Εστιατόρια που εξυπηρετούν το Southern Food στην Ατλάντα

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχω από τους επισκέπτες και τους κατοίκους της Ατλάντα είναι "Πού μπορώ να πάω για κάποιο νότιο φαγητό;" Αυτή είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής ερώτηση όταν οι άνθρωποι έχουν επισκέπτες στην πόλη που δεν έχουν βιώσει ποτέ νότια μαγειρική. Είναι πρόθυμοι να τους δείξουν τι είναι όλα - από τα χόρτα του collard μέχρι το σιτάρι στο τηγανισμένο κοτόπουλο και το γλυκό τσάι.

Η Ατλάντα έχει πολλά υπέροχα εστιατόρια στο Νότο και υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ νότιας μαγειρικής.

Μπορείτε να βρείτε κρέατα και τρία εστιατόρια με καφετέρια χωρίς περιτριγυρισμένο πιάτο ή μια λευκή τραπεζαρία με σύγχρονη εμπειρία για τα κλασικά Southern. Όλα εξαρτώνται από το τι έχετε στη διάθεσή σας (ή τους επισκέπτες σας). Ενώ αυτή η λίστα δεν περιλαμβάνει όλα τα εστιατόρια της Νότιας και της Ψυχικής Ατλάντα, εδώ είναι μερικά που θα ήθελα να συστήσω για μια νότια γεύση.

JCT. Κουζίνα και Μπαρ

JCT. Η κουζίνα, που βρίσκεται στην περιοχή West Midtown του ισχίου, είναι μία από τις νότιες κηλίδες με πολυτελείς εκδόσεις όλων των αγαπημένων σας. Είναι γνωστοί για το τηγανισμένο κοτόπουλο τους - και τελειώνουν σε πολυάσχολες νύχτες, οπότε φτάνετε νωρίς. Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από εισόδους, συμπεριλαμβανομένων αρκετών επιλογών θαλασσινών και, φυσικά, επιδοκιμασμένες πλευρές συμπεριλαμβανομένου ενός mac mac και τυριού. Ένα από τα δροσερά πράγματα για το JCT είναι το μπαρ ανώτερου επιπέδου, όπου μπορείτε να πιείτε κοκτέιλ, να απολαύσετε ζωντανή μουσική και σνακ σε μερικές μικρές πλάκες. Επίσης, φιλοξενούν ένα οικογενειακό στυλ της Κυριακής, για μια πραγματική εμπειρία στο σπίτι.

Empire State South

Το Empire State South βρίσκεται στο Midtown και θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στην πρόσφατη ιστορία της Ατλάντα. Σχεδιάστηκε από τον αρχιμάγειρα της Αθήνας Hugh Acheson (τον οποίο ίσως έχετε δει στους Top Chef Masters ή ως κριτής Top Chef), είναι ένα άλλο αναβαθμισμένο εστιατόριο στο Νότο.

Αν και το φαγητό έχει εκσυγχρονιστεί, το ίδιο το εστιατόριο έχει μια πραγματικά άνετη και άνετη αίσθηση.

Τα πιάτα σερβίρονται δημιουργικά - δεν πρέπει να χάσετε το ορεκτικό "In Jars", το οποίο είναι μια ποικιλία από βουτήματα και απλώματα που σερβίρονται σε μικρά βάζα. Έχουν επίσης μια πολύ καλή επιλογή κρασιού, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για να μοιραστείτε ένα γεύμα με φίλους. Το φαγητό εδώ είναι μόνο τοπικό = έτσι ξέρετε ότι παίρνετε φρέσκα, εποχιακά πιάτα που είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικά της Γεωργίας και του Νότου. Η Empire State South είναι η κορυφαία επιλογή μου για να δώσω στους επισκέπτες της πόλης μια νότια εμπειρία φαγητού, ενώ παράλληλα θα τους δείξει πώς μπορεί να είναι η "μεγάλη πόλη" της Ατλάντα.

