Φτηνές μπουφέ στο Λας Βέγκας

Ο φτηνότερος τρόπος να φάει στο Λας Βέγκας

Βρίσκεστε σε έναν προϋπολογισμό και θέλετε το φθηνότερο γεύμα στην πόλη; Οι προϋπολογισμοί μπουφέ μπορούν να κάνουν τη δουλειά. Το φαγητό είναι μέσο, ​​αλλά είναι φθηνό και μπορείτε να φάτε όσο θέλετε. Ο μπουφές του Λας Βέγκας ήταν κάποτε ο φθηνότερος τρόπος για φαγητό, αλλά αυτές τις μέρες πολλοί μπουφέδες έχουν πάει γκουρμέ και αυτό οδήγησε στη μέση τιμή μέσα από την οροφή. Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτές οι τιμές θα αυξηθούν.

Ελέγξτε τις προσφορές ξενοδοχείων Λας Βέγκας στο TripAdvsior

Είμαι σίγουρος ότι είστε μεγάλος φίλος των μπουφέδων, αλλά πρέπει να ξέρετε ότι στο Λας Βέγκας μπορείτε να έχετε καλά, προσιτά γεύματα που δεν απαιτούν από εσάς να θυσιάσετε την ποιότητα πέρα ​​από την ποσότητα. Οι μπουφέδες του Λας Βέγκας που ήταν βρώμικοι φτηνές δεν είναι σε αφθονία όπως ήταν κάποτε. Υπάρχουν ακόμα πολλά φθηνά τρόφιμα στο Λας Βέγκας και έχω συντάξει μια γρήγορη λίστα με 77 από αυτές τις επιλογές μόνο σε περίπτωση που πεινάτε.

Λίγα περισσότερα Λας Βέγκας Φτηνές επιλογές τροφίμων που πρέπει επίσης να είναι στο ραντάρ σας:

Αυτή είναι μια λίστα με μπουφέδες του Las Vegas με λεπτομέρειες για όλους τους μπουφέδες που βρέθηκαν στη λωρίδα του Λας Βέγκας.

Ενδεχομένως η καλύτερη προσφορά στη λωρίδα του Λας Βέγκας όταν πρόκειται για φαγητό σε μπουφέ μπορεί να βιωθεί στο Excalibur και στο Λούξορ του Λας Βέγκας.

Αυτά τα δύο θέρετρα συνδέονται με έναν διάδρομο, οπότε αν μένετε σε κάποιο από αυτά ή στο Mandalay Bay δεν χρειάζεται ποτέ να περπατήσετε έξω για να επισκεφθείτε τους μπουφέδες. Προσφέρουν ένα ολοήμερο πέρασμα που περιλαμβάνει το μπουφέ στο Excalibur καθώς και το μπουφέ στο Luxor Las Vegas για όλη την ημέρα τρώει για μια τιμή.

Ενήλικες (Δευτέρα-Πέμπτη): 39,99 δολάρια
Παιδιά (Δευτέρα-Τρίτη): $ 26.99
Ενήλικες (Παρασκευή-Κυριακή): 44,99 δολάρια
Παιδιά (Παρασκευή-Κυριακή): $ 26.99

Αυτή η τιμή είναι πραγματικά χαμηλή όταν θεωρείτε ότι μπορείτε να φάτε όλη την ημέρα για $ 40. Σας παρακαλώ, η ποιότητα είναι αυτή ενός μπουφέ, αλλά αξίζει τον κόπο, αν χρειάζεται απλώς να διατηρήσετε τον άγριο τρόπο ζωής σας και τα τρόφιμα δεν είναι ένα σημαντικό θέμα.

Λίγα ακόμα μπουφέδες για να εξετάσετε:

Το πρωινό στο Λας Βέγκας είναι συνήθως το καλύτερο γεύμα για τους μπουφέδες και αν σκεφτείτε το κόστος του καφέ και μια ζύμη στα πιο υπερτιμημένα καφενεία ίσως είστε καλύτερα να καθίσετε για ένα μεγαλύτερο γεύμα ακόμη και αν παραλείψετε τη μακρά γραμμή τροφοδοσίας. Τα καταστήματα καφέ Starbucks είναι σε αφθονία στο Λας Βέγκας, αλλά όταν κάνετε τα μαθηματικά θα δείτε ότι ένα φθηνό πρωινό σε μπουφέ είναι ακόμα σε καλύτερη τιμή από τον καφέ. Επιπλέον, παίρνετε απεριόριστο μπέικον!

Αν δεν τρώτε μεγάλες φέτες πίτσας στο Slice of Vegas, Pin-Up Pizza ή Secret Pizza στο Cosmopolitan αντί για φθηνό μπουφέ.

Αν ψάχνετε ακριβώς για ένα βολικό γεύμα που είναι φθηνό, γρήγορο και εύκολο δοκιμάστε τα ζεστά σκυλιά Pink's, το Beerhaus στο πάρκο ή το αστακό ME στο βενετσιάνικο.

Εάν ταξιδεύετε με μια μεγάλη ομάδα, μέρη όπως το Maggiano's στο Fashion Show Mall, το Buca di Beppo στο Excalibur και το Carmines στα καταστήματα φόρουμ στο Caesars Palace, εξυπηρετούν όλα τα μεγάλα οικογενειακά γλέντια που προσφέρουν πολλά φαγητά για μια εξαιρετική τιμή .