Κήποι της Σιγκαπούρης από τον κόλπο: Ο πλήρης οδηγός

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε αυτό το αξέχαστο αξιοθέατο

Με έκταση άνω των 250 στρεμμάτων αναγεννημένης γης, οι εκπληκτικοί και βραβευμένοι από τη Σιγκαπούρη Κήποι από τον κόλπο της Σιγκαπούρης είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να δείτε. Βρίσκονται δίπλα στο Reservoir της Μαρίνας, όπου οι κήποι φιλοξενούν πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και αξίζουν επανειλημμένες επισκέψεις.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μπορεί να μην ξέρετε τι είναι το Supertree, αλλά πιθανότατα θα τραγουδήσετε τους επαίνους σας αμέσως μόλις βάζετε τα μάτια σε ένα. Οι κήποι του κόλπου φιλοξενούν αυτούς τους τεράστιους, δέντρα, κάθετους κήπους, γνωστούς ως Supertrees, καθώς και μια τεράστια ποικιλία φυτικής ζωής από όλο τον κόσμο.

Αλλά αυτός δεν είναι ο τυπικός κήπος σας - οι Κήποι του Κόλπου στοχεύουν να εκπαιδεύσουν και να διασκεδάσουν με τα περίεργα χαρακτηριστικά που θα παρατηρήσετε να περπατάτε από έναν κήπο ή ένα ωδείο στο άλλο. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί αυτό είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Σιγκαπούρης και ένα που συνεχίζει να χτίζει τη φήμη του ως υποχρεωτική επίσκεψη τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες.

Διάταξη

Οι κήποι του κόλπου περιλαμβάνουν δύο ξεχωριστούς κήπους με προκυμαία: Bay South και Bay East. Ο κόλπος South είναι ο μεγαλύτερος κήπος και όπου θα βρείτε τα βραβευμένα ψυχρά conservatories και τα εικονικά Supertrees.

Ο κόλπος του East Garden είναι λιγότερο για το wow-factor και τις περίτεχνα διαμορφωμένες περιοχές και περισσότερο για την παροχή ενός τεράστιου θαλάσσιου πάρκου για τους ντόπιους και τους επισκέπτες για να απολαύσουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Το Bay East προσφέρει εκπληκτική θέα στον όμορφο ορίζοντα της Σιγκαπούρης, καθώς και ένα γαλήνιο σημείο για πικνίκ ή χαλάρωση με ήσυχο περίπατο.

Οι κήποι του κόλπου φιλοξενούν επίσης τις λίμνες Dragonfly και Kingfisher, οι οποίες αποτελούν μέρος του συστήματος λίμνης Gardens και μια επέκταση του Marina Reservoir.

Θελγήτρα

Supertrees και OCBC Skyway: Οι περισσότεροι άνθρωποι δελεάζονται στους κήπους από τον κόλπο από τα Supertrees. Κοιτάζοντας σαν κάτι από ένα παραμύθι επιστημονικής φαντασίας, οι κατακόρυφοι κήποι των δέντρων έχουν ύψος μεταξύ 25 και 50 μέτρων, κατά μέσο όρο περίπου στο ύψος ενός κτιρίου 16 ορόφων. Υπάρχουν συνολικά 18 Supertrees, αποτελούμενα από περισσότερα από 162.900 φυτά και πάνω από 200 είδη και ποικιλίες βρωμιούχων, ορχιδέες, φτέρες και τροπικούς αναρριχητές ανθοφορίας.

Είναι αυτονόητο ότι είναι εντυπωσιακές. Εάν θέλετε να πάρετε λίγο πιο κοντά στα Supertrees (τα οποία είναι ελεύθερα να κοιτάξουν από το έδαφος), μπορείτε να πληρώσετε S $ 8 (δολάρια Σιγκαπούρης) για να περπατήσετε το OCBC Skyway, το οποίο σας βάζει 22 μέτρα στον αέρα σε ένα 128- μετρητή εναέριας διαβάσεως μέσω των Supertrees.

