Εκπτώσεις βορειοανατολικού Οχάιο για ηλικιωμένους κατοίκους και επισκέπτες

Όπου η ηλικία σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

Αγκαλιάστε την ανώτερη θέση σας και αφήστε την ηλικία σας να λειτουργήσει για σας! Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τις πολυάριθμες εκπτώσεις για ηλικιωμένους πολίτες διαθέσιμες σε όλη την περιοχή του Βορειοανατολικού Οχάιου. Υπάρχουν πολλά εκεί έξω, αν ξέρετε πού να κοιτάξετε. Εδώ είναι μια σύντομη λίστα για να σας βοηθήσει να αρχίσετε να επωφελούνται από αυτές τις αποταμιεύσεις ανώτερων πολιτών, έτσι βγείτε και απολαύστε? Το κέρδισες.

Το πρόγραμμα Golden Buckeye

Η πολιτεία του Οχάιο παρέχει σε οποιονδήποτε ηλικίας άνω των 60 ετών δωρεάν χρυσή κάρτα Buckeye που εκδίδεται αυτόματα στα 60ά γενέθλιά της σε όλους με κάρτες ταυτότητας κρατικής ιδιοκτησίας ή άδεια οδήγησης του Οχάιο.

Αυτοί που δεν διαθέτουν ταυτότητα ή άδεια μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την κάρτα Buckeye στις περισσότερες δημόσιες βιβλιοθήκες και ανώτερα κέντρα. Η κάρτα είναι αποδεκτή σε χιλιάδες εστιατόρια, λιανοπωλητές, υπηρεσίες και επαγγελματικά γραφεία σε όλη την πολιτεία του Οχάιο. Η έκπτωση κυμαίνεται από 5 έως 50%. Απλά αναζητήστε το λογότυπο Golden Buckeye ή ρωτήστε.

AARP (Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων)

Αυτή η μη κερδοσκοπική, μη παρατασιακή οργάνωση επιδιώκει να ενισχύσει τη ζωή των μεγαλύτερων Αμερικανών μέσω κοινωνικής υπεράσπισης και ενημέρωσης. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια μέλη, το AARP είναι ανοιχτό σε άτομα ηλικίας 50 ετών και άνω. Οι θυγατρικές περιλαμβάνουν το ίδρυμα AARP, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που ανταποκρίνεται στους στόχους του οργανισμού παρέχοντας πληροφορίες και εκπαιδεύοντας κοινότητες και οικογένειες και η AARP Services, Inc. (ASI), ασχολείται με προϊόντα, μάρκετινγκ και ανάπτυξη για τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας του AARP.

Εκπτώσεις για την Υγεία και τις Υπηρεσίες


Ξενοδοχεία


Εστιατόρια

Μουσεία

Ένας μεγάλος αριθμός μουσείων και αξιοθέατα της περιοχής προσφέρουν έκπτωση σε παλαιότερους επισκέπτες.

Το ποσό της έκπτωσης ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία. Παρακάτω είναι μερικά μόνο από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα της περιοχής που προσφέρουν μια έκπτωση για ηλικιωμένους:

Πάρκα αναψυχής

Τόσο το πάρκο ψυχαγωγίας Cedar Point όσο και το Lake Geauga προσφέρουν σημαντική έκπτωση για τους επισκέπτες άνω των 62 ετών.