Εξακολουθούν να υφίστανται φοροαπαλλαγές εξωτερικού ταξιδιού

Μάθετε πώς να μεγιστοποιείτε τις πιθανές μειώσεις ταξιδιού σας

Η εκτίμηση του τι θα επιτρέψει το IRS ως λογικό κόστος των επαγγελματικών ταξιδιών μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά όταν πρόκειται για ταξίδια στο εξωτερικό.

Ένα από τα προηγούμενα άρθρα μου περιέγραψε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε τα έξοδα ταξιδίου όταν συνδυάζετε προσωπικές εκδρομές (ή δραστηριότητες) με επαγγελματικά ταξίδια. Βασικά, το επαγγελματικό ταξίδι πρέπει να απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις για να διεκδικήσει ολόκληρο το ταξίδι ως επιχειρηματικό έξοδο. Ο αποφασιστικός παράγοντας είναι συνήθως ο χρόνος (όχι τα έξοδα) που δαπανώνται για επιχειρηματικές δραστηριότητες έναντι του χρόνου που αφιερώνεται σε προσωπικές δραστηριότητες.

Εάν αφιερωθεί περισσότερος χρόνος στις επιχειρήσεις, ολόκληρο το ταξίδι χαρακτηρίζεται ως εκπτώσιμο επαγγελματικό ταξίδι. Και φυσικά, εάν δεν ασκείτε ουσιαστικές προσωπικές δραστηριότητες, όλο το επιχειρησιακό σας ταξίδι είναι πλήρως εκπεστέο.

Εξωτερικές εκπτώσεις ταξιδιού

Για τις ξένες μετακινήσεις, όχι μόνο πρέπει να ικανοποιείτε την απαίτηση χρόνου εργασίας παραπάνω, αλλά θα πρέπει να ικανοποιήσετε επιπλέον εμπόδια IF:

1) Οι συνολικές ημέρες ταξιδιού σας στο εξωτερικό είναι περισσότερες από 7 συνεχόμενες ημέρες

ΚΑΙ

2) Το ταξίδι σας στο εξωτερικό "μη εργάσιμες ημέρες" είναι 25% ή περισσότερο από τις συνολικές ημέρες ταξιδιού σας στο εξωτερικό.

Δείτε πώς όλα αυτά λειτουργούν

Τη Δευτέρα, πετάτε από τη Βοστώνη στο Λονδίνο και παρακολουθείτε τις ολοήμερες επιχειρηματικές συμβάσεις και συναντήσεις μέχρι την Πέμπτη. Από την Παρασκευή έως την Κυριακή, θα επισκεφτείτε το Λονδίνο. Επιστρέφετε στη Βοστώνη τη Δευτέρα. Η πλειοψηφία του χρόνου που αφιερώνεται σε επιχειρηματικές δραστηριότητες υπερβαίνει το χρόνο που αφιερώνεται σε προσωπικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να ικανοποιήσετε τον γενικό κανόνα "time" για όλα τα επαγγελματικά και προσωπικά ταξίδια.

Μέχρι στιγμής, μπορείτε να απολαύσετε ένα 100% επαγγελματικό ταξίδι. Τώρα εφαρμόστε τους ξένους κανόνες. δεδομένου ότι οι ημέρες "συνολικών ξένων ταξιδιών" δεν υπερβαίνουν τις 7 ημέρες, δεν ισχύουν ειδικοί αλλοδαποί κανόνες και διατηρείτε το πλήρως εκπεστέο επαγγελματικό σας ταξίδι.

Τώρα αν είχατε εργαστεί μέχρι την Παρασκευή παρέτεινε το προσωπικό σας Σαββατοκύριακο μέχρι τη Δευτέρα, αφήνοντας την Τρίτη, εξακολουθείτε να τηρείτε τον γενικό κανόνα της χρονικής απαίτησης, αλλά οι ημέρες ξένων ταξιδιών σας ξεπέρασαν 7 διαδοχικές ΚΑΙ τις «προσωπικές σας ημέρες» (3 ημέρες - Σάββατο, Κυριακή, ) είναι μεγαλύτερες από το 25% των συνολικών ημερών ταξιδιού σας στο εξωτερικό (συνολικές ημέρες ταξιδιού στο εξωτερικό τη Δευτέρα έως την επόμενη Τρίτη = 8 ημέρες και το 25% από 8 = 2).

