Τα καλύτερα σπίτια τσαγιού στο Πόρτλαντ, Όρεγκον

Το Πόρτλαντ μπορεί να είναι διάσημο για τον καφέ του, αλλά μαζί με αυτό έρχεται μια ζωντανή - αν και ίσως λιγότερο αγχωμένη - σκηνή τσαγιού. Η πόλη φιλοξενεί τέτοιες τράπεζες τσαγιού όπως το Stash, το οποίο σύντομα θα ανοίξει ένα νέο σπίτι τσαγιού στο Πόρτλαντ και το Tazo, το οποίο τώρα ανήκει στο Starbucks του Σιάτλ. Το Πόρτλαντ εξακολουθεί να είναι γεμάτο από άριστες επιλογές που αξίζει να εξερευνήσετε - από παραδοσιακά χόρτα και Earl Gray έως kombucha έως τσάι με φυσαλίδες από το Βιετνάμ.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα.

Τάο Τσάι - Belmont Street και Πύργος Κοσμικών Σκέψεων

Το αρχικό τσάο του τσαγιού, στην οδό SE Belmont, διαθέτει τη μεγαλύτερη επιλογή τσαγιού στο Πόρτλαντ και περιστρέφει συνεχώς τις διαθέσιμες ποικιλίες. Το κατάστημα παίρνει σοβαρά τις παρουσιάσεις του τσαγιού του - για παράδειγμα, παραγγείλετε έναν σύντροφο και θα το λάβετε σε μια κολοκύθα κολοκύθας. Το ινδικό chai έρχεται σε παραδοσιακά κύπελλα. Ένα ελάχιστα γνωστό μυστικό για τη θέση Belmont είναι το αρκετά λογικό διεθνές μενού για φαγητό - οι ινδικές επιλογές είναι από τις πιο δημοφιλείς, με την απλή αλλά εξαιρετική dal (ωριμασμένες φακές) και το ρύζι που οδηγεί το δρόμο.

Ο πύργος των κοσμικών προβληματισμών του Τσάου του Τσάι στεγάζεται μέσα στον κινεζικό κήπο Lan Su της Πόρτλαντ στην καρδιά της Chinatown, ο Πύργος Κοσμικών Σκέψεων του Τσάου του Τσάι προσφέρει ένα γαλήνιο, μοναδικό και καταπληκτικό χώρο όπου στεγάζεται μια εκπληκτική ποικιλία τσαγιού από όλο τον κόσμο . Παρέχονται επίσης συμπληρωματικά διεθνή σνακ, καθώς και ειδικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας τσαγιού όλο το χρόνο - ελέγξτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Το τσαγιέρα του Townshend

Το αρχικό Townshend, το οποίο άνοιξε το 2006 και βρίσκεται στην οδό NE Alberta, προσφέρει δεκάδες κάψουλες με επιλογές τσαγιού φύλλων για να απολαύσετε το κύπελλο ή την κατσαρόλα και ένα απαλό vibe, γεμάτο με πολυθρόνες και καναπέδες κατάλληλες για παρατεταμένη διαμονή. Το κατάστημα έχει σαφώς χτυπήσει μια χορδή με τους λάτρεις του τσαγιού, ενώ το Townshend έχει ανοίξει δύο ακόμα τοποθεσίες στο Πόρτλαντ - στην οδό SE Division Street και στο εσωτερικό του Hollywood της περιοχής Whole Foods - καθώς και στο Bend, στο Όρεγκον.

Κάθε ένας από τους νέους χώρους προσφέρει τις γεύσεις του δημοφιλούς Brew Dr. Kombucha του Townshend στη βρύση, ενώ η αρχική τοποθεσία διαθέτει προ-εμφιαλωμένο kombuchas. Εάν είστε έτοιμοι για μια απόλαυση, δοκιμάστε τα lattes τσάι Townshend (η καβουρδισμένη καρύδα mate latte είναι μια προσωπική αγαπημένη) ή να πάρει περιπετειώδη με ένα τσάι φούσκα, aka boba .

Ζώνη τσαγιού & Camellia Lounge

Η Ζώνη Τσαγιού, που βρίσκεται στην 11η Λεωφόρο NW. στην περιοχή Pearl, δεν είναι το τυπικό, υποτονικό τσαγιού σας. Όταν δεν υπάρχει ζωντανή μουσική στο παρακείμενο Camellia Lounge, υπάρχει συχνά ζωντανή ατμόσφαιρα, και αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι τα κοκτέιλ είναι ως - ή, ανάλογα με την ώρα, ίσως περισσότερο - διαδεδομένα από τα φύλλα. Τούτου λεχθέντος, οι ζωντανές εμφανίσεις συχνά εμπλέκονται, τα ευτυχισμένα ωραία ποτά και τα ειδικά φαγητά (4 μ.μ. έως 7 μ.μ. καθημερινά) είναι προσφορές. Τα κοκτέιλ "εμπνευσμένα από το τσάι" είναι μοναδικά και ενδιαφέροντα και υπάρχουν πολλές ποικιλίες τσαγιού φούσκα. Επίσης ανοιχτό για το Κυριακάτικο brunch.

Tea Chai Te

Το Northwest 23rd είναι ένα μέρος που χρειάζεται καλό τσάι και το Tea Chai Te γεμίζει καλά αυτό το κενό. Η τεράστια ποικιλία διαθέσιμων τσαγιού φύλλων περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία οργανικών επιλογών και πάνω από δώδεκα διαφορετικά μείγματα chai. Το επάνω κάλυμμα μπαλκόνι είναι μια μεγάλη πρύμνη για τους ανθρώπους που βλέπουν καθώς η φασαρία της ΒΔ 23ο περνά κάτω.

Το Tea Chai Te πρόσθεσε επίσης ένα νέο χώρο πώλησης του Sellwood στο SE 13th το φθινόπωρο του 2011. Και οι δύο τοποθεσίες διαθέτουν ένα άφθονο μενού με τσάι με φούσκα - με ζεστές και παγωμένες επιλογές - καθώς και περιστροφή σούπας από το Souper Natural και απολαύσεις από φούρνους της περιοχής .

Ανθισμένα Lotus

Το ανθισμένο Lotus είναι πολύ περισσότερο από ένα σπίτι τσαγιού - το κατάστημα είναι γνωστό κυρίως για τις επιλογές των vegan και των πρώτων τροφίμων. Ενώ οι επιλογές τσαγιού μπορεί να περιορίζονται από τα αυθεντικά πρότυπα του τσαγιού, θα είμαστε αμέριστοι επειδή δεν συμπεριλαμβάνουμε το Blossoming Lotus για το εξαιρετικό τσάι και το τσάι με παγωμένο βότανο. Ενώ εκεί, θα έχετε έναν σκληρό χρόνο να αντισταθεί σε κάποιο καταπληκτικό φαγητό που θα συνοδεύει το ποτό σας.