Δημοσιεύματα κορυφαίων 10 Ιουλίου στο Τορόντο

Δείτε μερικά από τα καλύτερα γεγονότα του Ιουλίου που συμβαίνουν στην πόλη

Το καλοκαίρι επιταχύνεται και ο Ιούλιος είναι εδώ ήδη (επιβραδύνει, το καλοκαίρι) και σίγουρα δεν θα σας λείπουν επιλογές όταν πρόκειται να βρείτε κάτι για να κάνετε αυτό το μήνα. Από φεστιβάλ φαγητού και μπύρας, μουσικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις με πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ δρόμου, υπάρχει κάτι για όλους. Πιάσε το ημερολόγιό σου και σημειώστε μερικά από τα καλύτερα γεγονότα του Ιουλίου στο Τορόντο.

1. Φεστιβάλ Toronto Fringe (29 Ιουνίου-10 Ιουλίου)

Είτε αγαπάτε κωμωδία, μιούζικαλ, improv, χορός, δράμα ή κουκλοθέατρο, θα υπάρξει μια παραγωγή που ταιριάζει στο γούστο σας στο Φεστιβάλ Toronto Fringe. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ θεάτρου και απόδοσης της πόλης βλέπει πάνω από 155 παραγωγές να πραγματοποιούνται σε περισσότερους από 30 χώρους στο δυτικό άκρο του Τορόντο για 12 ημέρες. Ελέγξτε τις λίστες του Fringe Festival για να δείτε τι προσφέρεται φέτος. Υπάρχουν πάντα αρκετές εμφανίσεις με μεγάλο buzz, αλλά είναι επίσης διασκεδαστικό να επιλέξουμε μόνο μια παράσταση τυχαία και να δούμε τι καταλήγετε.

2. TD Salsa στο St. Clair (9-10 Ιουνίου)

Γιορτάστε τη λατινική κουλτούρα αυτό το μήνα στο 12ο ετήσιο TD Salsa στο φεστιβάλ δρόμου St. Clair που συμβαίνει μεταξύ της Winona Dr. και της Christie St. Η ελεύθερη εκδήλωση είναι ένα πάρτι υψηλής ενέργειας με ζωντανή μουσική, μαθήματα χορού, οικογενειακές δραστηριότητες και γεύσεις από πάνω από 15 χώρες - φέρτε έτσι την όρεξή σας και τα παπούτσια που χορεύουν. Η Salsa στο St. Clair είναι μέρος μιας ακόμη μεγαλύτερης γιορτής, η TD Salsa στο Φεστιβάλ του Τορόντο, η οποία καλύπτει τρεις εβδομάδες και περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένης παρέλασης, parties salsa στο Lula Lounge, κρουαζιέρα salsa, συναυλίες και πολλά άλλα.

3. Παραλίες Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ (2-24 Ιουλίου)

Για σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Beaches είναι ο τόπος όπου θα δουν πάνω από 100 μουσικούς που θα περιλαμβάνουν τόσο αναδυόμενους όσο και καθιερωμένους καλλιτέχνες και θα καλύπτουν όχι μόνο την τζαζ αλλά και μια σειρά μουσικών στυλ. Ονομάστηκε ένα από τα κορυφαία τζαζ φεστιβάλ στον κόσμο, η δωρεάν εκδήλωση γιορτάζει το 28ο έτος της.

Η μουσική θα διανεμηθεί σε διάφορα στάδια στην περιοχή Queen east / Beaches για συνολικά 700 ώρες προγραμματισμού μουσικής.

4. TO Food Fest (9-10 Ιουλίου)

Τα φεστιβάλ τροφίμων είναι ένα καλοκαίρι και ένας τρόπος να περάσετε μια μέρα δειγματοληψίας νόστιμα τρώει αυτό το καλοκαίρι είναι να κάνετε το δρόμο σας στο TO Food Fest που λαμβάνει χώρα στο κινεζικό πολιτιστικό κέντρο του Μεγάλου Τορόντο. Ιδρύθηκε το 2012, αυτή η γιορτή εστιαζόμενη στα τρόφιμα στοχεύει στην προβολή της πολιτιστικής ποικιλομορφίας της σκηνής τροφίμων του Τορόντο. Ακολουθήστε το TO Food Fest στο Instagram ή το Twitter για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει κάποιος από τους φετινούς προμηθευτές. Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μια προτεινόμενη δωρεά $ 2 και τα δείγματα τροφίμων είναι μόνο μετρητά.

