήσετε στο Ώστιν. Αν θέλετε ψώνια σχεδιαστή, θα είστε στον ουρανό στον προορισμό North Austin.

Αγκυροβολημένο από τους Dillard's, Macy's και Neiman Marcus, ο Τομέας φιλοξενεί επίσης την Tiffany & Co, την Louis Vuitton, τον Coach, τον Michael Kors, την Juicy Couture, τον Marciano και πολλά άλλα. Υπάρχουν επίσης καταστήματα μπάνιου και σώματος, όπως το L'Occitane και το MAC Cosmetics.

Ενώ η πλειοψηφία των λιανοπωλητών είναι ο τομέας είναι ακριβό καταστήματα σχεδιαστών, υπάρχουν μερικές συνήθεις καταστήματα εμπορικών κέντρων, όπως το Brookstone, Victoria's Secret, Apple Store και Banana Republic. Ο Τομέας έχει κάτι περισσότερο από λιανοπωλητές ειδών ένδυσης και ομορφιάς. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα επίπλων στο σπίτι, όπως Loft, Shabby Chic και Z Gallerie.

Μπορείτε επίσης να ζήσετε και να εργαστείτε στη μοναδική κοινότητα, καθώς διαθέτει επίσης 800 μονάδες διαμερίσματος και χώρους γραφείων, καθώς και τρία ξενοδοχειακά καταλύματα - το Westin Austin, το Lone Star Court και το Aloft Austin.

Δείπνο στο Τομέα

Είτε φτάνετε πεινασμένοι ενώ ψωνίζετε είτε απλά θέλετε να φάτε σε ένα πολυτελές εστιατόριο στο North Austin, το Domain προσφέρει πολλά φανταστικά εστιατόρια για να διαλέξετε.

Για τις μπριζόλες, μην κοιτάξετε περισσότερο από το πρωτότυπο και το κρασί μπαρ του Fleming's Prime. Το Blackfinn Ameripub είναι απαραίτητο για ένα φανταχτερό αθλητικό μπαρ, με άφθονες τηλεοράσεις και υπερυψωμένο pub pub.

Σας αρέσει ένα ελαφρύ γεύμα σούσι μετά από ψώνια; Στη συνέχεια σταματήστε στο Kona Grill, το οποίο διαθέτει επίσης υπέροχες φρέσκες σαλάτες. Υπάρχει επίσης NoRTH, ένα νόστιμο και μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο. και το Jasper, ένα κομψό εστιατόριο με μαγείρεμα στο νότιο αυλή. Μπορείτε να φάτε μπριζόλα στο ιταλικό Chophouse του Joe DiMaggio ή σε θαλασσινά στα McCormick και Schmick's.

Εάν διαθέτετε έναν προϋπολογισμό, υπάρχει επίσης μια κουζίνα California Pizza. Υπάρχουν πολλά άλλα εστιατόρια και ακόμη και ένα wine bar, Cru. Εάν είστε αποφασισμένοι να τρώτε υγιεινά, υπάρχει μια αγορά ολόκληρων τροφίμων στον τομέα. Μπορείτε να πάρετε μια τσίμπημα για να πάτε ή να έχουν ένα καθάρισμα γεύμα στο καφενείο του καταστήματος καφενείο.

Να πάρει εκεί

Η πρόσβαση στο Τομέα είναι εύκολη. Αντί να βρίσκεστε σε κλειστό χώρο, το Domain είναι ένα υπαίθριο εμπορικό κέντρο, επιτρέποντάς σας μια ωραία υπαίθρια βόλτα καθώς περπατάτε από το ένα κατάστημα στο άλλο. Εάν πηγαίνετε ενώ είναι βροχερός, φροντίστε να φέρετε μια ομπρέλα!

Όσον αφορά το χώρο στάθμευσης, οι λιανοπωλητές του Domain είναι εύκολα προσβάσιμοι, επειδή υπάρχουν δρόμοι που ανεβαίνουν μέσα από το εμπορικό συγκρότημα. Μπορεί να μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης στους δρόμους ή στους χώρους στάθμευσης μπροστά από τα καταστήματα, όπως ο χώρος κοντά στο Macy's. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε χώρο στάθμευσης στους δρόμους ή τα μέρη, υπάρχουν πολλά δωρεάν γκαράζ στάθμευσης κοντά.

Τριγυρίζω

Οι σχεδιαστές του Domain έκαναν εξαιρετική δουλειά να κάνουν την εμπειρία περπατήματος όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Υπάρχουν παγκάκια, κομμάτια εξωτερικής τέχνης και όμορφη εξωραϊσμός τοποθετημένα στρατηγικά σε όλη την ιδιοκτησία. Στο ύψος του καλοκαιριού του Ώστιν, ακόμη και μια σύντομη βόλτα θα μπορούσε να σας αφήσει να ιδρώνετε, αλλά υπάρχουν πολλά μέρη για να δροσιστείτε μέσα στα καταστήματα πάρα πολύ.

Αν ταξιδεύετε από το ένα άκρο της εξέλιξης στην άλλη, μπορεί να είναι απλούστερο να φτάσετε στο αυτοκίνητο και να το οδηγήσετε.

Μουσική και εκδηλώσεις

Μια υπαίθρια σκηνή κοντά στο εστιατόριο North Italia φιλοξενεί συναυλίες, αναγνώσεις και άλλες εκδηλώσεις της κοινότητας. Πιάσε μια τσίμπημα για να φάει μετά στο οικογενειακό ιταλικό εστιατόριο.

Ταινίες στο Domain

Το iPic Theatre στο Domain προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία παρακολούθησης ταινιών, με βελούδινα καρέκλες και υπηρεσία φαγητού στο κάθισμά σας. Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες κυκλοφορίες σε μέγιστη άνεση.

Αθλητικά είδη του Dick

Ο Τομέας φιλοξενεί ένα από τα λίγα καταστήματα των Dick's Sporting Goods στο Ώστιν. Ο Dick έκανε εθνικές ειδήσεις τον Φεβρουάριο του 2018 για να αποφασίσει να σταματήσει να πωλεί ορισμένα μοντέλα όπλων υψηλής χωρητικότητας. Το κατάστημα έλαβε την απόφαση μετά τον πυροβολισμό στο Λύκειο Stoneman Douglas στη Φλώριδα τον Φεβρουάριο του 2018.

Η αλυσίδα ανακοίνωσε επίσης ότι δεν θα πωλούν πλέον όπλα σε άτομα κάτω των 21 ετών. Ο λιανοπωλητής ήταν ο πρώτος μεγάλος πωλητής όπλων για να κάνει μια τέτοια κίνηση.

Ωρες

Δευτέρα έως Σάββατο: 10 π.μ. - 9 μ.μ. και Κυριακή: μεσημέρι - 6 μ.μ.

Στοιχεία επικοινωνίας

11410 Century Oaks Terrace, Austin, TX 78758

512-873-8099

Δικτυακός τόπος

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias