Επισκόπηση φαλαινών του Σαν Φρανσίσκο

Πώς να παρακολουθήσετε φάλαινες γύρω από το Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια

Η παρακολούθηση των φαλαινών στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο επικεντρώνεται στην περιοχή γύρω από τον Κόλπο των Farallons περίπου 25 μίλια ανοικτής θάλασσας, όπου η κρουαζιέρα φαλαινών περνάει μέσα από έναν «αυτοκινητόδρομο» μεγάλου μήκους 20 μιλίων.

Ενώ ένα περιστασιακά περίεργο κητοειδές (που είναι επιστημονικά μιλώντας για φάλαινα) μπορεί να αποτολμήσει στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο για λίγη περιήγηση στα αξιοθέατα, γενικά μένουν πιο μακριά από την ακτή γύρω από το Σαν Φρανσίσκο απ 'ότι σε άλλα μέρη της Καλιφόρνιας.

Για εσάς, αυτό σημαίνει ότι οι κρουαζιέρες παρακολούθησης φαλαινών μπορούν να πάρουν το μεγαλύτερο μέρος μιας ημέρας. Επιπλέον, μπορεί να είναι κρύο και θυελλώδες και ακατέργαστο νερό μπορεί να προκαλέσει ασθένεια κίνησης.

Καλύτερος χρόνος για την παρακολούθηση των φαλαινών στο Σαν Φρανσίσκο

Το είδος των φαλαινών που πιθανότατα θα δείτε εξαρτάται από την εποχή:

Για να μάθετε ποια είναι όλα αυτά τα θαυμάσια πλάσματα που μοιάζουν κοντά (και πώς μοιάζουν όταν τα βλέπετε από μια βάρκα που παρακολουθεί φάλαινες), ελέγξτε τον οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της Καλιφόρνιας .

Κρουαζιέρες φαλαινών από το Σαν Φρανσίσκο

Εάν ελέγξετε τις αξιολογήσεις online των περιηγήσεων παρακολούθησης φαλαινών στο Σαν Φρανσίσκο, θα βρείτε κάποιες εκπληκτικά χαμηλές μέσες βαθμολογίες. Dig λίγο βαθύτερα και θα βρείτε ότι οι βαθμολογίες είναι χωρισμένες. Εάν ο κριτικός είδε πολλές φάλαινες και άλλα θαλάσσια ζώα, η βαθμολογία είναι υψηλή. Εάν όχι, είναι χαμηλό. Πολλοί κριτικοί διαμαρτύρονται επίσης για το κόστος της περιοδείας, ανεξάρτητα από το αν τους άρεσε ή όχι.

Η συμβουλή μας: Να είστε ρεαλιστικοί σχετικά με το πόσο θέλετε να δείτε τις φάλαινες και αν προτιμάτε να ξοδέψετε το κόστος μιας περιοδείας σε κάτι άλλο. Ορισμένοι ταξιδιωτικοί πράκτορες προσφέρουν δωρεάν επιστροφή εάν δεν βλέπετε φάλαινες, αλλά εξετάστε αν θέλετε πραγματικά να περάσετε μια άλλη μέρα στη βάρκα γι 'αυτό.

Πολύ μικρά παιδιά μπορεί να μην επιτρέπονται για λόγους ασφαλείας.

Εκτός εάν σημειώνεται διαφορετικά, όλες αυτές οι εκδρομές προσφέρουν εγγύηση για την παρακολούθηση φαλαινών - θα σας αφήσουν να επιστρέψετε χωρίς καμία επιβάρυνση.

Παρατήρηση φάλαινας από την ακτή γύρω από το Σαν Φρανσίσκο

Τα καλύτερα μέρη για τη φάλαινα της περιοχής Φάλαινα που παρακολουθούνται από τη γη είναι κατά μήκος της ακτής νότια της πόλης.

Τι βλέπει Βόρεια του Σαν Φρανσίσκο:

Παρατήρηση φαλαινών νότια του Σαν Φρανσίσκο:

Νότια της πόλης κατά μήκος του CA Hwy 1, θα βρείτε αρκετά μέρη για να παρακολουθήσετε από τη γη, που αναφέρονται από βορρά προς νότο:

Πώς να απολαύσετε την παρακολούθηση φαλαινών του Σαν Φρανσίσκο

Όπου κι αν παρακολουθείτε τις φάλαινες, τα βασικά είναι τα ίδια.

Λάβετε συμβουλές για την επιλογή της καλύτερης κρουαζιέρας και τρόπους για να απολαύσετε την πιο ευχάριστη εμπειρία στον Οδηγό παρακολούθησης φαλαινών της Καλιφόρνιας .