Ένας προσιτός γάμος της Αριζόνα

Έξι αίθουσες υποδοχής γάμου Phoenix

Σχεδιάζετε έναν γάμο στην Αριζόνα; Η εύρεση τοποθεσιών γάμου στο Φοίνιξ είναι εύκολη!

Αν τα χρήματα δεν αποτελούν αντικείμενο, δεν είναι καν πρόκληση να σχεδιάσουμε ένα γάμο στο Φοίνιξ. Αυτή η περιοχή προσφέρει μερικούς από τους καλύτερους συμβούλους γάμου του έθνους, βραβευμένα θέρετρα με ειδικές περιοχές γαμήλια δεξίωσης με σπαθιά σαμπάνιας και άλλες μοναδικές επιλογές, καθώς και νυφικά καταστήματα που ανταγωνίζονται το Rodeo Drive. Ένα ζευγάρι μπορεί εύκολα να έχει έξι φιγούρες γάμου Phoenix.

Όλοι ονειρεύονται έναν τέλειο γάμο. Μπορείτε να αντέξετε οικονομικά το όραμά σας για αυτή τη φορά στη ζωή; Υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία που θα καθορίσουν το κόστος του γάμου σας στην Αριζόνα. Πρώτον, πόσοι άνθρωποι πρόκειται να συμμετάσχουν; Δεύτερον, πού θα φιλοξενηθεί;

Ένας μεγάλος γάμος μπορεί να εντυπωσιάσει, αλλά μπορεί να γίνει ένας κοινωνικός διαγωνισμός. Φαίνεται να καλεί τους ανθρώπους φυλές να προσκαλούν περισσότερους ανθρώπους. Μπορεί επίσης να φαίνεται εγωιστικό. Ένας μεγάλος γάμος απαιτεί ηγεσία, οργάνωση, συντονισμό, σχεδιασμό, εφοδιαστική, εποπτεία και πολλά χρήματα. Υπάρχουν εκατοντάδες στοιχεία που προσθέτουν άγχος σε αυτόν τον τύπο γάμου.

Εάν μια λιγότερο δαπανηρή γιορτή γάμου προτιμάται από τη γεύση ή την αναγκαιότητα, μια σύσταση γάμου σχεδιασμό δεν είναι να προσκαλέσετε κανέναν στο γάμο που δεν αναμένετε να είναι κατά την 25η επέτειό σας. Αυτό μπορεί να εξαλείψει τους συναδέλφους, τους φίλους των γονέων και πολλούς άλλους που πραγματικά δεν πρέπει να συμπεριληφθούν. Η κατάργηση των ονομάτων από τη λίστα προσκλήσεων μπορεί να είναι επώδυνη, αλλά ειλικρινά - ποιος πραγματικά έχει 150 φίλους;

Ο περιορισμός των φοιτητών γάμου στους πιο κοντινούς φίλους και την οικογένεια είναι λογικό, διαχειρίσιμο και ο γάμος σας Φοίνιξ γίνεται πιο προσιτός.

Τώρα που έχετε έναν λογικό αριθμό ανθρώπων που θα είναι παρόντες στο γάμο σας, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον δεύτερο κρίσιμο παράγοντα εξόδων: τον γάμο και τη γαμήλια δεξίωση.

Η περιοχή Phoenix προσφέρει μερικές μεγάλες μικρές θέσεις γάμου που τα σημερινά ζευγάρια βρίσκουν ελκυστικά.

Έξι προσιτές ευρύτερες περιοχές γάμου Phoenix και γαμήλια δεξίωση

  1. Stonebridge Manor
    Οροπέδιο
    Ενώ το Stonebridge Manor μπορεί να φιλοξενήσει έναν γάμο για εκατοντάδες στην επεκτατική κληρονομιά τους, προσφέρουν ένα μικρό πακέτο brunch το πρωί του Σαββάτου που περιλαμβάνει σχεδόν όλα. Παρέχουν την επίσημη, λουλούδια, και μια γαμήλια δεξίωση.
  2. Danforth Chapel
    Tempe
    Το Danforth Meditation Chapel βρίσκεται στην κεντρική πανεπιστημιούπολη του κρατικού πανεπιστημίου της Αριζόνα, μεταξύ του Memorial Union και της βιβλιοθήκης Hayden. Το Danforth Chapel χρησιμοποιείται για υπηρεσίες λατρείας που χρηματοδοτούνται από φοιτητικές θρησκευτικές ομάδες, γάμους και μνημόσυνο καθώς και για ατομική ή ομαδική διαλογισμό, προσευχή ή ανάπαυση.
  3. Saguaro Ranch Rose Garden
    Glendale
    Η πόλη του Glendale καλεί το Rose Garden το στεφάνι τους. Αυτό το όμορφο και βολικό πάρκο διαθέτει άφθονα τριαντάφυλλα, παγώνια και έναν αιώνα ιστορίας που περιλαμβάνει χιλιάδες γάμους. Επιτρέπουν σε ένα ζευγάρι να απλώνεται απλά ή μπορούν να ορίσουν οποιοδήποτε αριθμό καρέκλες για ένα μεγαλύτερο γεγονός. Το Rose Garden βρίσκεται κοντά στα νεότερα εστιατόρια και ξενοδοχεία του Glendale.
  4. MonOrchid
    Στο κέντρο του Φοίνιξ
    Αυτό το μαγειρείο τέχνης διαθέτει χώρους διασυνδεδεμένων δωματίων που μπορούν να ταξινομηθούν κατάλληλα για την γαμήλια τελετή και / ή τη δεξίωση. Υπάρχει επίσης ένας εξωτερικός χώρος αίθριο, που διαθέτει έναν αυτόνομο κήπο. Το καλλιτεχνικό ντεκόρ θέτει αυτό το όργανο του χώρου από το τυπικό ή βαρετό.
  1. Χώρος στο The Grove
    Νότιο Φοίνιξ
    Σκεφτείτε έναν γάμο σε ένα άλσος από πεκάν! Ο χώρος στο Grove διαθέτει καταλύματα για εσωτερικές και εξωτερικές δεξιώσεις και μια μεγάλη αυλή από τούβλα που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 200 ​​άτομα. Τα δέντρα φωτίζονται με πάνω από 30.000 φώτα αναβοσβήνει. Η εσωτερική αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει 140 επισκέπτες και έχει γαλλικές πόρτες που ανοίγουν σε μια θέα στο άλσος.
  2. Το σπίτι σου
    Κάπου στην Αριζόνα!
    Τώρα που ο γάμος έχει το κατάλληλο μέγεθος, σκεφτείτε να έχετε τον γάμο στο σπίτι. Χρησιμοποιήστε όσα έχετε ή απολαύστε σε μερικά ενοίκια. Οι υπουργοί ταξιδεύουν, παρέχονται οι υπηρεσίες τροφοδοσίας και ένας γάμος στο σπίτι μπορεί να είναι πιο χαλαρωμένος.

Με το σωστό αριθμό επισκεπτών στην τέλεια τοποθεσία, το όνειρο δεν θα γυρίσει σε έναν οικονομικό εφιάλτη. Σκηνοθετήστε έναν όμορφο γάμο στο Φοίνιξ. Είναι σίγουρα προσιτό.

Όλες οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Κάποιο από το περιεχόμενο αυτής της σελίδας συνέβαλε ο υπουργός Phillip Waring.