Εστιατόρια να κοιτάξουμε προς τα εμπρός στο Μέμφις αυτή η πτώση

Το Memphis έχει μια συμπαγή ομάδα νέων εστιατορίων που ανοίγουν και εγκαθίστανται κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016. Σκέφτομαι το Loflin Yard, το Dirty Crow Inn, το Ιταλικό Eatery της Τοσκάνης, το Park + Cherry και το The Pasta Maker για να αναφέρουμε μερικά, για να μην αναφέρουμε την επέκταση της γραμμής κρασιού του Cafe 1912 και τη δεύτερη θέση του Fino στο East Memphis.

Το καμβά τέχνης καμβά έκανε το ντεμπούτο του φέτος, καθώς και 99 Cent Soul Food Express, Scoops (για γευστικές και γλυκές κρέπες), και το μπαρ και το εστιατόριο Beale Street του Jerry Lawler.

Ένα άλλο Broken Egg, μια αλυσίδα εστιατορίων πρωινού, άνοιξε τη δεύτερη θέση στο Μέμφις στο Poplar Plaza και φέτος.

Τώρα που κοιτάξαμε πίσω τα νέα για το φαγητό του πρώτου εξαμήνου, ας κοιτάμε μπροστά. Ήρθε η ώρα για την επόμενη συγκομιδή των εσπεριδοειδών που ελπίζουμε ότι θα μας καθηλώσει. Εδώ είναι μια γρήγορη κατάρρευση των εστιατορίων που θα ανοίξει σύντομα στο Μέμφις.

DWJ Κορεατικό εστιατόριο στο Cooper Young

Οι αδελφοί Jun και Hwan Lee θα ανοίξουν μια δεύτερη θέση στο DWJ Korean Restaurant στο 2156 Young Avenue, στο πρώην σημείο Greencork. Η πρώτη θέση είναι το DWJ Eastern Grill & Sushi Bar πάνω στο Hacks Cross.

Το μενού στο νέο μέρος θα είναι μια μικρότερη έκδοση του πρωτοτύπου, αλλά θα περιλαμβάνει κορεάτικα μπάρμπεκιου και pa jeon - ένα κορεάτικα τηγανίτα καθώς και soju - ένα αλκοολούχο ποτό που μοιάζει με σακέ και σαν βότκα. Θα έχουν μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Σχεδιάζουν να είναι ανοιχτά πριν από την Cooper Young Fest, η οποία είναι η 19η Σεπτεμβρίου.

Τα κελύφη του Elwood

Ήμασταν γνωστός για λίγο ότι η Shack του Elwood σχεδίαζε μια επέκταση ή μια δεύτερη θέση για να επιτρέψει στον ιδιοκτήτη να επιδείξει τις δεξιότητες των θαλασσινών και πρόσφατα η Εμπορική Έκκληση ανήγγειλε ότι το spinoff του Elwood Shells θα είναι στην πραγματικότητα ακριβώς δίπλα στο Elwood's γνωρίζουν και αγαπούν.

Αυτή τη στιγμή, η Ξιφασκία είναι μέσα στο κατώφλι του Lowe για το καλοκαίρι. Τα κοχύλια θα βρίσκονται σε ένα μόνιμα σταθμευμένο φορτηγό τροφίμων. Σχεδιάζουν να εξυπηρετήσουν ένα μενού γεμάτο φρέσκα θαλασσινά παρασκευασμένα στη σχάρα και τηγανητά καθώς και σε αγόρια.

Η ημερομηνία έναρξης έχει οριστεί για τις 24 Σεπτεμβρίου. Κατ 'αρχάς, το Shack και τα Shells θα μοιραστούν τα καθίσματα του Shack. Πείτε τρεις φορές γρήγορα.

Indian Pass Raw Bar

Μας παραμόρφωσε πραγματικά, Chiwawa Donut Edition. Μας είπαν όλοι ότι οι πρώην μικρές πλάκες Tex-Mex που ενώνονται με την μεγάλη όμορφη αίθριο θα γινόταν ψευδό Tamp & Tap, αλλά με έμφαση στα ντόνατς. Καλά. Ρίξτε όλα αυτά έξω από το παράθυρο, επειδή ένα διάσημο σημείο της θάλασσας της Φλώριδας αναλαμβάνει και μετατρέπει Chiwawa σε ινδική Pass Raw Bar.

Γνωστή για τα στρείδια Appalachicola, τα θαλασσινά και το μοναδικό σύστημα παραγγελιών, το Indian Pas Raw Bar σχεδιάζει να κάνει πλήρη χρήση του αίθριου με ζωντανή μουσική, μεγάλες οθόνες για παιχνίδια και πολλά άλλα. Αυτή θα είναι η δεύτερη θέση για το εστιατόριο.

