Επισκεφθείτε την περιοχή αναψυχής Dunes Oregon

Ο Εθνικός χώρος αναψυχής Oregon Dunes καταλαμβάνει μόλις 40 μίλια από την ακτή του Όρεγκον, ανάμεσα στις πόλεις North Bend και Φλωρεντία . Σε ορισμένα σημεία, τα όρια του NRA Oregon Dunes βυθίζονται σε απόσταση 3 μιλίων. Ολόκληρος ο χώρος αναψυχής του Oregon Dunes καλύπτει πάνω από 32.000 στρέμματα.

Oregon Dunes Εθνική περιοχή αναψυχής

Οι αμμόλοφοι των Νουνών του Όρεγκον αποτελούνται από ανοιχτόχρωμη άμμο που αναδύεται από τον άνεμο και κατατίθεται σε χιλιάδες χρόνια.

Οι αμμόλοφοι μπορεί να φτάσουν τα 500 πόδια ψηλά. Στην παραλία η άμμος είναι χονδροειδής. η άμμος μακρύτερα στην ενδοχώρα είναι λεπτότερη. Οι αμμόλοφους και το γύρω τοπίο ανακατασκευάζονται συνεχώς από τις δυνάμεις του ανέμου και του νερού. Αλλά θα βρείτε πολύ περισσότερα από τα βουνά της άμμου στην περιοχή των Νουνών Όρεγκον. Τα νησιά των δένδρων τεμαχίζουν τους αμμόλοφους. Τα νησιά αυτά είναι τα ερείπια μεγάλων δασών που ξεπεράστηκαν από τις αποθέσεις άμμου. Ορισμένα πλάσματα ζουν σε αυτά τα νησιά των δένδρων, συμπεριλαμβανομένων των αρκούδων και της γκρίζας αλεπούς. Το NRA του Oregon Dunes είναι επίσης διακεκομμένο με λίμνες γλυκού νερού, που σχηματίζονται όταν οι καταθέσεις άμμου εμποδίζουν ρέματα. Αυτές οι λίμνες παρέχουν ένα ιδανικό σκηνικό για όλα τα είδη αναψυχής, όπως το κάμπινγκ, το κολύμπι και το σκάφος.

Κέντρο επισκεπτών

Αυτό το μικρό κέντρο επισκεπτών, που βρίσκεται κατά μήκος της Highway 101 στο Reedsport , θα πρέπει να είναι μια από τις πρώτες στάσεις σας. Μπορείτε να βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το τι μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του Oregon Dunes.

Οι Ρέιντζερ είναι διαθέσιμοι για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας σχετικά με το πού μπορείτε να πάτε, τι μπορείτε να κάνετε και ποιες άδειες μπορεί να απαιτούνται. Υπάρχουν επίσης οθόνες που καλύπτουν τη γεωλογία και την άγρια ​​φύση των κοιλάδων του Όρεγκον.

Διαδρομές πεζοπορίας στους κοιλάδες του Όρεγκον

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά γραφικά μονοπάτια πεζοπορίας μέσα και γύρω από την περιοχή αναψυχής Dunes.

Τα μονοπάτια μπορούν να διασχίσουν δάση, γύρω από υγρότοπους, κατά μήκος της παραλίας ή ανάμεσα στους αμμόλοφους. Να είστε προειδοποιημένοι, πεζοπορία στην άμμο είναι εξαιρετικά σκληρή δουλειά! Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τα ίχνη:

Εκτός οδικών οχημάτων (OHV)

Εκτός αν είστε σε σοβαρά καλή αερόβια κατάσταση και είστε σε θέση να περπατήσετε ανάμεσα στους αμμόλοφους, απαιτείται κάποιο είδος OHV για να εξερευνήσετε πλήρως το τοπίο των αμμόλοφων. Τα OHV περιλαμβάνουν οχήματα αναψυχής όπως ποδήλατα βρωμιάς, οχήματα παντός εδάφους (ATV) και τετρακίνηση. Οι Νουνές του Όρεγκον είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις της OHV. Αρκετά από τα κατασκήνωση εντός της NRA επιτρέπουν OHV χρήση, καθιστώντας τα μια μεγάλη βάση για την περιπέτεια σας Oregon Dunes.

Άλλοι τρόποι να γνωρίσετε τους κοιλάδες του Όρεγκον

Εάν δεν εκτελείτε ο ίδιος ένα OHV, υπάρχουν άλλοι τρόποι να σηκωθείτε στενά και προσωπικά με τους κοιλάδες του Όρεγκον. Ορισμένες τοπικές εταιρείες προσφέρουν εκδρομές με αμμόλοφο και αμμουδιά που μπορούν να είναι τόσο γρήγορες και άγριες ή αργές και γραφικές όπως θα θέλατε. Το Sand Dunes Frontier, που βρίσκεται νότια της Φλωρεντίας, προσφέρει περιηγήσεις με αμμόλοφους σε διάφορα οχήματα διαφορετικού μεγέθους.

Τα άλογα - το αρχικό όχημα εκτός δρόμου - είναι ένας άλλος τρόπος να εξερευνήσετε το τοπίο του αμμόλοφου. Οι βόλτες με τα άλογα μπορούν να οργανωθούν μέσω των Σταθμών C & M.

Περισσότερα Δραστηριότητες που πρέπει να κάνετε στο εσωτερικό του Εθνικού χώρου αναψυχής Dunes του Oregon

Είτε ενδιαφέρεστε για αξιοθέατα χαμηλού ενδιαφέροντος είτε για πιο δραστήρια περιπέτεια, θα βρείτε πολλά πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε για μια επίσκεψη στην περιοχή αναψυχής Oregon Dunes.

Διασκέδαση πράγματα να κάνουμε κοντά στο Νορκ της Νορβηγίας του Όρεγκον