Μάθηση ισπανικά στη Σεβίλλη Ισπανία

Εισαγωγή στην εκμάθηση ισπανικών στη Σεβίλλη Ισπανία:

Μάθετε πώς είναι να μάθετε Ισπανικά στη Σεβίλλη. Είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση όταν επιλέγετε ένα μέρος για να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πού να μάθετε ισπανικά στην Ισπανία ή να μάθετε για μια σχολή γλωσσών στη Σεβίλλη .

Σε ποια γλώσσα μιλούν στη Σεβίλλη ;:

Αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο ανόητο όσο μπορεί να ακούγεται καθώς υπάρχουν πολλές γλώσσες που ομιλούνται στην Ισπανία .

Στη Σεβίλλη μιλούν πρότυπα (Καστιλιανή) ισπανικά.

Η έμφαση και η διάλεκτος θα ακούσετε στη Σεβίλλη:

Ο Σεβίλλης (κάτοικοι της Σεβίλλης) μιλά με αρκετά έντονη προφορά. Αφήνουν πολλά γράμματα, συμπεριλαμβανομένων των περισσοτέρων εμφανίσεων του γράμματος στο μέσον ή στο τέλος των λέξεων. Έτσι, η "ώρα δύο", η οποία θα ήταν «a las dos» στην υπόλοιπη Ισπανία, γίνεται "a la" do ". Μιλούν επίσης πολύ γρήγορα. Αυτό κάνει πολύ δύσκολο να ακολουθήσετε ακόμα και απλές συνομιλίες στο δρόμο. Έμαθα τα ισπανικά στη Σεβίλλη και παρόλο που κατάλαβα τα πάντα στην τάξη, ένιωσα απογοητευμένος όταν βγήκα στο δρόμο και δεν κατάλαβε τίποτα !

Ο τρόπος ζωής στη Σεβίλλη:

Η Σεβίλλη είναι η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και έχει μια πολύ πλούσια κουλτούρα. Ταυρομαχίες, φλαμένκο και τάπας κυριαρχούν. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός μουσείων, τα οποία θα σας πάρουν πολύ χρόνο για να περάσετε.

Το καλοκαίρι, η Σεβίλλη κλείνει, καθώς οι κάτοικοι ξεφεύγουν από τη ζοφερή θερμότητα για την ψυχρότερη ακτή.

Εάν μένετε μακροπρόθεσμα (περισσότερο από ένα μήνα), δεν θα συνιστούσα να μαθαίνετε το καλοκαίρι στη Σεβίλλη. Αυτό ήταν το λάθος που έκανα. Όχι μόνο ήταν οδυνηρά καυτό, είχα επίσης λίγους συμμαθητές για όλη μου τη διαμονή. Οι περισσότεροι άνθρωποι μένουν μόνο για λίγες εβδομάδες το καλοκαίρι. Την άνοιξη και το φθινόπωρο οι άνθρωποι μένουν για ολόκληρα εξάμηνα.

Κλίμα στη Σεβίλλη:

Οι θερμοκρασίες της Σεβίλλης το καλοκαίρι είναι οδυνηρά υψηλές - φτάνουν τακτικά στους 120 βαθμούς Φαρενάιτ (50 βαθμούς Κελσίου). Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι πολύ πιο ευχάριστες και ποτέ δεν γίνεται πολύ κρύο το χειμώνα.

Διαβάστε περισσότερα για τον καιρό στην Ισπανία

Γλώσσες όπου μπορείτε να μάθετε Ισπανικά στη Σεβίλλη:

CLIC Sevilla Ένα μέρος του πολύ αξιόλογου franchise International House, αυτό είναι το σχολείο με το οποίο έμαθα τα ισπανικά. Προτείνεται ιδιαίτερα.

Γλωσσική σχολή Don Quijote

Λενουαβίβα Σεβίλλη

Estudio Ισπανία Σεβίλλη

Βαβυλώνας Ιδιωτικά Σεβίλλη

Linc Σεβίλλη

Giralda Centre Σεβίλλη