Έρημο Γκολφ στην περιοχή Φοίνικας

Υπάρχουν υπέροχα γήπεδα γκολφ στις νοτιοδυτικές ερήμους. Η περιοχή Greater Phoenix, με πάνω από 200 γήπεδα γκολφ, βρίσκεται στην έρημο Sonoran. Εάν επισκέπτεστε ή είστε νέοι στην περιοχή, αυτό μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που έχετε συνηθίσει. Έτσι βάλτε τις ομπρέλες και τα κοστούμια βροχής μακριά και ετοιμαστείτε να παίξετε γκολφ έρημο.

Παίζοντας γκολφ στην έρημο


1. Υπάρχουν απαιτήσεις σχετικά με το φόρεμα στην έρημο;
Ελάτε στο γήπεδο γκολφ προετοιμασμένο.

Τα περισσότερα γήπεδα γκολφ στην Αριζόνα δεν επιτρέπουν μεταλλικές αιχμές, δεν επιτρέπουν τζιν παντελόνια / παντελόνια, και απαιτούν φανελάκια. Εάν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε επίσης να φορέσετε την υπόθεση ότι αυτοί οι κανόνες ισχύουν ή μπορεί να αναγκαστείτε να αγοράσετε κατάλληλα ρούχα πριν από τον γύρο σας.

2. Μπορώ να φέρω το δικό μου νερό;
Παρόλο που σχεδόν κάθε γήπεδο γκολφ σας απαγορεύει να φέρετε έξω τα τρόφιμα / ποτά στην πορεία, ποτέ δεν θα διαμαρτύρονται αν φέρετε δύο μπουκάλια νερού. Φέρτε ή αγοράζετε νερό, ανεξάρτητα από το χρόνο που παίζετε (η υπηρεσία καλαθιού μπορεί να είναι πεντανόστιμη ακόμη και αν προσφέρεται), αλλά κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η αφυδάτωση και η εξάντληση της θερμότητας είναι πραγματικές ανησυχίες.

3. Τι είναι ο κανόνας της ερήμου;
Πολλοί μαθητές στην περιοχή του Φοίνικα έχουν έναν έρημο. Συνήθως σημαίνει ότι οι περιοχές της ερήμου παίζονται ως κίνδυνοι νερού. Κάντε μια ποινή με ένα χτύπημα και πέστε μέσα σε δύο μήκη κλαμπ από το σημείο εισόδου.

4. Καρότσια στην έρημο
Τα μαθήματα στις περιοχές Phoenix και Scottsdale μπορεί επίσης να έχουν, εκτός από τον κανόνα της ερήμου, απαγόρευση οδήγησης του καλαθιού σας στην έρημο. Σας συνιστούμε να ρωτήσετε στο επαγγελματικό κατάστημα για τους κανόνες ή τις οδηγίες της ερήμου πριν ξεκινήσετε το γύρο σας.

5. Δεν είσαι μόνος.
Υπάρχουν πλάσματα εκεί έξω.

Αν σκοπεύετε να πετάξετε γύρω από θάμνους ή κάτω από βράχους, χρησιμοποιήστε μια λέσχη γκολφ. Μην φτάσετε με το χέρι ή το πόδι σας. Μπορεί να ενοχλήσετε έναν ξεκούραστο κροταλίσκο ή σκορπιό . Τότε, OUCH!

6. Αυτό το νερό φαίνεται καλό!
Ενδεχομένως να εκπλαγείτε με πόσες λίμνες από άνθρωπο θα δείτε στα γήπεδα γκολφ μας. Λάβετε υπόψη ότι επειδή αυτή είναι η έρημος, τα περισσότερα μαθήματα εδώ σώζουν πραγματικά το νερό. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιούν οινόπνευμα στις λίμνες αυτές. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να το πιείτε ή να κολυμπήσετε μέσα σε αυτό, ακόμα και να βάλετε τα χέρια σας μέσα σε αυτό. Χρησιμοποιήστε έναν αναρριχητή μπάλα.

7. Καλοκαιρινό γκολφ
Το γκολφ στην περιοχή Φοίνιξ μπορεί να είναι ακριβό κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου (Ιανουάριος έως Απρίλιος), έτσι ώστε τα καλοκαιρινά ποσοστά να φανούν ελκυστικά. Υπάρχει ένας καλός λόγος ότι το γκολφ είναι πολύ φθηνότερο το καλοκαίρι. Είναι ζεστό. Όχι μόνο ζεστό. Είναι ζεστό να σας κόβει την ανάσα. Έχω ζήσει στο Φοίνιξ εδώ και πολλά χρόνια, και παίζω γκολφ το καλοκαίρι αν είναι λιγότερο από 110 ° F, αλλά όχι χωρίς (α) αντηλιακό, (β) καπέλο, (γ) πολύ νερό, μερικά παγωμένα, (δ) μια υγρή πετσέτα, (ε) ένα τηλέφωνο. Βεβαιωθείτε ότι πίνετε νερό συνεχώς, ακόμα κι αν δεν διψάτε. Πίνω μερικούς πριν φτάσω σε κάθε κουτί τσάι, έτσι γίνεται μια ρουτίνα. Το πιο υγιεινό, ισχυρότερο, πιο ατομικό άτομο υποστεί θερμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και από τη στιγμή που παρατηρείτε ότι κάτι είναι λάθος, είναι πολύ αργά.

Το τηλέφωνο είναι σε περίπτωση που δεν λάβετε υπόψη αυτή την προειδοποίηση, ή σε περίπτωση που η θερμότητα έφτασε σε σας ούτως ή άλλως.

8. Τι γίνεται με λίγα brewskis;
Θα παρατηρήσετε ότι δεν είπα τα υγρά ποτών. Είπα πόσιμο νερό. Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μπύρα ή το Bloody Marys με νερό. Το αλκοόλ σας αφυδατώνει και αυτό το κάνει χειρότερο. Πίνετε νερό ή αθλητικό ποτό.