Πράγματα που πρέπει να κάνετε σε μια απόδραση στον κόλπο Half Moon

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Half Moon Bay

Μπορείτε να μαντέψετε το σχήμα του κόλπου από το όνομά του - ένα κομμάτι ημισέληνος της ακτής της Καλιφόρνια με μια ωραία μικρή πόλη στη μέση. Είναι πιο χαλαρή από τη νότια αδελφή Santa Cruz, με ήσυχη ατμόσφαιρα και αγροτική αίσθηση.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει ο κόλπος Half Moon;

Το Half Moon Bay είναι δημοφιλές για οικογένειες, όσους επιθυμούν να είναι σε εξωτερικούς χώρους και ντόπιοι έξω για μια ωραία μέρα. Προσφέρει επίσης ωραίες ευκαιρίες για λάτρεις του κρασιού και των τροφίμων.

Ο ήλιος του Half Moon Bay είναι καλύτερος την άνοιξη και το φθινόπωρο. Το καλοκαίρι, είναι επιρρεπείς σε ομίχλη και το χειμώνα, οι καταιγίδες και το υψηλό surf είναι πιθανό.

7 Μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στον κόλπο Half Moon

Μην χάσετε αυτό: Αν έχετε μόνο μια μέρα, το κέντρο της Half Moon Bay είναι καλό για μια χαλαρή βόλτα. Η εμπορική περιοχή πέντε ορόφων στην κεντρική οδό είναι γεμάτη με καταστήματα, γκαλερί, βιβλιοπωλεία, αίθουσα γευσιγνωσίας και πολλά εστιατόρια. Και μην χάσετε τις τοιχογραφίες ζωγραφισμένες κατά μήκος των πλαϊνών δρόμων.

Παραλίες: Χρησιμοποιήστε τον οδηγό παραλία του San Mateo County για να βρείτε την καλύτερη παραλία για εσάς. Τα καλύτερα σημεία για συγκέντρωση παλίρροιας είναι το Fitzgerald Marine Reserve (βόρεια) και η παραλία Pescadero (νότια).

Active Outdoors: Κάντε μια μακρά πεζοπορία ακολουθώντας το Coastside Trail, το οποίο ακολουθεί τις μπλόφα της θάλασσας μεταξύ Pillar Point Harbour και Poplar Avenue. Αν προτιμάτε να πάρετε το νερό, το καγιάκ της Καλιφόρνια και το καγιάκ και η Half Moon Bay Kayak Company ενοικιάζουν καγιάκ και προσφέρουν μαθήματα και περιηγήσεις.

Το Sea Horse Ranch προσφέρει βόλτες με ποδήλατο στην παραλία κάθε μέρα (εκτός από τις περιόδους που καταβροχθίζουν) και δεν χρειάζεστε κράτηση. Απλά πέστε (φορούν μακρύ παντελόνι και κοντά παπούτσια) και θα κάνουν τα υπόλοιπα. Παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω μπορούν να οδηγήσουν, και μπορείτε πάντα να βρείτε ένα άλογο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας είτε πρόκειται για την πρώτη σας βόλτα είτε για το εκατό σας.

Μια άγρια ​​εποχή: από τον Δεκέμβριο έως τον Μάρτιο, χιλιάδες σφραγίδες βορείου ελέφαντα μεταφέρονται από τον ωκεανό πάνω στην παραλία στο Ano Nuevo, λίγα μίλια νότια του κόλπου Half Moon. Τα μωρά γεννιούνται, τα αρσενικά αγωνίζονται για την κυριαρχία, τα ενήλικα σύντροφοι, και τα νεογνά μένουν πίσω μέχρι να μάθουν να κολυμπούν αρκετά για να φτάσουν στη θάλασσα. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό επισκεπτών Ano Nuevo για να λάβετε όλα τα στοιχεία.

Side Trip to Pescadero: Είναι μόλις λίγα μίλια νότια από το CA Hwy 1, με ένα χαριτωμένο μικρό κέντρο και ένα αρτοποιείο που κάνει μερικά από τα καλύτερα ψωμιά αγκινάρων που θα βρείτε οπουδήποτε. Τα λίγα καταστήματα στην πόλη είναι καλά για μια περιπετειώδη περιήγηση, πάρα πολύ.

Οικογενειακή διασκέδαση: Παιδιά όπως η παραλία, η συγκέντρωση παλίρροιας και τα πόνυ και τρένα στο Φάρμα Λέμο. Το Ritz-Carlton Half Moon Bay είναι επίσης ένα από τα πιο φιλικά προς την οικογένεια ξενοδοχεία γύρω, που σερβίρουν ζεστή σοκολάτα και S'Mores γύρω από τα υπαίθρια τζάκια τους και προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για παιδιά.

Οι ημέρες του φελλού και των μπουκαλιών: Αρκετές φορές το χρόνο, η La Nebbia Wineryhas τις μέρες των μπουκαλιών και του φελλού. Φέρτε τα καθαρά σας μπουκάλια (ή αγοράστε κάποια από αυτά) και θα τα γεμίσουν με κρασί υψηλής ποιότητας και φελλός για εσάς, για μια τιμή που σχεδόν κανείς μπορεί να αντέξει οικονομικά. Βρίσκονται στο CA Hwy 92 ανατολικά του κόλπου Half Moon και το γευστικό τους δωμάτιο είναι επίσης ανοιχτό καθημερινά.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον κόλπο Half Moon

Συμβουλές για την επίσκεψη Bay Half Moon

Κατά τη διάρκεια λαϊκών εκδηλώσεων και σε ωραία σαββατοκύριακα, όταν οι κάτοικοι πηγαίνουν έξω για ένα αυτοκίνητο, θα βρείτε τους δρόμους που φτάνουν στον κόλπο Half Moon μπλοκαρισμένοι.

Υπάρχουν μόνο λίγοι τρόποι να φτάσετε εκεί και το μόνο που μπορώ να συστήσω είναι μια μεγάλη δόση υπομονής, άφθονο καύσιμο και κενή κύστη.

Που να μείνω

Ο κόλπος Half Moon έχει πολλά ωραία ξενοδοχεία σε μια ευρεία κλίμακα τιμών. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά, συμβουλευτείτε τις λίστες ξενοδοχείων και τις αξιολογήσεις των επισκεπτών στο TripAdvisor και χρησιμοποιήστε την ίδια διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να επιλέξετε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία μας . Για βοήθεια για την καλύτερη δυνατή συμφωνία, διαβάστε πώς να βρείτε ένα καλό μέρος για να μείνετε, φθηνή.

Εάν θέλετε ένα μέρος που είναι λίγο περισσότερο σαν το σπίτι, δοκιμάστε μια ενοικίαση διακοπών.

Το Pelican Point RV Park στο 1001 Miramonte Road είναι ένα καλό σημείο για κατασκηνωτές - ή δοκιμάστε την Half Moon Bay State Beach.

Πού είναι ο κόλπος Half Moon;

Σε αυτή την περίπτωση, να πάρει τη μισή διασκέδαση και η διαδρομή προς τον κόλπο Half Moon από οπουδήποτε μπορεί να είναι γραφική.

Το Half Moon Bay βρίσκεται 30 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 40 από το Σαν Χοσέ και 115 από το Σακραμέντο. Εάν πηγαίνετε για το Σαββατοκύριακο από το Σαν Φρανσίσκο ή το Σαν Χοσέ, φτάστε εκεί μέσω I-280 και CA Hwy 92 West, στη συνέχεια κάντε μια αργή οδήγηση στο σπίτι μέσω CA Hwy 1.