Κορυφαίοι λόγοι για να επισκεφθείτε το Μιλγουόκι το 2016

Με ανακαίνιση μουσείων και ένα ολοκαίνουργιο boutique ξενοδοχείο, για να μην αναφέρουμε μια πληθώρα εστιατορίων που γιορτάζουν την έγχυση και την παράδοση και ένα νέο ζυθοποιείο, εδώ είναι οι καλύτερες δικαιολογίες για να δείτε αυτή την πόλη της Άνω Μεσοδυτικής περιόδου το 2016. Είτε το ταξίδι σας είναι δροσερή χειμερινή μέρα ή μια καυτή καλοκαιρινή, υπάρχουν πολλές επιλογές για εξερεύνηση.

Νέο boutique ξενοδοχείο

Ελάτε καλοκαίρι, η Kimpton - μια επιχείρηση μπουτίκ-ξενοδοχείου σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Μαϊάμι, το Σικάγο και το Σιάτλ - ανοίγει το πρώτο του Wisconsin ακίνητο: 158 δωμάτια, σαλόνι / μπαρ στον τελευταίο όροφο Θα βρεθεί στην ιστορική τρίτη περιοχή Ward κοντά σε αξιοθέατα όπως Lakeshore State Park, Milwaukee Public Market, λιανικές μπουτίκ, γκαλερί τέχνης και εστιατόρια.

Μουσείο Τέχνης Μιλγουόκι

Τον Νοέμβριο αυτό το εικονικό θεσμό - σε μια ξεκάθαρη μέρα, τα διαδεδομένα λευκά φτερά του μουσείου, προϊόν του σχεδίου του Σαντιάγκο Καλατράβα, πάνω από την προκυμαία της λίμνης Μίτσιγκαν, είναι ένας εντυπωσιακός νέος χώρος γκαλερί. Μετά από μια εξαετή ανακαίνιση ύψους 34 εκατομμυρίων δολαρίων, το αποτέλεσμα είναι ένα νέο καφέ με λίστα κρασιών, μενού εσπρέσο και ποτών, και αντιμετωπίζει όπως τα μακαρόνια και το παραδοσιακό τυρί. 2.500 επιπλέον έργα ή τέχνη. και εκπληκτική θέα στη λίμνη Μίτσιγκαν όπως ποτέ πριν.

Summerfest

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ του κόσμου που φιλοξενήθηκε κατά μήκος της λίμνης του Milwaukee στο φεστιβάλ Henry W. Maier Festival Park, παρουσιάζοντας κάτι σαν 800 συγκροτήματα, μπορεί να είναι ακόμα μερικούς μήνες (φέτος είναι 29 Ιουνίου-10 Ιουλίου), αλλά έχουν ανακοινωθεί μερικά από τα headliners . Περιλαμβάνουν τους Luke Bryan, Blake Shelton, Weezer, τον πανικό στη Disco και τη Selena Gomez, που παίζουν στο αμφιθέατρο Marcus ενώ άλλες μπάντες εμφανίζονται σε μια σειρά από άλλες σκηνές.

Σε μια μέρα θα μπορούσατε να πετύχετε μισή ντουζίνα εθνικά γνωστές πράξεις σε 11 στάδια.

Εστιατόρια του Walker's Point

Από τότε που οι New York Times επαίνεσαν αυτή την κουκούλα ακριβώς-νότια της πόλης για τα εκλεκτικά εστιατόρια της, η σκηνή έχει πάρει μόνο θερμότερο. Υπάρχει ένα ζυθοποιείο με ηλιακή ενέργεια (Milwaukee Brewing), αστική κρέμα (Clockshadow Creamery), νόστιμο ξενοδοχείο με ένα δροσερό μπαρ (The Iron Horse Hotel's Branded) και ένα κατάστημα παρασκευής παγωτών (Purple Door) σε περίπτωση που δεν το κάνετε έχουν χρόνο για ένα πλήρες γεύμα, αλλά εξακολουθούν να θέλουν ένα δάγκωμα της δράσης.

Νέοι αφροί

Η ζωή του Milwaukee στο Brew City, αναμένεται να φιλοξενήσει μια νέα βιοτεχνική ζυθοποιία φέτος. Το τρίτο διαστημικό ζυθοποιείο θα κάνει ντεμπούτο στην κοιλάδα Menomonee αυτό το καλοκαίρι. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής Κέβιν Ράιτ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας-Davis Master Brewing και εργάστηκε στο Hangar 24 Brewing στο Redlands της Καλιφόρνιας. Αναμένει να έχει μια αίθουσα γευσιγνωσίας για να δοκιμάσει τις μπύρες.

Η εβδομάδα μόδας του Milwaukee (http://www.milwaukeefashionweek.com)

Πέρυσι, οι πιο δημοφιλείς για τη μόδα λαοί συναντήθηκαν και ξεκίνησαν την πρώτη εβδομάδα μόδας Milwaukee, φέρνοντας σε επαφή στυλίστες, μοντέλα και σχεδιαστές για μια σειρά εκδηλώσεων σε όλη την πόλη. Μεγάλα νέα: συμβαίνει και πάλι τον Σεπτέμβριο. Εάν νομίζετε ότι οι Wisconsinites δεν γνωρίζουν τη μόδα, τότε θέλετε να καθίσετε κοντά στο διάδρομο για να αποδείξετε ότι είστε λάθος. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στους μήνες που θα οδηγήσουν στην Εβδομάδα Μόδας.

Επανάληψη του θεάτρου Modjeska

Δεν είναι καθημερινά ότι τα μέλη της κοινότητας και οι ηγέτες των επιχειρήσεων χύνονται εκατομμύρια δολάρια για να αποκαταστήσουν πλήρως ένα vintage θέατρο. Αναμένεται να αποκαλυφθεί εκ νέου τον Μάρτιο, ο θεσμός αυτός της Νότιας Όψης έκλεισε το 2010 αν και ξεκίνησε για πρώτη φορά πριν από εκατό χρόνια το 1910, κινούμενος σε μια επιτυχημένη πορεία καλωσορίζοντας μιούζικαλ και ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις όπως ο Gregg Allman και η Alice in Chains.

Η ανοιξιάτικη μέρα είναι προγραμματισμένη για κάποια στιγμή την άνοιξη και η σύνθεση αναμένεται να συμπεριλάβει πράξεις κωμωδίας και ζωντανές θεατρικές παραστάσεις.

Αναβαθμισμένες αγορές

Η συλλογή Mayfair - άνοιξε από την άνοιξη του 2014, στο δυτικό βράχο της Wauwatosa, συνεχίζει να καλωσορίζει νέους ενοικιαστές που προωθούν την πολυτέλεια, είτε πρόκειται για εγχώρια αγαθά είτε για μόδα. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν έμποροι λιανικής πώλησης όπως το Nordstrom Rack, Saks Fifth Avenue OFF 5 ος και J. Crew Mercantile. Μέχρι την άνοιξη, η Versona Accessories θα κάνει το πρώτο της ντεμπούτο στο Wisconsin, πωλώντας ρούχα, κοσμήματα, τσάντες και πολλά άλλα για τις γυναίκες. Τον Φεβρουάριο, θα γίνει ένα ντεμπούτο με μια αγορά 45.000 τετραγωνικών μέτρων για ολόκληρη την αγορά τροφίμων, η δεύτερη στην περιοχή του Milwaukee (η πρώτη στην East Side του Milwaukee, που άνοιξε το 2006).