Ηλεκτρική ενέργεια στις Κάτω Χώρες

Χρειάζεστε έναν προσαρμογέα, έναν μετατροπέα ή και τα δύο για τα αμερικανικά σας ηλεκτρονικά;

Κατά το πρώτο μου ταξίδι στην Ευρώπη, όχι μόνο δεν είχα υπερβολική συσκευασία αλλά - ελάχιστα ήξερα - ορισμένες από τις ηλεκτρικές συσκευές που είχα αναλάβει θα αποδειχθούν άχρηστες, ακόμη και μετά από μια σύντομη έρευνα στο ευρωπαϊκό σύστημα ενέργειας. Με την ελπίδα ότι λιγότεροι από εσάς θα επαναλάβετε τις εμπειρίες μου, εδώ είναι μερικές συμβουλές και πόροι για την ηλεκτρική ενέργεια στην Ολλανδία και την Ευρώπη από όλο το Travel Channel.

Πρώτα απ 'όλα, οι Κάτω Χώρες έχουν διαφορετικές πρίζες από τις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τις αμερικανικές ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές τους στην Ολλανδία θα χρειαστούν τουλάχιστον τον σωστό προσαρμογέα, δηλαδή να μετατρέψουν τα αμερικανικά πρίζες σε κοινά ευρωπαϊκά στην Ολλανδία.

Όχι μόνο το σχήμα του βύσματος είναι διαφορετικό, αλλά το ηλεκτρικό ρεύμα της Ευρώπης κυμαίνεται στα 220 βολτ, διπλάσιο από το αμερικανικό πρότυπο στα 110 βολτ. Ενώ ορισμένες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές είναι διπλής ή πολλαπλής τάσης, αυτές που δεν είναι απαραίτητες θα απαιτούν μετατροπέα ισχύος ώστε να μπορούν να λειτουργούν με ένα ευρωπαϊκό ρεύμα.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαφορά μεταξύ προσαρμογέων και μετατροπέων, με φωτογραφίες των απαραίτητων προσαρμογέων και οδηγίες για τον προσδιορισμό των στοιχείων που απαιτούν μετατροπέα, ανατρέξτε στην ευρωπαϊκή ηλεκτρική ενέργεια και τον συνδεδεμένο τουριστικό τομέα . Για τα πιο ορατά, αυτά τα δύο χρήσιμα βίντεο καλύπτουν τα βασικά στοιχεία της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη:

Δεν γνωρίζετε ποιο τροφοδοτικό θέλετε να επιλέξετε; Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των προτεινόμενων προσαρμογέων τροφοδοσίας της Europe Travel, που είναι κατάλληλες για διαφορετικές ταξιδιωτικές ανάγκες.

Ως συγγραφέας ταξιδεύω σπάνια χωρίς το laptop ή το tablet μου και είμαι βέβαιος ότι το ίδιο ισχύει και για πολλούς αναγνώστες.

Αυτά τα δύο τελευταία άρθρα βοηθούν τους ταξιδιώτες να κρατούν τον φορητό υπολογιστή τους, το έξυπνο τηλέφωνο ή άλλες κινητές συσκευές ενεργοποιημένες - για να μην αναφέρουμε στο διαδίκτυο - ενώ βρίσκεστε στο δρόμο: