Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στο Reedsport στις ακτές του Όρεγκον

Reedsport είναι μια μικρή πόλη στην ακτή του Όρεγκον, που βρίσκεται στο σημείο όπου ο ποταμός Umpqua ρέει στον Ειρηνικό. Το Reedsport βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία στη διάσημη περιοχή αναψυχής Oregon Dunes. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να κάνουν το Reedsport ένα γραφικό και διασκεδαστικό μέρος για να επισκεφθείτε και ένα σημείο πρόσβασης σε ένα ευρύ φάσμα υπαίθριων αναψυχών. Εδώ είναι επιλογές μου για διασκέδαση πράγματα να κάνουμε στο Reedsport, Όρεγκον.

Κέντρο Ανακάλυψης Umpqua
Το Umpqua Discovery Centre του Reedsport είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί, αλλά αξίζει μια επίσκεψη. Το μουσείο έχει δύο φτερά - ένα αφιερωμένο στη φυσική ιστορία της περιοχής, το άλλο αφιερωμένο στην ανθρώπινη ιστορία. Όλα τα εκθέματα έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Το τμήμα φυσικής ιστορίας είναι μια προσομοιωμένη πεζοπορία που ονομάζεται "Μονοπάτια στην ανακάλυψη - Εξερεύνηση της πατρίδας της χώρας". Οι τοίχοι κατά μήκος του δρόμου καλύπτονται σε εξαιρετικά λεπτομερείς τοιχογραφίες που περιέχουν τη χλωρίδα και την πανίδα που ονομάζουν την περιοχή σπίτι. Τα ερμηνευτικά σήματα, τα εκθέματα, τα συρτάρια και οι ηχογραφήσεις είναι διάσπαρτα κατά μήκος της διαδρομής, γεμίζοντας τα τοπικά πλάσματα και τοπία. Φροντίστε να περάσετε λίγο χρόνο στο θέατρο "σπήλαιο" για να δείτε μια από τις ταινίες μικρού μήκους. Το άλλο τμήμα μέσα στο Umpqua Discovery Center ονομάζεται "Tidewaters & Time". Θα πάρετε μια βόλτα στο χρόνο, μαθαίνοντας για την τοπική ανθρώπινη ιστορία και τον πολιτισμό μέσα από μια ποικιλία από αξιοθέατα και ήχους.

Οι παραθαλάσσιες ινδικές φυλές, αρχαίοι εξερευνητές, πρωτοπόροι, καταγραφείς, αλιείς και πρόωρη διευθέτηση καλύπτονται όλα. Το κέντρο του Κέντρου Ανακάλυψης Umpqua περιλαμβάνει ένα καλά εξοπλισμένο κατάστημα δώρων που περιλαμβάνει βιβλία, ναυτικά αντικείμενα, είδη δώρων και παιχνίδια μάθησης. Το μουσείο βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Umpqua. Τα καταστρώματα και τα πεζόδρομοι πίσω από το κέντρο σας επιτρέπουν να απολαύσετε υπέροχη θέα στις γέφυρες του Reedsport και στο περιβάλλον των εκβολών ποταμών.

Πάρτε τις σκάλες μέχρι τον πύργο προβολής για να επεκτείνετε την προβολή σας.

Umpqua Lighthouse State Park
Ο γοητευτικός φάρος Umpqua βρίσκεται μέσα σε ένα εργοστάσιο εργασίας των ακτοφυλακών των ΗΠΑ και μπορεί να επισκεφθείτε την προγραμματισμένη περιήγηση. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε το Παραθαλάσσιο Κέντρο Επισκεπτών & Μουσείο, που βρίσκεται στο παλιό Κτίριο Διοίκησης Ακτοφυλακής. Το κέντρο επισκεπτών φιλοξενεί πολλά ενδιαφέροντα εκθέματα και αντικείμενα σχετικά με την ιστορία των δραστηριοτήτων της Ακτοφυλακής στην περιοχή. Ο επισκέπτης του Umpqua Lighthouse State Park μπορεί επίσης να απολαύσει κάμπινγκ, μονοπάτια πεζοπορίας, παρακολούθηση φαλαινών και πικ-νικ.

Περιοχή προβολής Dean Creek Elk
Θα κατευθυνθείτε ανατολικά από το Reedsport στον αυτοκινητόδρομο 38 για να φτάσετε στην περιοχή προβολής Dean Creek Elk, σπίτι ενός σπιτιού αγέλης του υπέροχου Roosevelt elk. Η περιοχή προβολής εκτείνεται κατά μήκος ενός τμήματος 3 μιλίων της οδού του Όρεγκον 38, με δύο περιοχές προβολής και μερικά αποσπάσματα παρατήρησης. Τα υπαίθρια ερμηνευτικά εκθέματα του Dean Creek Elk σας δίνουν τη δυνατότητα να μάθετε περισσότερα για τον λάκκο, καθώς και για την τοπική χλωρίδα και πανίδα. Ένας άλλος χώρος αναψυχής που λειτουργεί με BLM, το OH Hinsdale Rhododendron Garden, βρίσκεται στην άλλη πλευρά της εθνικής οδού 38.

Κέντρο επισκεπτών NRA του Oregon Dunes
Προσωπικό από τους επιθεωρητές πάρκων εμπειρογνωμόνων, το επίσημο κέντρο επισκεπτών για το Oregon Dunes National Recreation Area βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος της Highway 101 στο Reedsport.

Θα μπορείτε να μάθετε τίποτα και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις δραστηριότητες του Νορβηγικού Όρεγκον, καθώς και άλλες τοπικές αναψυχές και αξιοθέατα. Το κέντρο επισκεπτών NRA του Oregon Dunes διαθέτει επίσης μερικά ερμηνευτικά εκθέματα και ένα μικρό βιβλιοπωλείο.