Είναι η έξι σημαίες 'Το Flash Pass αξίζει το κόστος;

Μπορείτε να παραλείψετε τις γραμμές. Αλλά θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον.

Η αναμονή και η αναμονή (και η αναμονή) σε γραμμές αρουραίων-λαβύρινθου είναι εξίσου ένα μέρος της εμπειρίας του πάρκου ψυχαγωγίας όπως ιππασία roller coasters και τρώει βαμβάκι καραμέλα. 90 λεπτά από το βόλτα κατά μήκος στην κόλαση κόλαση είναι η τιμή που πρέπει να πληρώσουμε για 2 λεπτά ουρανοξύστη ουρανό. Ή μήπως είναι?

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να πληρώσετε μια τιμή για να παραλείψετε τις γραμμές στις Six Flags . Η αλυσίδα πάρκων αποκαλεί το πρόγραμμα Pass The Flash. Αξίζει?

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (το λιγότερο από το οποίο είναι η ικανότητά σας να πληρώνετε).

Σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο, μπορεί να έχει μεγάλη νόημα να δαγκώνετε τη σφαίρα και να πετάτε τα επιπλέον χρήματα. Ας εξερευνήσουμε ποιο είναι το The Flash Pass και αν μπορεί να θέλετε να το πάρετε για την επόμενη επίσκεψή σας.

Ποιο είναι το Heck The Flash Pass;

Παλαιότερα οι επισκέπτες του πάρκου έπρεπε να το πιπιλίζουν και να ασχολούνται με γραμμές. Στη συνέχεια, η Disney εξέδωσε το σύστημα Fastpass , το οποίο επέτρεψε στους επισκέπτες να παρακάμψουν γραμμές σε ορισμένα αξιοθέατα. (Το 2014, η Disney World παρουσίασε μια σημαντική αναβάθμιση που ονομάζει FastPass + .) Άλλα πάρκα ανέπτυξαν τα δικά τους προγράμματα παρακάμπτοντας τη γραμμή. Αλλά σε αντίθεση με το Fastpass της Disney, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στην εισαγωγή, ουσιαστικά όλα τα άλλα πάρκα, συμπεριλαμβανομένων των Six Flags, χρεώνουν επιπλέον τέλη.

Το Flash Pass εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια. Ενώ υπάρχουν κάποιες παραλλαγές μεταξύ των πάρκων, ουσιαστικά λειτουργεί το ίδιο το μεγαλύτερο μέρος τους. (Η κύρια εξαίρεση είναι η Great Escape της Νέας Υόρκης, η οποία καλεί το πρόγραμμα GoFast Pass.

Χρησιμοποιεί ένα απλό βραχιολάκι που επιτρέπει στους επισκέπτες άμεση, απεριόριστη πρόσβαση στην επιλογή σουβέρ και άλλες βόλτες. Ένα πέρασμα πλατίνας προσθέτει επιπλέον βόλτες καθώς και μερικές από τις βόλτες με το πάρκο.)

Υπάρχουν τρεις τύποι Flash Passes που διατίθενται: κανονικό, χρυσό και λευκόχρυσο. Με ένα κανονικό, θα πρέπει να περιμένετε τον ίδιο χρόνο με αυτούς χωρίς Flash Passes, αλλά θα περάσετε να παραλείψετε τις γραμμές.

Εάν η αναμενόμενη αναμονή ήταν μία ώρα για να οδηγήσετε σε μια περιπέτεια, ο χρόνος κράτησης θα ήταν σε μία ώρα. Αλλά ο εικονικός σύμβολος θα σας επιτρέψει να περιπλανηθείτε γύρω από το πάρκο και να συμπιέσετε σε άλλες βόλτες πριν επιστρέψετε στο καράβι την καθορισμένη ώρα.

