Η καλοκαιρινή διασκέδαση του Nashville για τα παιδιά και όλη την οικογένεια

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη θερινή διασκέδαση

Οι μέρες του καλοκαιριού είναι εδώ και ο ενθουσιασμός των παιδιών, και η πρόβλεψη μπορεί να γίνει αισθητή παντού. Όταν η θερμοκρασία χτυπά εβδομήντα βαθμούς, μαγικά ενεργοποιεί ένα εσωτερικό κουμπί μέσα σε κάθε παιδί, που αυξάνει το επίπεδο ενθουσιασμού δέκα φορές, αλλά καθώς όλα πάνε, αυτό που ανεβαίνει πρέπει να κατέβει, και σύντομα αυτές οι μικρές δύναμη ενέργειας θα τραγουδήσει το φοβερό "μαμά μου βαρεθεί" σε όλη τη γη.

Για να μην συμβεί αυτό στο νοικοκυριό σας, συγκεντρώνω μια λίστα με τα μέρη για να πάτε και τα πράγματα που βλέπουν με τα παιδιά κάθε καλοκαίρι. που ταιριάζει στον προϋπολογισμό όλων.

Με λίγο προγραμματισμό μπορείτε να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι με πολλά να κάνετε.

Το Nashville έχει πολλές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αλλά θα εξετάσουμε τις τοπικές δραστηριότητες που είναι εξαιρετικές προσφορές για τα χρήματά σας. Θυμηθείτε ότι έχετε μήνες που αξίζουν ημέρες για να παρέχουν ψυχαγωγία για τα παιδιά, και αυτό μπορεί να πάρει ακριβά.

  1. Ο ήχος του Νάσβιλ
    Η επιλογή μας # 1 για ψυχαγωγία και οικογενειακή διασκέδαση. Τίποτα δεν είναι πιο αμερικανικό από το Μπέιζμπολ. Προσφέρουν εξαιρετικές προωθητικές τιμές στα περισσότερα παιχνίδια τους και προσφέρουν ακόμη και κάποια δωρεάν εισιτήρια. Βρίσκεται στο στάδιο Greer στο 534 Chestnut St. στο Nashville.
    Τηλέφωνο # 615-242-4371
  2. Bicentennial Mall State Park -Δωρεάν
    Βρίσκεται στις σκιές του κτιρίου της πρωτεύουσας. προσφέρει καλοκαιρινές συναυλίες στο Αμφιθέατρο και την αγάπη του παιδιού που παίζει στα νερά των πηγών των ποταμών Tennessee. Τα παιδιά παίρνουν ένα μάθημα στην ιστορία του Τενεσί χωρίς να το συνειδητοποιούν.
    Τηλέφωνο # 615-741-5280
  3. Αγορά αγροτών - ελεύθερη
    Βρίσκεται δίπλα στο Bicentennial Mall στην οδό 900 Rosa L. Parks (8th Ave N.) στο Νάσβιλ. Κάθε τρίτη Παρασκευή του μήνα Ιούνιος-Οκτώβριος η Αγορά προσφέρει μια Νυχτερινή Αγορά από τις 5-8μμ που περιλαμβάνει πολλές ευκαιρίες για να απολαύσετε πολλές από τις γεύσεις της ΤΝ και μεγάλη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.
    Τηλέφωνο # 615 880-2001
  1. Κρατικό Μουσείο Τενεσί- Δωρεάν
    Τα παιδιά μπορούν να μάθουν για το Νάσβιλ και την ιστορία του Τενεσί σε αυτό το μουσείο που βρίσκεται στην οδό Deaderick 505 στο Νάσβιλ.
    Τηλέφωνο # 615-741-2692
  2. Μετρό πάρκα- ελεύθερο
    Το γραφείο του Metro Park βρίσκεται στο 2565 Park Plaza στο Νάσβιλ. Αυτά τα πάρκα είναι πραγματικά μυστικά του Νάσβιλ. Παρέχουν μια σειρά ψυχαγωγίας για ενήλικες και παιδιά. Από μπαλέτο και συμφωνική σε ταινίες. Αυτά τα πάρκα προσφέρουν μια ατελείωτη προσφορά οικογενειακής διασκέδασης.
    Τηλέφωνο # 615-862-8424
  1. Κέντρο Φύσης του Warner Park - ελεύθερο
    Ως μέρος των σταθμών του μετρό, προσφέρουν δωρεάν εκδρομές για παιδιά όλων των ηλικιών. σε όλο το πάρκο Warner. Απαιτείται προκαταχώριση και τα σημεία τείνουν να γεμίζουν γρήγορα.
  2. Δημόσια Βιβλιοθήκη του Νάσβιλ - ελεύθερη
    Οι βιβλιοθήκες στο Nashville προσφέρουν ειδικά προγράμματα όλο το χρόνο, αλλά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αυτά τα προγράμματα προσφέρουν πολλά ψυχαγωγία για τα παιδιά, από τους Magicians to Crafts, ακόμη και μερικές φορές, τον Ronald McDonald.
  3. Καλοκαίρι στο Cheekwoood
    Όλο το καλοκαίρι το Cheekwood ανοίγει τις πύλες του σε ημέρες γεμάτες από οικογενειακή διασκέδαση που περιλαμβάνει ειδικά εκθέματα, προγράμματα, μαθήματα και άλλα.
  4. Opry Plaza Χώρες -Δωρεάν (ακυρώθηκε)
    Δώστε στο παιδί σας μια γεύση της country μουσικής σε αυτές τις συναυλίες, που βρίσκονται στο Opryland μπροστά από το Opry show, που πραγματοποιούνται κάθε καλοκαίρι από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο.

