Τα καλύτερα ημερήσια ταξίδια από τη Σεβίλλη

Εξερευνήστε την Ανδαλουσία από την πιο διάσημη πόλη της περιοχής

Η τοποθεσία της Σεβίλλης στη νότια Ισπανία αποτελεί ιδανική αφετηρία για να εξερευνήσετε την Ανδαλουσία . Τα περισσότερα από αυτά στην περιοχή είναι προσβάσιμα ως ημερήσια εκδρομή, αν και μερικά από τα πιο απομακρυσμένα σημεία μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσουν σε μια μέρα.

Τα πάντα σε αυτή τη σελίδα είναι προσβάσιμα με τη δημόσια συγκοινωνία, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι ευκολότερο να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο ή να κάνετε μια ξενάγηση. Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές περιηγήσεις ενός, δύο και τριών ημερών που αρχίζουν στη Σεβίλλη

Συνδυάζοντας αξιοθέατα γύρω από τη Σεβίλλη

Όχι κάθε μέρος σε αυτή τη σελίδα εγγυάται μια ολόκληρη μέρα. Ούτε πρέπει να επιστρέψετε πάντα στη Σεβίλλη. Συνδυάστε μερικά ταξίδια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χρόνο σας. Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

Επισκεφθείτε το Jerez και το Cadiz σε μια μέρα Αυτές οι δύο πόλεις απέχουν λιγότερο από μία ώρα και μπορούν να επισκεφθούν μια μέρα. Επιπλέον, υπάρχει ένα λεωφορείο την ημέρα από το Jerez στην Tarifa, οπότε αν μείνετε τη νύχτα στο Jerez, μπορείτε να φύγετε για Tarifa το πρωί. Ημερήσια εκδρομή στο Κάντιθ και το Χερέθ της Σεβίλλης

Δείτε τη Carmona στο δρόμο για την Κόρδοβα Αν και η Cordoba είναι πιο εύκολα επισκέψιμη στο τρένο υψηλής ταχύτητας AVE, υπάρχει μια ξενάγηση που λαμβάνει την Carmona και την Κόρδοβα την ίδια μέρα. Ημερήσια εκδρομή στην Κόρδοβα και την Καρμόνα από τη Σεβίλλη

Η Γρανάδα στο δρόμο προς τη Μάλαγα της Γρανάδας απέχει μόλις μια ώρα από τη Μάλαγα. Αν σκοπεύετε να πετάξετε από τη Μάλαγα, επισκεφθείτε τη Γρανάδα στο δρόμο από τη Σεβίλλη. Υπάρχουν απευθείας λεωφορεία από τη Γρανάδα προς τη Μάλαγα, ώστε να μην χρειάζεται καν να πάτε στην ίδια την πόλη.

Το Arcos de la Frontera και το Ronda στο ίδιο ταξίδι Arcos και Ronda είναι και τα δυο pueblos blancos - ή «λευκά χωριά» - και μπορούν να επισκεφθούν εύκολα σε μια μέρα, αρκεί να έχετε τη δική σας μεταφορά ή να πάρετε αυτή την ξενάγηση .

Πηγαίνετε στο Μαρόκο από Tarifa Η επίσκεψη Tangiers στο Μαρόκο από τη Σεβίλλη είναι δύσκολη σε μια μέρα επειδή πρέπει πρώτα να φτάσετε στο λιμάνι. Από όλα τα λιμάνια που έχουν πλοία προς το Μαρόκο , το Tarifa είναι το καλύτερο. Γιατί να μην περάσετε μια μέρα στη φάλαινα Tarifa παρακολουθώντας ή να μάθουν να windsurf, να μείνετε τη νύχτα και στη συνέχεια να λάβει το πλοίο στο Μαρόκο το πρωί;

Επισκεφθείτε Osuna en Route Αλλού Η Osuna είναι μια ημερήσια εκδρομή από τη Σεβίλλη, τη Γρανάδα και τη Μάλαγα, ίσως ακόμη και μισή μέρα, αν θέλετε να κάνετε γρήγορο check-in στα διάσημα αξιοθέατα και να πείτε ότι έχετε βαδίσει εκεί που έχουν περπατήσει τα μεγάλα σπίτια του Westeros.

Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, θα ήταν εύκολο να φτάσετε στην Osuna στο δρόμο από τη Σεβίλλη στη Γρανάδα ή τη Μάλαγα. Ακόμη καλύτερα, συνδυάστε το με ένα ταξίδι στην Antequera (είτε στη διαδρομή μεταξύ πόλεων είτε ως ταξίδι διάρκειας δύο ημερών). Τα dolmens της Antequera και το Rock της Lovers 'είναι επίσης καλύτερο να βλέπουν με το αυτοκίνητο.