Το Gold Pass Pass μειώνει τον χρόνο αναμονής κατά 50% περίπου. Για παράδειγμα, ο χρόνος κράτησής σας θα είναι 30 λεπτά για να οδηγήσετε σε μια περιπέτεια με έναν αναγραφόμενο χρόνο αναμονής μιας ώρας. Ένα πέρασμα πλατίνας ουσιαστικά εξαλείφει την αναμονή. Αντί να περιμένετε τον αναμενόμενο χρόνο αναμονής μιας ώρας για μια περιπέτεια, θα μπορούσατε να επιστρέψετε σε περίπου 10 λεπτά. Οι κάτοχοι πετσετών Platinum παίρνουν επίσης βραχιολάκια που τους δίνουν το δικαίωμα σε μια δεύτερη βόλτα σε επιλεγμένα αξιοθέατα. Όταν το τρενάκι τραβιέται στον σταθμό, αναβοσβήνετε το βραχιολάκι σας, παραμένετε καθισμένοι και απολαύστε μια εκ νέου οδήγηση.

Πώς λειτουργεί?

Είναι απλό να χρησιμοποιείτε το Flash Pass. Πηγαίνετε στο κέντρο διανομής στο πάρκο την ημέρα της επίσκεψής σας για να παραλάβετε τη συσκευή. Είναι γνωστό ως Q-Bot από την εταιρεία που τα κάνει διαθέσιμα σε Six Flags και άλλα πάρκα. Μοιάζει με έναν παλιομοδίτικο βομβητή, το μικρό, ωοειδές gadget μπορεί να χωρέσει σε μια τσέπη ή να συνδεθεί με κάτι όπως ένας βρόχος ζώνης χρησιμοποιώντας τον προβλεπόμενο κλιπ. (Χρησιμοποιήστε το κλιπ, αφού πιθανόν να αναποδογυρίζετε ανάποδα καθ 'όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας).

Τα Q-Bots έχουν μια μικρή οθόνη και μερικά κουμπιά. Μετακινηθείτε στα διαθέσιμα αξιοθέατα και κάντε κλικ σε ένα που θα θέλατε να οδηγήσετε. Το gadget θα δείξει την ώρα κράτησης και να δονηθεί όταν είναι ώρα να το οδηγήσετε. Μπορείτε να φτάσετε οποιαδήποτε στιγμή μετά την ώρα κράτησης. Οι κάτοχοι του Flash Pass μπορούν να κάνουν μία μόνο κράτηση ταυτόχρονα.

Υπάρχουν ξεχωριστές εισόδους για το The Flash Pass, το οποίο είτε κατέχει τις διαδρομές μέσω της γραμμής εξόδου στο σταθμό φόρτωσης είτε κόβεται στην κανονική γραμμή κοντά στο σταθμό φόρτωσης. Ένας υπάλληλος Six Flags θα κρατήσει το Q-Bot σας δίπλα σε έναν αισθητήρα για να επιβεβαιώσει ότι είναι καιρός να οδηγήσει και να σας επιτρέψει να εισέλθετε στη γραμμή παράκαμψης. Αυτό είναι.

Μέχρι έξι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα Q-Bot (αλλά το Six Flags χρεώνει σε κάθε χρήστη ένα τέλος). Είναι εύκολο να ακυρώσετε τις κρατήσεις. Η συσκευή είναι ανθεκτική στο νερό, οπότε μπορείτε να την αφήσετε να μούσκεται σε βόλτες με νερό.

Μιλώντας για βόλτες με νερό, μερικά από τα πάρκα προσφέρουν ξεχωριστά Flash Passes για χρήση στα πάρκα νερού τους.

Πόσο κοστίζει?

(Σημειώστε ότι οι ακόλουθες τιμές ισχύουν για την εποχή του 2017.) Οι τιμές ποικίλλουν από το πάρκο στο πάρκο και αντικατοπτρίζουν την αρχή της προσφοράς και της ζήτησης. Στα δημοφιλή πάρκα με τεράστια πλήθη, πολλές μεγάλες διαδρομές και εξαιρετικά μακριές γραμμές, το κόστος είναι υψηλότερο από ό, τι στα λιγότερο δημοφιλή πάρκα. Για το 2017, μερικά από τα πάρκα χρησιμοποιούν μεταβλητή τιμολόγηση και χρεώνουν περισσότερο σε ημέρες με μεγάλη ζήτηση, όπως τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Θα πληρώσετε περισσότερα για ένα Σάββατο τον Ιούλιο από ό, τι θα κάνατε την Τρίτη του Σεπτεμβρίου, για παράδειγμα.