Επομένως, 3 προσωπικές ημέρες υπερβαίνουν το 2). Ως εκ τούτου, πρέπει να μειώσετε την έκπτωση του επαγγελματικού σας ταξιδιού κατά 3 / 8th (προσωπικές ημέρες / συνολικές ξένες ημέρες).

Εξαιρέσεις

Τώρα, βαθιά μέσα στον Κώδικα Φορολογίας υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα ξένων ταξιδιών: πρώτον, εάν μπορείτε να δείξετε ότι είτε δεν έχετε τον έλεγχο των επαγγελματικών ταξιδιών (δεν αποφασίζετε αν το ταξίδι είναι απαραίτητο) Ή ότι η κύρια η παρακίνηση του ταξιδιού δεν ήταν προσωπική (λόγοι επιχειρηματικού λόγου για το ταξίδι), τότε αποφεύγετε τον κανόνα του ξένου ταξιδιού και επιστρέφετε σε ένα πλήρως εκπεστέο επαγγελματικό ταξίδι. Ένας άλλος τρόπος να αποφευχθεί ο κανόνας του ξένου ταξιδιού είναι η χρησιμοποίηση της μεθόδου IRS για τον ορισμό των "εργάσιμων ημερών".

Για παράδειγμα, οι ημέρες μεταξύ των "εργάσιμων ημερών" (Σαββατοκύριακα, αργίες ή ακόμα και άλλες καθημερινές) γίνονται οι ίδιες "εργάσιμες ημέρες". Έτσι στο παράδειγμά μας, εάν είχατε άλλη επαγγελματική συνάντηση την Τρίτη και αναχωρήσατε την Τετάρτη, τότε όλες οι "ξένες μέρες" σας γίνονται "εργάσιμες ημέρες" επειδή το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα έπεσε ανάμεσα σε δύο σαφώς "εργάσιμες ημέρες" επιστροφή στο σπίτι είναι επίσης επιχείρηση. Επομένως, δεν έχετε «προσωπικές μέρες». Δεδομένου ότι οι προσωπικές σας ημέρες (0) δεν υπερβαίνουν πλέον το 25% των συνολικών ημερών ταξιδιού σας στο εξωτερικό, δεν ισχύουν ειδικοί κανόνες ξένων ταξιδιών.

Η επιστροφή σας σε ένα πλήρως εκπεστέο επαγγελματικό ταξίδι, αν υποτεθεί ότι ο κανόνας που αναφέρεται στο προηγούμενο άρθρο μου είναι ικανοποιημένος (σε αυτό το παράδειγμα, θα ήταν από τον χρόνο που πέρασε στις επιχειρηματικές δραστηριότητες - 7 ημέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή και την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη , υπερέβη το χρόνο που δαπανάται για προσωπικές δραστηριότητες -3 ημέρες, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα).

Τώρα εάν, μετά την συνάντησή σας την Τρίτη, παραμείνετε στο Λονδίνο για 2 ακόμα ημέρες απολαμβάνοντας τον πολιτισμό, επιστρέφοντας την Παρασκευή, εφαρμόστε πρώτα τον γενικό κανόνα της ώρας: 7 εργάσιμες ημέρες (MF, Tues, Fri) έναντι 5 προσωπικών ημερών , Δευτ., Τετ, Θουρ). Ο γενικός κανόνας για το χρόνο που αφιερώνεται στην επιχείρηση έναντι προσωπικών δραστηριοτήτων πληρούται, επομένως το ταξίδι σας είναι πλήρως εκπεστέο μέχρι στιγμής. Τώρα πρέπει να αναθεωρηθούν οι κανόνες ξένων ταξιδιών. οι συνολικές ημέρες ξένων ταξιδιών σας υπερβαίνουν τις 7 συνεχόμενες ημέρες, αλλά έχετε μόνο 2 προσωπικές ημέρες σύμφωνα με τους ξένους κανόνες (μόνο την Τετάρτη και την Πέμπτη τώρα, καθώς το Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα ήταν μεταξύ άλλων "εργάσιμων ημερών"), ποσοστό μικρότερο από 25% των συνολικών 12 ημερών ξένων ταξιδιών.

Ως εκ τούτου, οι κανόνες ξένων ταξιδίων δεν ισχύουν. Είσαι πίσω σε ένα πλήρως εκπεστέο επαγγελματικό ταξίδι.

