Νάσβιλ Holiday & Χριστουγεννιάτικα φώτα

Ένα μακροχρόνιο αγαπημένο χόμπι των οικογενειών στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες οδηγεί γύρω από την θέα σε σπίτια διακοσμημένα με φώτα των Χριστουγέννων, στολίδια γκαζόν και εκθαμβωτικές οθόνες χαράς. Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Νάσβιλ ή την περιοχή του Μέση Τενεσί, υπάρχουν πολλά μέρη για να γνωρίσετε τη χαρά της εορταστικής περιόδου με την οικογένειά σας.

Αυτές οι ετήσιες αφρώδεις εκτυπώσεις που αναβοσβήνουν, όλοι για τον εορτασμό των Χριστουγεννιάτικων Διακοπών, είναι αρκετοί για να σας κρατήσουμε να επιστρέφετε για περισσότερα και χρόνια με το χρόνο, αλλά αν ψάχνετε κάτι για να κάνετε αυτή την εορταστική περίοδο, ελέγξτε και αυτά τα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα !

Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα καλύτερα φώτα διακοπών και θαυμάσιες οθόνες που ο Νάσβιλ και η γύρω περιοχή πρέπει να προσφέρουν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Κάντε κλικ στο συνδεδεμένο ιστότοπο κάθε οθόνης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες λειτουργίας και τις ενημερώσεις της τελευταίας στιγμής, καθώς ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητες καθυστερήσεις και ακυρώσεις.