Εδώ είναι πώς να πάρει πάρτι στο Donald Trump της Φλόριντα Sandcastle

Θα μπορούσε το WPB να γίνει το νέο DC;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Δεν έχει σημασία πού στο πολιτικό φάσμα των πεποιθήσεων σας κάθεται, η υποψηφιότητα του Donald Trump για πρόεδρο φαινόταν σαν ένα αστείο από την αρχή. Η εκστρατεία του έχει κάνει ελάχιστα για να καταστείλει αυτό το γεγονός, είτε από την άποψη των πολυάριθμων γκάφες του, των παρελθόντων του παραβάσεων ή της γενικής απροετοίμασίας που εκθέτει σχεδόν οπουδήποτε έρχεται υπό έλεγχο.

Μεταξύ των αντιρρήσεων που έχουν ορισμένοι άνθρωποι σε μια υποθετική προεδρία του Trump;

Ότι θα εξοπλίσει τον Λευκό Οίκο με την ίδια φρεσκάδα που έκανε σε πολλές από τις πολλές ακίνητες περιουσίες του, φυσικά αμαυρώντας την κληρονομιά των Ηνωμένων Πολιτειών ανάλογη με τις άλλες πληγές που η βασιλεία του θα επιφέρει στην οικονομία της Αμερικής και την εικόνα μας σε όλο τον κόσμο.

Ένα ακίνητο Trump που ταυτόχρονα ενισχύει και διαλύει την ιδέα ότι η κολλητικότητα του εμπορικού σήματος του Trump θα διαρρεύσει από το Οβάλ Γραφείο είναι η Mar-a-Lago, μια πολυτελής λέσχη στην Palm Beach της Φλόριντα.

Ιστορία του Mar-a-Lago

Το Mar-a-Lago χτίστηκε αρχικά στη δεκαετία του 1920 από την αμερικανική κοινωνική Majorie Merriweather-Post. Όπως και το Trump, η Merriweather-Post ήταν εξαιρετικά πλούσια - έχτισε το σπίτι, όπως φάνηκε, απλά να έχει το δικό της παλάτι δίπλα στη θάλασσα, παρόλο που την άφησε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ με τη θέλησή της όταν πέθανε το 1973, θα το χρησιμοποιήσει για το κρασί και θα δειπνήσει ξένους αξιωματούχους.

Δυστυχώς για την κα.

Merriweather-Post, που ποτέ δεν πέρασε.

Πράγματι, εκτός από τη φιλοξενία του Ball του Ερυθρού Σταυρού (μια παράδοση που ξεκίνησε όταν η Merriweather-Post ήταν ζωντανή), πολύ λίγη σημείωση συνέβη στο Mar-a-Lago μέχρι το Trump αγόρασε το ακίνητο το 1985, εκτός από το γεγονός ότι ορίστηκε ως Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο (μια χειρονομία σε μεγάλο βαθμό) το 1980.

Οι διαμάχες Mar-a-Lago

Αν και η πώληση του Mar-a-Lago στον Donald Trump ήταν χωρίς αμφιβολία (εξαιρουμένης ίσως της τιμοκαταλόγου ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία σε αυτόν τον συγγραφέα φαίνεται χαμηλή για ένα αρχοντικό με 58 υπνοδωμάτια, ακόμη και το έτος της γέννησής μου) από τον Donald Trump, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια διαμάχη έχει προκύψει τα τελευταία 31 χρόνια - και δεν μιλάω για το μήνα του μέλιτος του Michael Jackson και του Lisa-Marie Presley.

Για παράδειγμα, ενώ ο πατριωτισμός του Donald Trump έχει διογκωθεί από τότε που ανακοίνωσε την προεδρική του προσφορά, άρχισε να τον κάνει να αντιμετωπίζει προβλήματα χρόνια πριν, το 2006, όταν έφτιαξε μια σημαία (που φέρει φυσικά τα αστέρια και τις λωρίδες) που ήταν περισσότερο από το διπλάσιο του ύψους επιτρέπεται από τις τοπικές αρχές. Τα δικαστήρια διέταξαν το Τράμπ να κινούνται και να συντομεύουν τον πόλο της σημαίας, αλλά και να κάνουν δωρεές σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις λόγω του ότι έσπασε το νόμο.

Πάντα παρανοϊκός, ο Trump έχει επίσης καταθέσει πολλαπλές αγωγές με βάση την πεποίθησή του ότι η FAA τον έχει στοχεύσει κατευθύνοντας αεροσκάφη που προσγειώνονται στο κοντινό διεθνές αεροδρόμιο του Palm Beach για να πετάξουν "απευθείας" πάνω από το Mar-a-Lago. Και οι τρεις σχετικές αγωγές έχουν απορριφθεί, αν και οι πληρεξούσιοι του Trump έχουν καταθέσει γραφειοκρατία που απαιτείται για να συνεχιστούν μετά την προεδρική προσφορά του που λήγει αργότερα αυτό το έτος.

Πώς να επισκεφθείτε ή να γίνετε μέλος του Mar-a-Lago

Φτάνοντας στο Mar-a-Lago είναι εύκολο - απλά κατευθυνθείτε ανατολικά αφού ακολουθήσετε την έξοδο 68 από το I-95, στη συνέχεια τραβήξτε αριστερά στη διαδρομή A1A - όπως βλέπει το κτήμα από έξω. Εντούτοις, η είσοδος στο Club απαιτεί την ιδιότητα του μέλους, ή τουλάχιστον την πρόθεση να αποκτήσει μέλος, μια διαδικασία που δεν είναι άμεσα σαφής από τις πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο.

Η πιο πιθανή πορεία δράσης φαίνεται να είναι η αποστολή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Gloria Meyers, της εκτελεστικής βοηθού που είναι υπεύθυνη για την ένταξη, και να την εντυπωσιάσετε αρκετά ώστε να περάσει την αίτησή σας σε όποιον στην πραγματικότητα δίνει ένα "Yay" ή "Nay". Τα προσόντα δεν είναι γνωστά, ακόμα κι αν κάνετε αίτηση, αν και κάτι μου λέει ότι μπορεί να είναι επιπόλαια. Ίσως έχοντας μεγάλα χέρια ή άλλα μέρη του σώματος;