Μάρτιος στο Άμστερνταμ - Ταξιδιωτικές συμβουλές, Καιρός & εκδηλώσεις

Τι να περιμένετε από το Άμστερνταμ τον Μάρτιο

Λίγο μπροστά από τα πλήθη της εποχής αιχμής, οι ταξιδιώτες του Μαρτίου έχουν τη διαδρομή των κορυφαίων αξιοθέατων του Άμστερνταμ - καθώς και το θεαματικό πάρκο λουλουδιών Keukenhof που ανοίγει στα τέλη Μαρτίου. Ενώ ο καιρός μπορεί να χτυπηθεί ή να χαθεί, είναι μια ξεκάθαρη απόκλιση από τους ολλανδικούς χειμερινούς μήνες και οι ασταθείς περιόδους του ήλιου γίνονται πιο σταθερές προς το τέλος του μήνα. Συγκρίνετε αυτό με άλλες συμβουλές και εκδηλώσεις για ταξίδια στο Άμστερνταμ όλο το χρόνο.

Επαγγελματίες του Μαρτίου

Μαρτίου Μειονεκτήματα

Μάρτιος Καιρός

Ετήσια Φεστιβάλ & Εκδηλώσεις τον Μάρτιο

Δείτε ιστότοπους εκδηλώσεων για τις πληροφορίες επισκέψεων του τρέχοντος έτους.

5 ημέρες εκτός λειτουργίας
Κανένα κοινό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το 5 Days Off ενώνει τις δυνάμεις του με το NIMk, το Dutch Institute of Media Art, για μια διεπιστημονική περιστροφή στη σκηνή ηλεκτρονικών τεχνών, πέρα ​​από τη μεγάλη ποικιλία μουσικών ταλέντων που αντλεί.

DiningCity Εβδομάδα Εστιατόριο
Η εξαμηνιαία Εβδομάδα Εστιατορίων επιτρέπει στους μεσημεριανούς να δοκιμάσουν μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε μερικά από τα πιο αποκλειστικά εστιατόρια της Ολλανδίας για μια μέτρια σταθερή τιμή, με ειδικά μενού εστιατορίων εβδομάδας. μερικοί συμμετέχοντες διαθέτουν ακόμη αστέρια της Michelin.

Φεστιβάλ Ταινιών Τροφίμων
Πάνω από τρεις ημέρες ταινιών, εργαστηρίων και εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ Ταινιών Τροφίμων επικεντρώνεται σε θέματα όπως η ηθική και η πολιτική των τροφίμων, η παραγωγή και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα, καθώς και οι εμπειρίες των επαγγελματιών του τομέα τροφίμων.

Βραβεία Gouden Kabouter
Ξεκίνησαν ως ένα απλό αστείο το 1995, τα βραβεία Gouden Kabouter ("Golden Gnome") - τα "απίστευτα ανεπίσημα βραβεία για την σκηνή της λέσχης" - έχουν απογειωθεί για να γίνουν ένα ετήσιο γεγονός και να γεννήσουν μια διεθνή έκδοση Golden Gnome, Τον Οκτώβριο για να συμπέσει με την εκδήλωση χορού του Άμστερνταμ.

HISWA Amsterdam Show Boat
Η ετήσια σύμβαση με σκάφος περιλαμβάνει σκάφη με υπερσύγχρονη τεχνολογία, ναυτικά αξεσουάρ και δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ για θαλάσσιους αθλητικούς αγώνες μέσα σε ένα θεματικό περίπτερο.

Keukenhof
Το Keukenhof, το παγκοσμίου φήμης πάρκο λουλουδιών λουλουδιών των Κάτω Χωρών, ανοίγει ξανά για την εποχή. Ταξιδέψτε χωρίς εμπόδια με τις συμβουλές μεταφοράς Keukenhof ή δείτε φωτογραφίες από προηγούμενες εποχές.

Κλειδιά & Φεστιβάλ Stix
Τα "Keys & Stix" είναι όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ρυθμό και μια μελωδία: αυτό είναι το σύνθημα αυτού του διήμερου φεστιβάλ, το οποίο γιορτάζει την ευελιξία του ντουέτου πιάνο και τυμπάνου στο ίδρυμα τζαζ του Άμστερνταμ, τον Bimhuis.

Roze Film Dagen (Ημέρες ροζ ταινιών)
Οι "Ημέρες ροζ ταινιών" συγκεντρώνουν ταινίες μεγάλου μήκους, ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους που μαρτυρούν την ποικιλομορφία της εμπειρίας LGBTQ, με υποβολές από 32 χώρες παγκοσμίως.

Αθόρυβη πομπή
Η διαδρομή της Αθόρυβης πομπής παίρνει τα ορόσημα που συνδέονται με το 1345 "Miracle of the Host", όταν ένας άρρωστος εμετείς στο μυστήριο ψωμί (ή "οικοδεσπότης"), ο οποίος στη συνέχεια αρνήθηκε να καεί όταν ρίχτηκε στη φωτιά.