5. Lovin 'Local Food Fest (9 Ιουλίου)

Ένας άλλος τρόπος για να φάτε το δρόμο σας μέσα από μια καλοκαιρινή μέρα αυτή τη σεζόν έρχεται ευγενική προσφορά του Lovin 'Local Fest Fest που συμβαίνει στις 9 Ιουλίου στην πλατεία Yonge-Dundas. Η ελεύθερη, μονοήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης ζωντανές παραστάσεις, δραστηριότητες για παιδιά και οικογενειακά εργαστήρια, αγορά και φυσικά πολλές ευκαιρίες για φαγητό και ποτό. Ορισμένα από αυτά τα φρούτα θα διατεθούν από το Lansdowne Cone, το Gourmet Gringos, το Bake Three-Fifty, το Kung Fu Dawg, το Chill Ice Pops και το The Country General μεταξύ άλλων - έτοιμοι να φάνε. Παρακολουθήστε τον ιστότοπο για περισσότερους πωλητές καθώς και προγραμματισμένους μουσικούς και καλλιτέχνες.

6. Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Μπύρας Τέχνης (14 Ιουλίου)

Τα φεστιβάλ μπύρας αφθονούν τους καλοκαιρινούς μήνες στο Τορόντο και το Summer Craft Beer Fest, που συμβαίνει στο Liberty Village, είναι ένα από τα σχετικά νεότερα. Ολόκληρη η ενεργειακή κατανάλωση μπύρας πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 10 το βράδυ στο Liberty Village Market Galleria, όπου μπορείτε να περπατήσετε στους πλακόστρωτους δρόμους, ενώ μπορείτε να κάνετε δειγματοληψία από διάφορα εργοστάσια ζυθοποιίας, όπως το Άμστερνταμ, τις Μεγάλες Λίμνες, την Mill Street, Sextant Craft Brewery και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να περιμένετε πωλητές τροφίμων και προσφορές από τους πωλητές της Liberty Market Building.

7. Φεστιβάλ της Νότιας Ασίας (16-17 Ιουλίου)

Κάντε μια περιήγηση στη Νότια Ασία χωρίς να φύγετε από την πόλη στις 16 και 17 Ιουλίου κάνοντας το δρόμο σας στο παζάρι Gerrard India για το 14ο ετήσιο Φεστιβάλ Νότιας Ασίας.

Η διήμερη γιορτή είναι ένας εορταστικός εορτασμός της τέχνης, του πολιτισμού και των τροφίμων της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Ινδίας, της Σρι Λάνκα, του Αφγανιστάν, του Πακιστάν και του Μπαγκλαντές και περιλαμβάνει τα πάντα από λαϊκούς χορευτές, μουσικούς και λεωφορεία. σε εικαστική τέχνη, αφήγηση, επίδειξη μόδας και νόστιμο φαγητό από περισσότερα από 20 εστιατόρια της περιοχής.

8. WayHome

Αν ψάχνετε για την εκδήλωση Ιουλίου του μουσικού φεστιβάλ ποικιλία, WayHome θα μπορούσε να είναι η απάντησή σας αυτό το μήνα. Αν και δεν είναι σωστό στο Τορόντο, το δεύτερο ετήσιο πανηγύρι αφιερωμένο στη μουσική, καθώς και στην τέχνη, το φιλμ και το φαγητό συμβαίνει ακριβώς βόρεια της πόλης στο Burl's Creek. Η WayHome είναι εδώ μέσω της ομάδας που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές φεστιβάλ μουσικής του Tennessee Bonaroo και μερικά από τα φετινά συγκροτήματα περιλαμβάνουν τα LCD Soundsystem, Metric, Arcade Fire, Arkells, The Killers, Haim, Beirut, Wolf Parade και πολλά άλλα σε όλο το τριήμερο φεστιβάλ.

9. BIG στο Φεστιβάλ Bloor (23-24 Ιουλίου)

Η οδός Bloor μεταξύ Lansdowne και Dufferin θα είναι μια ζώνη χωρίς αυτοκίνητα στις 23 και 24 Ιουλίου για το ετήσιο Φεστιβάλ Big on Bloor, ένα διήμερο φεστιβάλ τεχνών και πολιτισμού που γιορτάζει επίσης τις μικρές επιχειρήσεις στην περιοχή. Θα υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να ψωνίσετε τοπικά, να δοκιμάσετε κάποια τρόφιμα από την εκλεκτική σειρά εστιατορίων στην περιοχή, να ακούσετε ζωντανή μουσική, να δείτε μερικά μοναδικά έργα τέχνης και να συμμετάσχετε σε χέρια για να μάθετε περισσότερα για τη γειτονιά και τι έχει να προσφέρω.

10. Φεστιβάλ φορτηγών του Τορόντο (29-31 Ιουλίου)

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία φορτηγών τροφίμων όλα σε ένα μέρος στο Woodbine Park 29-31 Ιουλίου για το τρίτο ετήσιο φεστιβάλ φορτηγών τροφίμων του Τορόντο. Πιάσε ένα καπέλο και ένα αντηλιακό, φέρνουν μια υγιή όρεξη και ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε από τα φορτηγά τροφών όπως το Bacon Nation, το Heirloom, το Gourmet Guyz, το Made in Brasil από το Mata, το Mighty Cob, τον Vegan Extremist, το Fidel Gastro για να αναφέρουμε μερικούς τρόπους χαλαρώστε από μερικά από τα καλύτερα κινητά εστιατόρια της πόλης.