Ταϊλάνδη Visa για έξι μήνες

Πώς να πάρετε την Τουριστική Θεώρηση Εξαμήνου για την Ταϊλάνδη

Μία ολοκαίνουργια βίζα της Ταϊλάνδης για έξι μήνες είναι στο δρόμο! Η ανακοίνωση έρχεται ως μεγάλη είδηση ​​για τους μακροχρόνιους ταξιδιώτες και τους αλλοδαπούς με έδρα τη Νοτιοανατολική Ασία που επισκέπτονται συχνά την Ταϊλάνδη.

Η μεγαλύτερη προσφορά τουριστικών θεωρήσεων αποτελεί μια κίνηση από το υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού για την περαιτέρω ενίσχυση του τουριστικού εισοδήματος στην Ταϊλάνδη το επόμενο έτος. Το στρατιωτικό πραξικόπημα τον Μάιο του 2014 προκάλεσε σημαντική πτώση στις ξένες τουριστικές αφίξεις, όσο το 20%, αλλά οι αριθμοί είναι ήδη σε άνοδο το 2015.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, οι αφίξεις τουριστών είχαν ήδη αυξηθεί κατά περισσότερο από 30%.

Ενημέρωση: Η νέα εξαμηνιαία τουριστική βίζα θα είναι διαθέσιμη μετά τις 13 Νοεμβρίου 2015. Αυτή η σελίδα θα ενημερωθεί με πρόσθετες λεπτομέρειες καθώς έρχονται.

Λεπτομέρειες σχετικά με την Visa έξι μηνών για την Ταϊλάνδη

Πλήρως συγκεχυμένη; Μάθετε πώς να αποκτήσετε μια ταξιδιωτική βίζα και γιατί χρειάζεστε μία.

Ποια θεώρηση της Ταϊλάνδης είναι σωστή για εσάς;

Η απόφαση για το είδος της θεώρησης της Ταϊλάνδης είναι σωστή για εσάς εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τη φύση του ταξιδιού σας.

Για αρχάριους, οι ταξιδιώτες από πολλές εθνικότητες λαμβάνουν καθεστώς απαλλαγής από την υποχρέωση θεώρησης για 30 ημέρες στο αεροδρόμιο μετά την άφιξή τους αεροπορικώς. Εάν είστε στην Ταϊλάνδη για λιγότερο από 30 ημέρες, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, επειδή είναι χωρίς προβλήματα και δεν κοστίζει τίποτα.

Εάν σκοπεύετε να περάσετε ένα παρατεταμένο χρονικό διάστημα στην Ταϊλάνδη, ειδικά περισσότερο από τρεις διαδοχικούς μήνες, η θεώρηση ενιαίας εισόδου είναι ο τρόπος να πάτε. Όπως και με κάθε βίζα μίας εισόδου, μόλις βγείτε από τη χώρα - ακόμη και αν για μία μόνο ημέρα - η παλιά σας θεώρηση δεν θα είναι πλέον έγκυρη και θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για νέα βίζα.

Η θεώρηση πολλαπλών εισόδων, αν και λίγο ακριβός, είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για τους backpackers που σκοπεύουν να εισέλθουν και να βγουν από την Ταϊλάνδη πολλές φορές καθώς εξερευνούν τη Νοτιοανατολική Ασία . Λόγω των φτηνών πτήσεων προς και από την Μπανγκόκ , οι μακροπρόθεσμοι ταξιδιώτες χρησιμοποιούν συχνά την Ταϊλάνδη ως βάση για να εξερευνήσουν την περιοχή.

Οι αρχές μετανάστευσης έχουν κατακλύσει όλο και περισσότερο τους ταξιδιώτες που φεύγουν πέρα ​​από τα σύνορα πάρα πολλές φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το να επιτρέπεται η επανένταξή σας είναι πάντα στην ιδιοτροπία εκείνου που σφραγίζει τα διαβατήρια εκείνη την ημέρα.

Μια θεώρηση πολλαπλών εισόδων εξαλείφει πολλές από τις ανησυχίες και την αβεβαιότητα που αισθάνονται στα σύνορα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Προηγούμενες τουριστικές βίζες για τις επιλογές της Ταϊλάνδης

Σύμφωνα με τους παλαιούς κανόνες θεώρησης διαβατηρίων, η μεγαλύτερη θεώρηση διαθεσιμότητας για τους ταξιδιώτες ήταν η τουριστική θεώρηση 60 ημερών. Στο τέλος των 60 ημερών, η τουριστική βίζα θα μπορούσε να παραταθεί για άλλες 30 ημέρες με την επίσκεψη σε γραφείο του Υπουργείου Μετανάστευσης.

Δείτε τις ισχύουσες απαιτήσεις θεώρησης για κάθε χώρα στην Ασία.