Ένας οδηγός για το σπίτι και τον κήπο του Washington DC παρουσιάζει το 2018

Αποκτήστε ιδέες βελτίωσης στο σπίτι σε μία από αυτές τις ετήσιες εκδηλώσεις

Η περιοχή Washington, DC φιλοξενεί αρκετές ετήσιες εκθέσεις για το σπίτι και το κήπο. Κοιτάζοντας να καρφώσει το σπίτι σας ή να ολοκληρώσετε μερικές τελευταίες στιγμές παρατεταμένες εργασίες; Παρακολουθήστε μια από τις επερχόμενες εκπομπές και συναντήσετε εμπειρογνώμονες σε θέματα οικιακού σχεδιασμού και ανακαίνισης, ανακαλύψτε τις τελευταίες εξελίξεις στα πράσινα εγχώρια προϊόντα και απολαύστε δημιουργικές ιδέες αιχμής. Οι εκπομπές προβάλλουν εκατοντάδες προϊόντα και υπηρεσίες για το σπίτι και τον κήπο σας και περιλαμβάνουν εμφανίσεις διασημοτήτων, διασκεδαστικά εργαστήρια και πολλά άλλα.

Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα των επερχόμενων εκδηλώσεων στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC.

Σπίτι & αναδιαμόρφωση Εμφάνιση
19-21 Ιανουαρίου, 2018. Κέντρο εκθέσεων Dulles. 4368 Εμπορικό κέντρο Chantilly, Chantilly, VA. Μάθετε τι νέο υπάρχει στην διακόσμηση του σπιτιού, την κηπουρική, τη αναδιαμόρφωση και πολλά άλλα. Γνωρίστε εκατοντάδες εμπειρογνώμονες και ελέγξτε χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες. Σκηνικά παρουσιάσεις και σεμινάρια θα φιλοξενηθούν από διασημότητες. Ώρες: Παρασκευή & Σάββατο, 10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ., Κυριακή, 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Κεφάλαιο Αρχική Έκθεση
21-23 Σεπτεμβρίου 2018. Dulles Expo Center . 4368 Εμπορικό κέντρο Chantilly, Chantilly, VA. Η παράσταση είναι μια πρωταρχική θέση για να δούμε τι νέο υπάρχει στην κατασκευή, αναδιαμόρφωση και διακόσμηση. Τα ειδικά χαρακτηριστικά όπως το "Ask the Appraiser", τα Handy Girl Workshops καθώς και τα σεμινάρια σχετικά με το Fresh Ideas Home Stage θα επιτρέψουν στους συμμετέχοντες να έχουν συναντήσεις one-on-one με τοπικούς εμπειρογνώμονες. Ώρες: Παρασκευή & Σάββατο, 10:00 π.μ. - 9:00 μ.μ., Κυριακή, 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.

Σχετικά με τα γεγονότα του Marketplace

Οι εκδηλώσεις Marketplace παράγουν 31 καταναλωτικές παρουσιάσεις σε 21 αγορές σε όλη τη Βόρεια Αμερική, οι οποίες συλλογικά προσελκύουν 14.000 εκθέτες και ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες κάθε χρόνο. Οι ετήσιες εκθέσεις πραγματοποιούνται στην Ουάσιγκτον, στο Ορλάντο, στη Μινεάπολη, στη Φιλαδέλφεια, στο Ντάλας, στην Ινδιανάπολη, στο Κλήβελαντ, στο Μπέρμιγχαμ, στο Βανκούβερ, στο Κάλγκαρι, στο Τορόντο και στο Μόντρεαλ.

Σχετικά με το χώρο

Το Dulles Expo Center είναι μια κορυφαία εκθεσιακή εγκατάσταση για εκθέσεις καταναλωτών και εμπορικών εκδηλώσεων, που βρίσκεται στην καρδιά της Βόρειας Βιρτζίνια κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles . Υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης και η εγκατάσταση είναι εύκολα προσβάσιμη.