Το χωριό Zoar στο Οχάιο

Το Zoar Village, που βρίσκεται στο East Central Ohio, ιδρύθηκε το 1817 από Γερμανούς μετανάστες που διέφυγαν από θρησκευτική μισαλλοδοξία στη χώρα τους. Σήμερα το χωριό μοιάζει περισσότερο με τις αρχές του 19ου αιώνα. Είναι ακόμα ένα χωριό εργασίας, αλλά πολλά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις ανήκουν πλέον στην Ιστορική Εταιρεία του Οχάιου και είναι ανοιχτά στους επισκέπτες.

Ιστορία

Το χωριό Zoar ιδρύθηκε το 1817 ως κοινοτική κοινωνία από μια ομάδα Γερμανών θρησκευτικών διαφωνούντων.

Οι περιουσίες του χωριού ενισχύθηκαν από την εκσκαφή της κανάλις Ohio-Erie στις αρχές της δεκαετίας του 1820, δεδομένου ότι εξασφάλιζε την εργασία και το κράτος αγόρασε μέρος της γης της κοινότητας ως δικαιώματα πρόσβασης στο κανάλι. Σήμερα, περίπου 200 άνθρωποι ζουν στο Zoar.

Θελγήτρα

Δέκα από τα ανακαινισμένα κτίρια στο Zoar καλωσορίζουν τους επισκέπτες. Μεταξύ αυτών είναι το συγκρότημα κουζίνας / περιοδικών, ο κήπος, το αρτοποιείο και το μαγαζί του σιδηρουργού. Οι κοσμοπολίτες διερμηνείς είναι σταθμοί σε κάθε κτίριο για να πουν το ιστορικό του ιστότοπου. Οι εθελοντές παρέχουν επίσης διαδηλώσεις τεχνών κατά τη διάρκεια των πολυάριθμων ετήσιων εκδηλώσεων.

Εκδηλώσεις

Το Zoar Village φιλοξενεί ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν αναπαράσταση, φεστιβάλ φθινοπωρινής συγκομιδής και το Δεκέμβριο των Χριστουγέννων στο φεστιβάλ Zoar .

Επίσκεψη

Το Zoar Village βρίσκεται 2,5χλμ. Ανατολικά του I-77 στο State Route 212, μεταξύ Canton και New Philadelphia, περίπου δύο ώρες νότια από το κέντρο του Κλίβελαντ.

Ώρες και εισδοχή

Το Zoar Village είναι ανοιχτό τον Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο το Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και την Κυριακή από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ.

Από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας του Μνήμης έως την Ημέρα της Εργασίας, το χωριό είναι ανοιχτό Τετάρτη - Σάββατο από τις 9:30 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Το Zoar Village είναι κλειστό για τους επισκέπτες από το Νοέμβριο μέχρι το Μάρτιο εκτός από τις εκδηλώσεις διακοπών.

Η είσοδος είναι $ 8 για ενήλικες και $ 4 για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, συμπεριλαμβανομένου του χώρου στάθμευσης.

Εκπτώσεις γίνονται στους ηλικιωμένους, στα μέλη της ΑΑΑ και στα μέλη των ενεργών στρατιωτικών και των εξαρτώμενων από αυτούς ατόμων.

Ξενοδοχεία κοντά σε Zoar

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία κοντά στο I-77 στο Canton , βόρεια του Zoar, καθώς και μια επιλογή από μικρά πανδοχεία και ξενώνες μέσα και γύρω από το Zoar, συμπεριλαμβανομένου του Zoar School Inn στην Main Street.