Το Ετήσιο Φεστιβάλ Cooper-Young


Το Φεστιβάλ Cooper-Young είναι ένα ετήσιο υπαίθριο γεγονός που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική περιοχή Cooper-Young. Το φεστιβάλ αντλεί χιλιάδες επισκέπτες και χαρακτηρίζει το έργο πολλών μουσικών και καλλιτεχνών. Στην πραγματικότητα, ο επίσημος δικτυακός τόπος περιγράφει το φεστιβάλ ως "γιορτή της τέχνης, των ανθρώπων, του πολιτισμού και της κληρονομιάς του Μέμφις".

Γενικές Πληροφορίες Φεστιβάλ

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στα μέσα Σεπτεμβρίου κάθε έτους και συνήθως ξεκινά στις 9 π.μ. και τελειώνει στις 7 μ.μ. Βρίσκεται στην ιστορική συνοικία Cooper-Young με πωλητές και αξιοθέατα που βρίσκονται στην οδό Cooper, Young Avenue.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό.

Κάθε χρόνο, υπάρχουν διάφορα στάδια που περιλαμβάνουν μια πλήρη σειρά τοπικών μουσικών που εκτελούν όλη την ημέρα. Συνήθως, το δισκογραφικό κατάστημα Cooper Young, Goner Records, θα χρηματοδοτήσει μία από τις φάσεις.

Το 2016, το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο 17 Σεπτεμβρίου. Υπήρχαν περίπου 130.000 άνθρωποι που παρέστησαν και 435 πωλητές που πωλούσαν τα πάντα για να φανταστούν. Κάθε χρόνο μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία μοναδικών ειδών τέχνης, κεραμικής και αγγειοπλαστικής, κοσμημάτων και αξεσουάρ, ρούχα (συμπεριλαμβανομένων πολλών μπλουζών Memphis), vintage και αντικειμένων.

Υπάρχει επίσης χώρος για παιδιά, πλήρης με παιχνίδια και βόλτες. και φυσικά, θα υπάρχει αρκετή τροφή. Ενώ μπορείτε πάντα να περιμένετε τα συνήθη κλασικά φαγητά, ειδικά το Pronto Pups, υπάρχουν πολλές άλλες νόστιμες επιλογές για φαγητό και ποτό που μπορείτε να απολαύσετε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Pro Συμβουλές

Ενημερώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 από την Holly Whitfield