Κουζίνα της Νότιας Πόλης

Η South City Kitchen είναι η τελική μου σύσταση για κάποια gussied up νότια τροφίμων. Με δύο θέσεις - Midtown και Vinings - είναι βολικό σε πολλά διαφορετικά μέρη της πόλης. Η τοποθεσία του Midtown βρίσκεται ακριβώς στην περιοχή νυχτερινής διασκέδασης , καθιστώντας το ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για μια βραδινή έξοδο σε μερικά από τα κορυφαία μπαρ και κλαμπ της Ατλάντα. Η South City Kitchen είναι μια καλή επιλογή για να βρείτε όλα τα νότια τρόφιμα που θέλετε χωρίς πάρα πολλές γκουρμέ συστροφές. Είναι αρκετά ωραίο για μια βραδιά έξω, αλλά είναι αρκετά φιλόξενο για να ταιριάζει σε οποιοδήποτε πλήθος. Θα πάρετε τις τηγανητές πράσινες ντομάτες, τις γαρίδες και τις χυλοπίτες και τη πουτίγκα μπανάνας και θα πάτε σπίτι γεμάτη και χαρούμενη!

Το δωμάτιο τσαγιού της Mary Mac

Το δωμάτιο τσαγιού Mary Mac είναι ένα κλασικό στιλ της Ατλάντα. Είναι γνωστό για το νότιο φαγητό, και αν και δεν είναι το καλύτερο φαγητό που θα έχετε ποτέ - είναι πραγματικά μια εμπειρία. Αυτό είναι το ταπεινό μαγείρεμα στο σπίτι σε ένα περιστασιακό, καθιστό περιβάλλον εστιατόριο. Πολλοί άνθρωποι όπως η Mary Mac, επειδή παίρνετε μια γεμάτη μερίδα νόστιμο φαγητό και ειδικά μπόνους αντιμετωπίζει όπως Pot Likker (το υγρό που έχει μείνει πίσω από το βραστό χόρτα, που χρησιμοποιείται ως μια βουτιά για το καλαμπόκι σας) και το περιστασιακό backrub από το γλυκό διακομιστή σας Southern σοβαρά!). Αν ψάχνετε για το νότιο φαγητό στην Ατλάντα και δεν ενδιαφέρονται για τίποτα φανταχτερό, Mary Macs είναι το μέρος για να πάει.

Το παντοπωλείο του Carver

Το Carver's, το οποίο είναι ανοιχτό μόνο κατά το μεσημεριανό γεύμα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ψυχής πολλών ατόμων. Σερβίρουμε σε ένα στυλ καφετέριας, οι άνθρωποι ευθυγραμμίζονται και περιμένουν να απολαύσουν ένα γεύμα γεμάτο κοιλιά από κρέατα και τρία αγαπημένα - αυτό είναι ένα ενθρονισμένο σαν τηγανητό κοτόπουλο ή meatloaf συνοδεύεται από πλευρές που κυμαίνονται από τηγανητά okra να collard χόρτα με μακαρόνια και τυρί.

Το Carver's είναι μόνο μετρητά και τα δημοφιλή στοιχεία τείνουν να εξαντληθούν. Το μενού αλλάζει καθημερινά και όλα είναι σπιτικά.

Busy Bee Cafe

Το Busy Bee Cafe είναι παρόμοιο με το Carver's - είναι ένα casual cafe-style που είναι το θέμα της μαγειρικής στο σπίτι. Τα νότια φαγητά (και περιστρεφόμενα ημερήσια σπεσιαλιτέ) είναι όλα εκεί, αλλά έχουν επίσης επεκταθεί για να προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία φαγητού, συμπεριλαμβανομένων σάντουιτς και σαλάτες. Πολλοί φίλοι είπαν ότι η Busy Bee έχει το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο που είχαν ποτέ!