Βιρτζίνια Gay Pride 2016 - Ράιντμοντ Gay Pride 2016

Παρόλο που είναι η πρωτεύουσα - και μια από τις μεγαλύτερες πόλεις - ενός κράτους με φτωχές επιδόσεις όταν πρόκειται για φιλική προς τους ομοφυλόφιλους, ο ιστορικός και πλούσια καλλιεργημένος Ρίτσμοντ έχει ένα μεγάλο κοινοτικό και τουριστικό γραφείο LGBT που έκανε μεγάλη προσπάθεια να προσελκύσει ομοφυλόφιλους λεσβίες επισκέπτες τα τελευταία χρόνια. Ο Richmond διαθέτει μια σειρά από πολύ διασκεδαστικά γκέι μπαρ και αρκετές γειτονιές ισχίων με φιλόξενες προσωπικότητες, διασκεδαστικό λιανικό και εστιατόριο και εντυπωσιακή σκηνή τέχνης.

Πραγματοποιήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου εδώ και αρκετό καιρό, η Virginie Gay Pride, γνωστή επίσημα ως VA PrideFest, επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά στα τέλη Σεπτεμβρίου, αφού έλαβε χώρα νωρίτερα τον περασμένο μήνα. Η ημερομηνία φέτος είναι η 24η Σεπτεμβρίου 2016.

Δείτε τον Οδηγό Νυχτερινής Ζωής Richmond για συμβουλές για το πού να κοινωνικοποιήσετε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Pride.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, το VA Pridefest συγκεντρώνει περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες κάθε χρόνο και λαμβάνει χώρα από το μεσημέρι έως τις 8 μ.μ. στο νησί Brown (βρίσκεται στο κάτω μέρος της 12ης οδού, στο ποτάμι) σε μια γραφική περιοχή του ποταμού James του Ρίτσμοντ στο κέντρο της πόλης. Θα υπάρξουν επίσης τρόφιμα, ποτά και πολλοί πωλητές και οργανισμοί της κοινότητας.

Σημειώστε ότι πολύ νωρίτερα το χρόνο, τον Ιούνιο, ο εορτασμός του Hampton Roads Gay Pride στο Norfolk προσελκύει χιλιάδες συμμετέχοντες και θεατές από όλο το κράτος.

Richmond Gay Resources

Τα γκέι μπαρ του Richmond, καθώς και τα δημοφιλή εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα που γίνονται δημοφιλείς, πιθανότατα θα έχουν και άλλα γεγονότα σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ελέγξτε τους ομοφυλόφιλους πόρους, όπως οι ειδήσεις και πληροφορίες ψυχαγωγίας GLBT του Richmond, το GayRVA.com και το Gay Community Center του Richmond για περισσότερες πληροφορίες. Επίσης, επισκεφθείτε τον πολύ εξυπηρετικό ιστότοπο επισκεπτών γκέι, ο οποίος λειτουργεί από τη Σύμβαση του Ρίτσμοντ και το Γραφείο επισκεπτών, τον επίσημο τουριστικό οργανισμό της πόλης.