Συστάσεις

Όπως μπορείτε να δείτε, θα υπήρχε κάποιο πλεονέκτημα να διαδοθούν οι συναντήσεις σας στις επιχειρήσεις / συνέδρια κάθε λίγες μέρες, μετατρέποντας τις "προσωπικές μέρες" σε "εργάσιμες ημέρες". Ορισμένοι νόμιμοι επιχειρηματικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να διαδοθούν οι συναντήσεις / συμβάσεις σας περιλαμβάνουν: για να δοθεί χρόνος για ιδεοψυχία σε συγκεκριμένες επιχειρηματικές στρατηγικές, προγραμματισμός συγκρούσεων με βασικούς υπαλλήλους απαιτούσε διάφορες συναντήσεις, προετοιμασία απαιτείται μεταξύ διαδοχικών συναντήσεων, και άλλες ημερομηνίες των επιχειρηματικών συναντήσεων δεν συμπίπτουν, κλπ ... όποια και αν είναι η επιχειρηματική αιτία που συμβαίνει να είναι για διακοπτόμενα προγραμματισμένα επιχειρηματικά γεγονότα.

Επίσης, κατά την εφαρμογή των κανόνων ξένων ταξιδιών, οι μερικές εργάσιμες ημέρες, σύμφωνα με το IRS, πληρούν τις προϋποθέσεις για πλήρεις εργάσιμες ημέρες ", έτσι ώστε μια επαγγελματική συνάντηση δύο ωρών το πρωί που ακολουθείται από προσωπικές δραστηριότητες το υπόλοιπο της ημέρας είναι μια" εργάσιμη ημέρα ". "

Βελτιστοποίηση των πιθανών εκπτώσεων σας
Προφανώς, όσο περισσότερες ημέρες ξένων ταξιδιών μπορείτε νόμιμα να ταξινομήσετε ως "εργάσιμες ημέρες", τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να αποφύγετε την επίδραση των ειδικών κανόνων ξένων ταξιδιών.

Αν είστε αυτοαπασχολούμενος, μπορείτε προφανώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες προς όφελός σας.

Αλλά τι γίνεται με τον υπάλληλο της εταιρείας που έχει επιστραφεί τα έξοδα ταξιδιού; Σκεφτείτε το εξής: Με βάση τις συζητήσεις μας σχετικά με τους παραπάνω ταξιδιωτικούς κανόνες, καθορίζετε ότι το ταξίδι σας είναι ένα πλήρως εκπεστέο επαγγελματικό ταξίδι. Τώρα ενώ βρίσκεστε στο Λονδίνο, η εταιρεία σας σας επιστρέφει γεύματα με επιτόκιο 65 € ημερησίως. Μετατρέπετε τις εκθέσεις δαπανών για τυχόν έξοδο από την τσέπη. Παρόλο που η εταιρεία σας σας επιστρέφει ή απλά σας πληρώνει για γεύματα στα 65 δολάρια ημερησίως, εξακολουθείτε να μπορείτε να αφαιρέσετε τη διαφορά μεταξύ του ποσού του IRS Per Diem Meal για το Λονδίνο (144 δολάρια ημερησίως) και αυτό που επιστρέψατε για κάθε μέρα, μακριά. Εάν η επιχείρησή σας επιστρέψει για καταβολή στις 175 δολάρια ημερησίως, το IRS Per Diem Lodging για το Λονδίνο είναι τώρα $ 319. Αυτό είναι σωστό, η διαφορά είναι φορολογική έκπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τις εξωφρενικές δαπάνες. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, αυτή η διαφορά μπορεί να προστεθεί.

Έτσι, όταν συνδυάζετε τις προσωπικές σας δραστηριότητες με επαγγελματικά ταξίδια, αναθεωρήστε τις παραπάνω συζητήσεις για να διαπιστώσετε, πρώτον, εάν ο περισσότερος χρόνος δαπανάται για επιχειρηματικές δραστηριότητες (ο γενικός κανόνας "χρόνος") και, εάν εμπλέκονται ξένα ταξίδια, όπως προαναφέρθηκε. Εάν όχι, μειώστε τις κρατήσεις σας για επαγγελματικά ταξίδια με την κατάλληλη αναλογία "μη εργάσιμων ημερών" σε "συνολικές ημέρες που διαμένετε στο εξωτερικό".