Πού να αγοράσετε Ηλεκτρονικά στο Shenzhen

SEG Ηλεκτρονική Αγορά στο Shenzhen

Ηλεκτρονικά στο Shenzhen έχουν προσελκύσει penny-τσίμπημα Hong Kongers για χρόνια, αλλά τώρα οι τουρίστες unimpressed από τις μικρές οικονομίες στις ηλεκτρονικές διαθέσιμες στο Χονγκ Κονγκ έχουν αρχίσει να βγάζουν βόρεια των συνόρων για να επωφεληθούν από τις φτηνότερες ετικέτες τιμών.

Η απάντηση στο πού να αγοράσει ηλεκτρονικά στο Shenzhen είναι απλή, η SEG Electronics Market. Υπολογίζεται ότι μερικές είναι η μεγαλύτερη αγορά του είδους της στον πλανήτη, αυτή είναι μια υπερσύγχρονη έκδοση των πολλών αγορών ηλεκτρονικών υπολογιστών του Χονγκ Κονγκ.

Τοποθετημένο σε δύο πολυώροφα κτήρια, συμπεριλαμβανομένου του κτιρίου της ηλεκτρονικής αγοράς SEG, στο εσωτερικό θα βρείτε κάθε επίπεδο γεμάτο με ατομικούς πάγκους και πωλητές. Είναι αδύνατο να εκτιμηθεί ο αριθμός των πωλητών, αλλά σίγουρα στις υψηλές εκατοντάδες. Το γεγονός ότι οι πάγκοι λειτουργούν ως μια μικρή επιχείρηση είναι αυτό που διατηρεί τις τιμές εδώ τόσο έντονο - κάθε κατάστημα είναι σε κομμένο ανταγωνισμό στο λαιμό για να προσελκύσει τους αγοραστές.

Στην πώληση θα βρείτε τα πάντα, από την απαλοιφή μικροτσίπ στα προϊόντα της Apple Steve Jobs δεν έχει δει ακόμα. Αν έχει ηλεκτρική ενέργεια, θα το βρείτε εδώ --- iPods και ακουστικά, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και Blu-Ray players, Playstations και ακουστικά VR. Ωστόσο, η πραγματική ειδικότητα της αγοράς είναι τα προϊόντα πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης μιας σχεδόν ατελείωτης προσφοράς φορητών υπολογιστών, νέων και παλαιών, καθώς και κάρτες γραφικών, οθόνες και άλλο υλικό. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρει εξοπλισμό φωτογραφικών μηχανών, αν και πολλοί αγοραστές εξακολουθούν να προτιμούν το Χονγκ Κονγκ.

Ενώ η επιλογή τείνει να ευνοεί τα εγχώρια εμπορικά σήματα, οι διεθνείς μάρκες είναι επίσης εύκολο να πάρουν. Μεγάλα τμήματα της αγοράς απευθύνονται σε χονδρεμπόρους αλλά υπάρχουν αρκετοί λιανοπωλητές που πωλούν στο κοινό για να καλύψουν οποιαδήποτε βαλίτσα τεχνολογίας.

Πως πάω εκεί?

Η αγορά μπορεί να βρεθεί στο Huaqiang Bei Lu και είναι καλύτερο προσβάσιμο με το μετρό για το σταθμό Huaqianglu

Μπορώ να το κάνω αυτό σε μια ημερήσια εκδρομή από το Χονγκ Κονγκ;

Ναι, οι ημερήσιες εκδρομές στο Shenzhen από το Χονγκ Κονγκ είναι πολύ εφικτές. Μπορείτε να πάρετε το Χονγκ Κονγκ στο Shenzhen και υπάρχουν ειδικές βίζες Shenzhen διαθέσιμες για ορισμένες εθνικότητες.

Είναι Φτηνές;

Ναι, αλλά μην περιμένετε μια κλοπή. Οι έμποροι λιανικής πώλησης στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, ιδιαίτερα στο διαδίκτυο, είναι ήδη πολύ επιθετικοί στο να προσφέρουν βαθιές εκπτώσεις, οπότε μην περιμένετε να δείτε τις τιμές να μειώνονται κατά το ήμισυ στα επώνυμα προϊόντα. Το υλικό για υπολογιστές είναι ίσως η πιο ανταγωνιστική περιοχή, ειδικά οι κάρτες γραφικών, οι οθόνες και άλλος εξοπλισμός για την αναβάθμιση ενός επιτραπέζιου υπολογιστή.

Αλλά θα κάνω ριπή;

Είναι μια πιθανότητα. Οι τιμές τουριστών, οι περιορισμένες εγγυήσεις και το γλωσσικό εμπόδιο είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που πιθανόν να αντιμετωπίσετε όταν αγοράζετε προϊόντα στο SEG. Εάν αγοράζετε την Apple, τη Microsoft ή άλλο λογισμικό με επωνυμία, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει τη γλώσσα που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή. Ορισμένα προϊόντα μπορούν να αλλάξουν από τα κινέζικα στα αγγλικά, αλλά όχι όλα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι πωλητές θα προσπαθήσουν να σας προωθήσουν ένα πακέτο γλώσσας αφού έχετε αγοράσει το προϊόν και έχετε βρει ότι είναι κλειδωμένο στα κινέζικα.

Βεβαιωθείτε ότι τα επώνυμα προϊόντα είναι πραγματικά επώνυμα προϊόντα. Τα Panasonic της Samsung και άλλα συναρπαστικά παιχνίδια λέξεων είναι κοινά - ελέγξτε τη συσκευασία και ελέγξτε το προϊόν πριν πληρώσετε.

Η επιστροφή ελαττωματικών ή παραπλανητικών προϊόντων είναι σχεδόν αδύνατη.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πώς να ψωνίσετε ηλεκτρονικά στο Χονγκ Κονγκ και το Shenzhen για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει το μικροτσίπ της Microsoft που θέλατε και όχι έναν vintage επεξεργαστή που αλιεύθηκε από το 1981 Atari St.