Για ένα κανονικό πέρασμα, οι τιμές κατά μέσο όρο περίπου 45 δολάρια με χαμηλό των 33 δολαρίων για το Six Flags America στο Μέριλαντ σε ένα υψηλό των $ 55 για Six Flags Magic Mountain στην Καλιφόρνια. Για να μειώσετε το χρόνο αναμονής στο μισό, ο Χρυσός περνά κατά μέσο όρο περίπου $ 70. Το Platinum που διαγράφει τη γραμμή περνάει κατά μέσο όρο περίπου 100 δολάρια, αλλά μπορεί να φτάσει μέχρι τα $ 150 (whew!) Για το Magic Mountain.

Λάβετε υπόψη ότι το κόστος για το Flash Pass υπερβαίνει το κανονικό κόστος εισόδου στο πάρκο. Δεν είναι μια φθηνή επιλογή, ιδιαίτερα για τη γεύση του Platinum. Μια οικογένεια τεσσάρων θα πληρώσει 916 δολάρια για τα εισιτήρια εισόδου που αγοράζονται στο διαδίκτυο και το Platinum περνάει στο Magic Mountain σε μια μέρα υψηλού αιχμής. Αυτό είναι πριν από το πάρκινγκ, φαγητό, παιχνίδια, αναμνηστικά, καθώς και τυχόν πρόσθετες δαπάνες στο πάρκο.

Πώς θα καταλάβω αν αξίζει την τιμή;

Αν δεν είστε τροχαίο στη ζύμη (εσείς τυχερός σκύλος), πιθανότατα θα σκέφτονται δύο φορές πριν δαπανήσει τόσο πολύ επιπλέον χρήματα για μια μέρα στο πάρκο. Τι μπορεί να σας επηρεάσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να αγοράσετε ένα πέρασμα;

Σκεφτείτε τι ελπίζετε να ολοκληρώσετε εσείς και το πάρκο σας. Θα επισκεφτείτε ένα πάρκο με πολλά καροτσάκια και άλλες βόλτες που πραγματικά θέλετε πραγματικά να κάνετε μια δίνη; Εάν εμφανιστείτε σε μια μέρα που το πάρκο είναι γεμάτο, θα ήταν αδύνατο να το τραβήξετε χωρίς το The Flash Pass. (Και ειρωνικά, ένας από τους λόγους για τους οποίους οι γραμμές αναμονής είναι τόσο μακρύ είναι επειδή οι άνθρωποι συνεχίζουν να τους παρακάμπτουν με περάσματα.)

Πόση αξία τοποθετείτε στη συσκευασία σε όσο το δυνατόν περισσότερες διαδρομές όταν επισκέπτεστε ένα πάρκο; Πόσο συχνά μπορείτε να επισκέπτεστε το πάρκο; Αν βρίσκεστε έξω από την περιοχή, μπορεί αυτή να είναι η μοναδική σας ευκαιρία να γνωρίσετε τις βόλτες σε ένα πάρκο; (Παρεμπιπτόντως, εάν ζείτε κοντά σε ένα πάρκο και θέλετε να επισκεφθείτε συχνά, το Six Flags προσφέρει μια έκδοση όλων των εποχών του Gold Flash Pass). Ποια είναι η ανεκτικότητά σας και η ανεκτικότητα εκείνων που θα σας ενώσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα γραμμές; Τι θα ήταν διατεθειμένος να πληρώσετε για να αποφύγετε τις δελεαστικές γραμμές; Οι απαντήσεις σας σε αυτές και άλλες ερωτήσεις θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν θα ανοίξετε τα περάσματα.

Τρόποι για να σώσει τα χρήματά σας (και την υγιεινή σας)

Εάν πληρώνετε τόσα πολλά επιπλέον για να οδηγήσετε τα σουβέρ φαίνεται υπερβολική ή αν ο προϋπολογισμός σας δεν μπορούσε να χειριστεί τα επιπλέον τέλη, υπάρχουν στρατηγικές για να αποφευχθεί το κόστος:

Οι Συμβουλές Flash Pass