Izayaka

Η Izayaka θα είναι μια ιαπωνική μπριζόλα με ασιατική επιρροή και πλήθος θαλασσινών, εκτός από ένα σούσι μπαρ με σάνσιμι. Το upscale midtown εστιατόριο θα βρίσκεται στο πλήρως ανακαινισμένο κτίριο του 19ου αιώνα Club στην Union Avenue.

Σχεδιάζουν επίσης να έχουν ζωντανή μουσική και ένα μπαρ που είναι ανοιχτό αργά με ένα ειδικό μενού bar.Right τώρα, μοιάζει να υπάρχει αρκετή δόμηση ακόμα για να γίνει για την εξοικονόμηση και ανακατασκευή αυτής της επιβλητικής δομής, αλλά το αποτέλεσμα θα ελπίζουμε να είναι κάτι που είναι εκπληκτικό και εντελώς νέο για το Μέμφις.

Το Μπιστρό Κουζίνας

Ως μέρος της βελτίωσης του Shelby Farms Heart of the Park, το πραγματικό κίνημα των τροφίμων του Elon Musk έρχεται στο Μέμφις με τη μορφή του μπιστρό κουζίνας.

Το εστιατόριο θα έχει ένα μπαρ με κοκτέιλ σκάφη και κρασί στη βρύση, ένα μενού από βιώσιμα τρόφιμα όπως flatbreads, στρείδια, κεφτεδάκια γαλοπούλας και πολλά άλλα. Το αίθριο διαθέτει πανέμορφη θέα στην εκτεταμένη λίμνη Patriot και θα είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το Blues Brunch τις Κυριακές. Υπάρχει επίσης ιδιωτική τραπεζαρία.

Εκτός από το κεντρικό εστιατόριο, η κουζίνα θα έχει επίσης δύο "spin-offs".

Η κουζίνα, η οποία αποτελεί μέρος του καταστήματος δώρων Shelby Farms, θα προσφέρει φθηνό πιάτο και θα πάει μαζί με καφέ και σνακ, ενώ η κουζίνα Next Door είναι ο περιστασιακός ξάδελφος του Bistro Kitchen. Θα ανοίξει πιθανό το επόμενο έτος, αν και, δεδομένου ότι είναι μέρος της ανακατασκευής Crosstown Concourse στη γειτονιά του Crosstown.

Απανθρακώνω

Το Char, ένα απλό πολυτελές εστιατόριο, θα ανοίξει τη δεύτερη θέση του στο Πανεπιστήμιο του Memphis District στο Highland Row αυτό το φθινόπωρο. Η πρώτη θέση του Char είναι στο Jackson, Mississippi.

Θα σερβίρουν μεσημεριανό γεύμα, δείπνο και brunch, καθώς και πλήρες μπαρ και λίστα κρασιών. Τα μενού φαίνονται αρκετά απλά, με νότια ορεκτικά, "homestyle" πλευρές να μοιράζονται, και φυσικά, μπριζόλες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς ενσωματώνεται μια τέτοια ιδέα με γειτονιά και άλλες εργασίες που γίνονται στο Highland Row, δηλαδή την ανακαίνιση του Newby's.

Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού Μέμφις

Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς νέο για τις γευστικές σας περιπέτειες αυτό το φθινόπωρο στο Μέμφις, αγοράστε τα εισιτήριά σας για το εναρκτήριο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού Memphis, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Live Garden στον Βοτανικό Κήπο του Μέμφις στις 15 Οκτωβρίου 2016.

Το βραδινό γεγονός θα περιλαμβάνει δεκάδες σκηνές φαγητού και κρασιού με το καλύτερο κρασί από όλο τον κόσμο και μια συλλογή από σεφ από το Mid-South με ένα πλήρες μενού δειγμάτων. Θα υπάρξει μια σκηνή θα ζωντανή μουσική και άφθονο καθίσματα και μια ευκαιρία να ανακατευτεί. Υπάρχει επίσης ένας πίνακας υπογραφής βιβλίων όπου μπορείτε να συναντήσετε τον αγαπημένο σας συντάκτη μαγειρικής και μια σιωπηρή δημοπρασία.

Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού του Μέμφις προορίζεται για να γιορτάσει τον πολιτιστικό πολιτισμό του Μέμφις, αλλά και να δώσει στους Μεμφωνούς την ευκαιρία να δοκιμάσουν φαγητό από σεφ έξω από την πόλη μας. Τα έσοδα θα ωφελήσουν το Νοσοκομείο Παίδων Le Bonheur στο κέντρο του Μέμφις.