Μέσα στην Ατλάντα: ο Steven Carse του βασιλιά της ποπ

King of Pops 'Συνιδρυτής μοιράζεται τα αγαπημένα του σημεία στην Ατλάντα

Είμαστε πίσω με τη σειρά μας Μέσα στην Ατλάντα, κάθε εβδομάδα καθόμαστε με επιρροές ντόπιους για να μιλήσουμε για το τι σημαίνει Ατλάντα σε αυτούς. Σήμερα συζητάμε με τον Steven Carse, συνιδρυτή του King of Pops. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός ανθεκτικού Ατλάντα, το οποίο αναπηδά από μια απολύτρωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: αναπτύσσει νόστιμα κατεψυγμένα σκάβει στην κουζίνα του. Τελικά συνεργάστηκε με τον αδελφό του για να δημιουργήσει το King of Pops.

Η εταιρεία είναι πλέον ένα σκηνικό σε φεστιβάλ, συναυλίες και εκδηλώσεις - και μία από τις καλύτερες κατεψυγμένες απολαύσεις της Ατλάντα. Σήμερα έχουμε μια περιοδεία στο The Big Peach με επικεφαλής τον Carse.

Ζω στην ... "Παλιό τέταρτο θάλαμο, κοντά στα Poncey Highlands. Αισθάνομαι συνδεδεμένη με αυτό. Έχω πάει εκεί για 10 χρόνια και μου αρέσει η κοινότητα. Ξέρω τους ανθρώπους και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε. "

Επιθυμώ να μάθουν οι άνθρωποι ... "Η Ατλάντα είναι ένας τόπος που αν έρχεσαι χωρίς να γνωρίζεις κάποιον, θα έχεις διαφορετική εμπειρία από ό, τι αν επισκεφθείς κάποιον. Οι άνθρωποι εδώ είναι φιλικοί, όμως, ειδικά για μια μεγάλη πόλη. "

Μπορείτε να με βρείτε ... " όπου οι άνθρωποι θέλουν να είναι στην πόλη για τον βασιλιά των ποπ - έτσι, παντού. Θα αναπηδήσω μεταξύ της θέσης της αγοράς Ponce City και του παραθύρου της BeltLine. "

Είναι Δείπνο Χρόνος, είμαι Επικεφαλής ... "Dive Dive. Λατρεύω το φαγητό, και το vibe δεν αισθάνεται σαν ένα μέρος που προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί. Υπάρχουν νέα πράγματα όλη την ώρα, και είναι BYOB "

Το ρολόι χτυπά 5'ακόμα, πίνω ... "Η Εκκλησία της Αίθουσας Λουίζας του Καθιστικού δωματίου σε μια νύχτα νωρίς το βράδυ, πριν τρελαθεί. Μου αρέσει να παίζω πινγκ-πονγκ και αγαπώ την κοινότητα εκεί. Αν θέλω ένα καλό κοκτέιλ, θα πάω στο The Lawrence. "

Αν έπρεπε να μείνω σε ένα ξενοδοχείο, θα ήμουν Check In ... "δεν είναι ακόμα ανοιχτό, αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο ξενοδοχείο Cleremont.

Θα είναι πραγματικά δροσερό γιατί θα είναι ένα ωραίο ξενοδοχείο με ένα κομμάτι της ιστορίας της Ατλάντα. "

Το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της Ατλάντα είναι ... "Το πάρκο από το Κέντρο Ελευθερίας - έχει το πιο καταπληκτικό ποσό των πυρομαχικών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού."

Όταν παίζω τουριστικές πηγαίνω ... "Παρίσι στο Ponce. Είναι μια ωραία αντίθεση στην Ponce City Market και το 8Arm είναι εκεί που νομίζω ότι θα είναι πραγματικά επιτυχημένο. "

Πάω τον ιδρώτα μου ... "Μου αρέσει να τρέχω γύρω από το Παλαιό τέταρτο θάλαμο, και μου αρέσει η γιόγκα - ειδικά ο βασιλιάς της ποπ γιόγκα".

Αγαπώ τα χρήματά μου στα ... τοπικά εστιατόρια. Είτε πρόκειται για ένα νέο εστιατόριο, είτε για εορταστικές εκδηλώσεις είτε για «ακριβώς επειδή». Μου αρέσει το Kimball House και το Staplehouse είναι καλό φαγητό αλλά μπορείτε να καθίσετε στο μπαρ. "