Αν ψάχνετε για ευκαιρίες συμμετοχής σε προσφορές αξίας που παίζουν πολύ διασκέδαση με ελάχιστο κόστος, τότε οι ακόλουθες προτάσεις θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Προσφέρουν απεριόριστες επισκέψεις για να σας κρατήσουν στη διασκέδαση όλο το καλοκαίρι.

  1. Ζωολογικός κήπος Nashville στο Grassmere
    Βρίσκεται στο, 3777 Nolensville Road, στο Nashville το ζωολογικό κήπο προσφέρει μια μεγάλη μέρα που επισκέπτονται τα ζώα και το καλύτερο από όλα, το μεγαλύτερο παιδικό Jungle Gym που μπορείτε να φανταστείτε.
    Τηλέφωνο # 615-833-1534




  1. Κέντρο Ανακάλυψης στο Murfee Spring
    Επισήμως γνωστό ως Μουσείο Ανακαλύψεων των Παιδιών του Παιδιού, που βρίσκεται στο 502 SE Broad Street στο Murfreesboro, είναι ένα Μουσείο Χειροποίητων Τεχνών και Επιστημών όπου τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να εξερευνήσουν το περιβάλλον. Το Μουσείο προσφέρει επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα για θέματα που κυμαίνονται από την αρχαιολογία μέχρι την κηπουρική.
    Τηλέφωνο # 615-890-2300




  2. Κέντρο Επιστήμης Περιπέτειας
    Επισήμως γνωστό ως Παιδικό Μουσείο Επιστημών βρίσκεται στο 800 Fort Negley Blvd. στο Νάσβιλ, προσφέρει μια ατελείωτη προσφορά εκπαιδευτικής διασκέδασης και μάθησης με όλο το χρόνο, με συνεχείς ειδικές εκθέσεις για να ψυχαγωγήσει τον Αϊνστάιν στο μικρό σας.
    Τηλέφωνο # 615-862-5160

Πράγματα που πρέπει να δείτε τουλάχιστον μία φορά

(η οθόνη είναι αυτή τη στιγμή κλειστή / αποθηκευμένη μέχρι την επόμενη ειδοποίηση)

Ελπίζω να έχετε μια θαυμάσια διασκέδαση γεμάτη καλοκαίρι στο Νάσβιλ και να θυμάστε αν γνωρίζετε κάποιο γεγονός ή συμβαίνει και θέλετε να το μοιραστείτε, παρακαλώ υποβάλετε τις πληροφορίες σε με εδώ.

Για να έχετε ένα φανταστικό φανταστικό καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, ο προγραμματισμός και η προοπτική είναι μερικά από τα βασικά απαραίτητα στοιχεία. Εδώ είναι ένας οδηγός σχεδιασμού που λειτουργεί πραγματικά, αν και θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ολοκληρωθεί, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο. Έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία αυτήν την απλή (και εννοώ απλή) μέθοδο για χρόνια.

Τα στοιχεία που απαιτούνται είναι:

  1. Ενα ημερολόγιο
  2. Ένα σημειωματάριο και ένα μολύβι
  3. Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες
    • Εφημερίδες
    • Γονικό περιοδικό
    • Διαδικτυακοί πόροι



Μόλις συγκεντρώσετε όλα αυτά τα στοιχεία είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Πρέπει να συμπεριλάβετε τα παιδιά σε αυτό το έργο. αν είναι δυνατόν. Είναι οι καλοκαιρινές τους διακοπές, και τα πράγματα τείνουν να πάνε πιο ομαλά μαζί τους γνωρίζοντας ότι είχαν σημαντική συμβολή σε αυτή τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Εντάξει έτοιμος!
Ξεκινήστε να συμπληρώνετε το ημερολόγιό σας με οποιεσδήποτε ειδικές εκδηλώσεις, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε.

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε Οικογενειακές Διακοπές, Γενέθλια, Προσωπικά Ραντεβού ή οποιαδήποτε άλλη οικογενειακή συγκέντρωση, πρώτα. Εάν κάποιο γεγονός απαιτεί προκαταχώριση, εισιτήρια ή κρατήσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει αυτά τα συμβάντα την ημέρα που θα χρειαστεί να κάνετε κρατήσεις, καθώς και την ίδια την ημέρα εκδήλωσης.

Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε κάθε λειτουργία και δραστηριότητα που έχετε καταχωρίσει στο ημερολόγιό σας. Η όλη ιδέα είναι να έχετε μια προγραμματισμένη καθημερινή δραστηριότητα διαθέσιμη στα χέρια σας.

Με μια ματιά την ημέρα θα ξέρετε τι είναι διαθέσιμο για τις επόμενες μέρες χωρίς να ξοδέψετε πολύτιμο χρόνο για να κάνετε κάτι για τα παιδιά να κάνουν.

Εάν θέλετε να παραμείνετε στο σπίτι σε κάποια συγκεκριμένη μέρα, απλά διασκεδάστε εκείνη την ημέρα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια εξαιρετικά καλή μέθοδος πειθαρχίας - αν τα παιδιά αρχίσουν να ενεργούν (κακή συμπεριφορά), πάρτε μόνο το ημερολόγιο και πείτε "Oops Guys, μοιάζει με το ότι θα χάσουμε αύριο το παιχνίδι Μπέιζμπολ" ή " Συγνώμη κορίτσια, μοιάζει με το Picnic in the Park ακυρώνεται ".

Φροντίστε να μεταφέρετε το σημειωματάριό σας και το μολύβι μαζί σας ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση που βλέπετε να ακούτε ή να βρείτε κάποιο άλλο πρέπει να συμβαίνει γύρω από την πόλη. Μόλις γεμίσετε το ημερολόγιό σας, θα χρειαστεί μόνο να το ενημερώσετε, περιστασιακά, αν όχι καθόλου.