Σεβίλλη στη Γρανάδα με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Η εύρεση των καλύτερων πόλεων της Ανδαλουσίας είναι εύκολη

Η Σεβίλλη και η Γρανάδα είναι δύο από τις καλύτερες πόλεις της Ισπανίας. Στην πραγματικότητα, κάνουν τη λίστα μου με τα καλύτερα διαλείμματα δύο πόλεων στην Ισπανία . Λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να φτάσετε από τη Σεβίλλη στη Γρανάδα με διάφορα μέσα μεταφοράς.

Δείτε επίσης:

Ο καλύτερος τρόπος από τη Σεβίλλη στη Γρανάδα

Το λεωφορείο και το τρένο κοστίζουν περίπου το ίδιο, γι 'αυτό επιλέξτε που παίρνετε με βάση την εγγύτητα του λεωφορείου ή του τρένου στο ξενοδοχείο σας.

Δείτε επίσης:

Σταματά τη διαδρομή από τη Σεβίλλη στη Γρανάδα

Υπάρχουν τρεις καλές στάσεις στο δρόμο μεταξύ αυτών των δύο πόλεων: Ronda, Antequera και Cordoba. Το Antequera, με τα φανταστικά dolmens και τα ροκ «λάτρεις» είναι αυτό που είναι πιο άμεσα στο δρόμο, αλλά να γνωρίζετε ότι το τρένο από τη Σεβίλλη προς το Antequera σταματά σε μια στάση απροβλημάτιστη πολύ κοντά στην πόλη, με μόνο ένα ακριβό ταξί στην πόλη : το κάνετε αυτό μόνο αν οδηγείτε.

Το Ronda είναι το καλύτερο μέρος για να σταματήσετε στο δρόμο, αλλά για να ταιριάζει σε όλα τα ταξίδια, τα αξιοθέατα και η αποθήκευση των τσαντών σας για να κάνετε τα πάντα σε μια μέρα είναι αρκετά μεγάλη. Αν δεν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, θεωρώ αυτή τη Σεβίλλη μεταφορά με Ronda με επίσκεψη στη Ronda .

Σεβίλλη στη Γρανάδα με τρένο και λεωφορείο

Το τρένο από τη Σεβίλλη στη Γρανάδα διαρκεί περίπου τρεις ώρες και κοστίζει κάτω από 25 €.

Διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στους σταθμούς λεωφορείων και τρένων της Σεβίλλης ή της Γρανάδας .

Εισιτήρια Κλειστών Σιδηροδρόμων στην Ισπανία με την Rail Europe .

Τα λεωφορεία από τη Σεβίλλη στη Γρανάδα χρειάζονται περίπου τρεις ώρες και κοστίζουν περίπου 20 ευρώ. Μερικές φορές οι τιμές διαφέρουν χωρίς λόγο, οπότε ελέγξτε ότι παίρνετε το φθηνότερο!

Το λεωφορείο φεύγει από το σταθμό των λεωφορείων του Prado.

Διαβάστε περισσότερα για τους σταθμούς λεωφορείων και τρένων στη Σεβίλλη

Μπορείτε να κλείσετε τα περισσότερα εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία μόνο για ένα μικρό διοικητικό τέλος (περίπου ένα ευρώ). Απλά πληρώστε με πιστωτική κάρτα και εκτυπώστε το ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Κάντε κράτηση εισιτήρια λεωφορείων στην Ισπανία

Δείτε επίσης: Σεβίλλη και Γρανάδα Διάλειμμα δύο πόλεων

Σεβίλλη στη Γρανάδα με Guided Tour

Μια ξενάγηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείτε τη Σεβίλλη ή τη Γρανάδα και υπάρχουν μερικές εξαιρετικές περιηγήσεις μιας και δύο ημερών διαθέσιμες. Θα ήθελα ιδιαίτερα να συστήσω το ταξίδι από τη Σεβίλλη στη Γρανάδα, καθώς περιλαμβάνει την είσοδο στην Αλάμπρα. Η επίσκεψη στην Αλάμπρα από τον εαυτό σας είναι σχεδόν αδύνατη σε ένα ημερήσιο ταξίδι χωρίς περιήγηση με ξεναγό ή πολύ προγραμματισμό.

Ξεναγήσεις από τη Μαδρίτη στη Σεβίλλη και τη Γρανάδα

Εάν πιέζετε για λίγο, μπορεί να σας ενδιαφέρει μια ξενάγηση με τετραήμερη ή πενθήμερη περιήγηση, ξεκινώντας από τη Μαδρίτη, η οποία παίρνει τη Σεβίλλη, τη Γρανάδα και την Κόρδοβα (με προαιρετική επέκταση σε Ronda και Toledo).

Σεβίλλη στη Γρανάδα με αυτοκίνητο

Τα 260χλμ. Από τη Σεβίλλη μέχρι τη Γρανάδα μπορούν να καλύπτονται σε λιγότερο από 3 ώρες, οδηγώντας κυρίως στον αυτοκινητόδρομο Α-92.
Συγκρίνετε τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία