Προφίλ γειτονιάς του Σαν Ντιέγκο: Mission Hills

Τι να δείτε και να κάνετε στο Mission Hills

Βρίσκεται λίγο δυτικά του Hillcrest και με θέα στην κοιλάδα Mission Valley και το Presidio Park, το Mission Hills είναι μια από τις παλαιότερες και πιο επιθυμητές γειτονιές του Σαν Ντιέγκο . Η περιοχή αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1900 και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές γειτονιές - το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής αποκαταστάθηκε σε παρθένες συνθήκες.

Ιστορία των λόφων των αποστολών

Το Mission Hills υποδιαιρέθηκε το 1908 και με την πάροδο των ετών ορισμένοι αρχιτέκτονες του Σαν Ντιέγκο σχεδίαζαν σπίτια στη γειτονιά, όπως οι Richard Requa, William E.

Hebbard, William Templeton Johnson, Emmor Brooke Weaver, Nathan Rigdon και Joel E. Brown. Πιο σύγχρονα σπίτια χτίστηκαν κατά μήκος των χείλη φαράγγι από τους γνωστούς αρχιτέκτονες Lloyd Ruocco, Όμηρος Delawie, John Lloyd Wright και Sim Bruce Richards. Η τοπική κηπουρική Kate Sessions βοήθησε να επηρεάσει την ανάπτυξη της Mission Hills και ίδρυσε το Mission Hills Nursery το 1910, το οποίο εξακολουθεί να είναι ενεργό επιχείρηση.

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Μόλις μια βόλτα στις γειτονιές βόρεια της Δυτικής Ουάσιγκτον μπορεί να οδηγήσει στην επιθυμία σας να ζήσετε στο Mission Hills. Τα παλιά αρχοντικά σπίτια, τα γραφικά μπανγκαλόου τεχνίτες και τα μεγάλα αρχοντικά - όλα άψογα περιποιημένα σε ήσυχους δρόμους, βοηθούν να προσφέρουν στην Mission Hills την έκκλησή της.

Τι καθορίζει τους Hills Hills;

Πρώτα απ 'όλα, τα σπίτια. Το Mission Hills είναι μακριά από τις νέες υποδιαιρέσεις των cookie-cutter και τα παλαιότερα, αλλά καλά εξοπλισμένα σπίτια έχουν τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά και γοητεία.

Πραγματα να κανεις

Το Mission Hills έχει τη δική του επιχειρηματική περιοχή, όπου μπορείτε να περπατήσετε. Οι περισσότερες από τις τοπικές επιχειρήσεις βρίσκονται κατά μήκος της οδού West Washington Street από το Hillcrest και στα ανατολικά. Το επιχειρηματικό κέντρο της Mission Hills βρίσκεται κατά μήκος της οδού Goldfinch μεταξύ Fort Stockton και West Washington. Εστιατόρια, καταστήματα, παμπ και υπηρεσίες δίνουν στους κατοίκους σχεδόν ό, τι χρειάζονται.

Καλύτερα στοιχήματα για τρώει

Ελέγξτε το κορίτσι Brooklyn για νόστιμο και εφευρετικό αγρόκτημα για να τρώτε φαγητό και το Lefty για κάποια εξαιρετική πίτσα στο σικάγο του Σικάγου.

Τα καλύτερα στοιχήματα για ποτά και ψυχαγωγία

Το μεγαλύτερο μέρος της δράσης είναι στο γειτονικό Hillcrest, αλλά για ποτά και καραόκε, ο Lamplighter είναι ο τόπος που πρέπει να γίνει.

Ψώνια

Και πάλι, μια γρήγορη βόλτα στο Hillcrest είναι όπου θα βρείτε τα περισσότερα ψώνια. Αν χρειάζεστε ένα σούπερ μάρκετ, οι ντόπιοι Vons και Albertsons είναι ακόμα αρκετά μικροί ώστε να μην είναι συντριπτικοί και να αισθάνονται σαν ένας τοπικός ψαράδικο. Στη συνέχεια, υπάρχει το νησάκι Mission Hills στο Fort Stockton Drive, ένα από τα παλαιότερα και ωραιότερα φυτώρια της πόλης.

Πώς να φτάσετε στο Mission Hills

Το Mission Hills βρίσκεται λίγο βόρεια από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο και είναι εύκολα προσβάσιμο από την κρατική διαδρομή 163, η οποία κόβει την περιοχή. Από το I-8, πάρτε SR 163 νότια και πάρτε την έξοδο West Washington Street. Πηγαίνετε στο Hillcrest και μέσα σε μερικά τετράγωνα θα βρίσκεστε στο Mission Hills.

Οι πρωτεύουσες οδούς ανατολής-δύσης είναι η οδός Ουάσιγκτον και η λεωφόρος του Πανεπιστημίου Το Fort Stockton Drive, δίπλα στο Goldfinch Street, σας μεταφέρει στην κύρια κατοικημένη περιοχή της γειτονιάς.

Αν πάρετε το Fort Stockton σε όλη τη διαδρομή προς τα δυτικά, τραβήξτε αριστερά στην Arista, περνάτε μερικά από τα σπίτια που μοιάζουν με αρχοντικά, καθώς ο δρόμος κατεβαίνει στο Presidio Park.