Βόρεια Καλιφόρνια Παρακολούθηση φαλαινών

Παρακολουθήστε φάλαινες στη Βόρεια Καλιφόρνια: Από το Σαν Φρανσίσκο μέχρι το Όρεγκον

Αν σχεδιάζετε να παρακολουθείτε φάλαινες στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνιας, από την κομητεία Marin μέχρι τα σύνορα του Όρεγκον, αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει όλα τα καλύτερα μέρη για να πάτε, πότε να πάτε και πώς να δείτε μερικά από τα μεγαλύτερα πλάσματα του κόσμου καθώς κολυμπούν ακριβώς έξω από την ακτή της Καλιφόρνιας.

Καλύτερος χρόνος για την παρακολούθηση των φαλαινών στη Βόρεια Καλιφόρνια

Η εποχή παρακολούθησης των φαλαινών στη Βόρεια Καλιφόρνια ξεκινά νωρίτερα και τελειώνει αργότερα από ό,

Η μετανάστευση γκρίζων φαλαινών είναι το είδος που παρατηρείται συχνότερα στη Βόρεια Καλιφόρνια. Η μετανάστευσή τους αρχίζει στον Αρκτικό Ωκεανό και τελειώνει στα 10.000 έως 12.000 μίλια νότια των ακτών του Μεξικού. Περνώντας από την ακτή της Βόρειας Καλιφόρνιας από τον Δεκέμβριο μέχρι το Φεβρουάριο, οι βορειοδυτικοί προορισμοί είναι από τον Μάρτιο έως τον Μάιο

Οι φάλαινες δολοφόνων (orcas) εντοπίζονται επίσης μια φορά κατά τη διάρκεια της ακτής της Βόρειας Καλιφόρνιας. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ζώα που μπορείτε να δείτε, ελέγξτε τον Οδηγό για τις φάλαινες και τα δελφίνια της ακτής της Καλιφόρνια .

Όπου κι αν παρακολουθείτε τις φάλαινες, μερικά πράγματα είναι τα ίδια. Για συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την καλύτερη κρουαζιέρα και τους τρόπους να έχετε την πιο ευχάριστη εμπειρία στον Οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της Καλιφόρνια .

Κρουαζιέρες φαλαινοθηρίας στην Βόρεια Καλιφόρνια

Δεν θα βρείτε πολλές εταιρείες παρακολούθησης φαλαινών κατά μήκος της βόρειας ακτής, όπως σε άλλα μέρη του κράτους, αλλά υπάρχουν μερικές.

Το Bodega Charters λειτουργεί κρουαζιέρες παρακολούθησης φαλαινών γύρω από τον κόλπο Bodega από τον Ιανουάριο έως το τέλος Απριλίου.

Αν θέλετε να δείτε τις φάλαινες από το νερό στο Mendocino, πολλές εταιρείες λειτουργούν εποχιακά ταξίδια.

Παρατήρηση φαλαινών από τη γη στη Βόρεια Καλιφόρνια

Τα καλύτερα μέρη για την παρακολούθηση των φαλαινών από τη γη στη βόρεια Καλιφόρνια είναι τα σημεία όπου η γη ξεκινά από τον ωκεανό.

Οποιοσδήποτε τόπος με τη λέξη "σημείο" στο όνομά του είναι ένας καλός υποψήφιος.

Μια ματιά στο χάρτη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εντοπίσετε σημεία όπου οι φάλαινες είναι πιθανό να είναι πιο κοντά στην ακτή.

Μερικά από τα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσετε φάλαινες από την ακτή της Βόρειας Καλιφόρνιας περιλαμβάνουν (σε γεωγραφική σειρά από νότο προς βορρά):

Παρακολούθηση φαλαινών σε άλλα μέρη της Βόρειας Καλιφόρνιας

Αν ο ορισμός σας για τη βόρεια Καλιφόρνια περιλαμβάνει θέσεις νότια από αυτό που καλύπτει αυτός ο οδηγός, δοκιμάστε τον οδηγό παρακολούθησης φαλαινών του Σαν Φρανσίσκο και του Half Moon Bay . Ακόμη πιο νότια, μπορείτε να παρακολουθήσετε φάλαινα στο Monterey και Santa Cruz .