Flower Dome : Οι κήποι του κόλπου παίρνουν το παραδοσιακό ωδείο μέχρι αρκετές εγκοπές. Ένα παράδειγμα είναι το Flower Dome, το μεγαλύτερο θερμοκήπιο γυαλιού στον κόσμο, όπως αναφέρεται στο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness του 2015. Ο θόλος περιέχει φυτά και λουλούδια από όλο τον κόσμο, όπως έναν μεσογειακό κήπο, έναν ελαιώνα, έναν κήπο της Νοτίου Αφρικής, έναν κήπο της Νότιας Αμερικής και πολλά άλλα.

Cloud Forest : Ένα άλλο από τα εντυπωσιακά conservatory του Gardens, το Cloud Forest, είναι ένας κόσμος στον εαυτό του. Εδώ θα βρείτε ένα ψηλό βουνό 35 μέτρων που καλύπτεται από τροπική βλάστηση καθώς και τον ψηλότερο εσωτερικό καταρράκτη στον κόσμο. Μια επίσκεψη εδώ θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να έχετε μόλις περάσει μέσα από μια φωτοβολίδα προς έναν τροπικό παράδεισο. Ο γεμάτος ομίχλη σύννεφο Walk και Treetop Walk σας επιτρέπουν να δείτε τα πάντα από ψηλά.

Παιδικός Κήπος Άπω Ανατολής : Οι επισκέπτες με τα παιδιά μπορούν να δροσίσουν με μια επίσκεψη στον Παιδικό Κήπο της Άπω Ανατολής, μια υπαίθρια παιδική χαρά και ένα πάρκο νερού γεμάτο με χαρακτηριστικά (από σήραγγες νερού μέχρι ψεκαστήρες) που εξασφαλίζουν ότι όλοι μένουν δροσεροί στη φημισμένη ζέστη της Σιγκαπούρης .

Heritage Gardens: Αυτή η συλλογή τεσσάρων θεματικών κήπων εξερευνά τις σχέσεις μεταξύ των φυτών και την πλούσια ιστορία της Σιγκαπούρης.

Τέχνη : Οι κήποι του κόλπου φιλοξενούν περισσότερα από 40 γλυπτά από όλο τον κόσμο που διαδίδονται σε όλη τη γη.

Τοποθεσία

Οι κήποι του κόλπου βρίσκονται στο 18 Marina Drive Drive και υπάρχουν μερικοί τρόποι να φτάσετε εδώ είτε περπατάτε είτε παίρνετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Περπατώντας από τη γέφυρα Helix προς το Μουσείο Επιστημών της Τέχνης : Ακολουθήστε το μονοπάτι που οδηγεί κάτω από το East Coast Parkway (ECP), το οποίο θα σας φέρει κατευθείαν στο Bay South Garden κατά μήκος της προκυμαίας.

Περπατώντας από το Marina Bay Sands: Περπατήστε στο Overhead Bridge (Bridge Lions) που βρίσκεται στο Marina Bay Sands Hotel (ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 μ.μ.) ή πάρτε το μετρό μέσω του σταθμού Bayfront MRT (Exit B).

Μπορείτε να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία μέσω της γραμμής Circle Line ή Downtown Line και να κατεβείτε στο σταθμό MRF Bayfront. Πάρτε την έξοδο Β και ακολουθήστε την υπόγεια σύνδεση. Έξοδος και διασχίστε τη Γέφυρα Dragonfly ή τη Γέφυρα λιβάδι σε κήπους από τον κόλπο.

Συμβουλές για επίσκεψη

Μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε το Supertree Grove είναι το βράδυ όταν τα δέντρα είναι όμορφα φωτισμένα.

Προσπαθήστε να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να εξερευνήσετε, αφού οι κήποι είναι τόσο ευρύχωροι και υπάρχουν τόσα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορείτε να δείτε. Εάν είστε σύντομα στην ώρα σας, κάντε τις προτεραιότητες του Supertree Grove και του OCBC Skyway.

Για όσους χρειάζονται μια γεύση για να φάτε κατά την επίσκεψή τους, πάρτε την τοπική εμπειρία κατευθύνοντας προς το βάθος των Gardens από τον κόλπο, περπατώντας μακριά από το ξενοδοχείο Marina Bay Sands. Στην πίσω άκρη του πάρκου, θα βρείτε το Satay από τον κόλπο, ένα από τα ωραιότερα κέντρα του Hawker στο νησί με μια τεράστια ποικιλία διεθνών προσφορών.