Οικογενειακές Κυριακές στο Μουσείο Τέχνης St. Louis

Το St. Louis έχει πολλά υπέροχα αξιοθέατα και εκδηλώσεις για οικογένειες. Ο ζωολογικός κήπος St. Louis, το Science Center του St. Louis, το Magic House και πολλά άλλα κορυφαία αξιοθέατα προσφέρουν μεγάλη διασκέδαση για τα παιδιά. Μια άλλη επιλογή που ίσως να μην έχετε εξετάσει πριν είναι το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις . Το μουσείο φιλοξενεί δωρεάν τις Οικογενειακές Κυριακές κάθε εβδομάδα και διαθέτει ένα απόγευμα γεμάτο με φιλικές προς το παιδί δραστηριότητες.

Πότε και που:

Οικογενειακές Κυριακές πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα στην Αίθουσα Γλυπτικής του Μουσείου στο Κύριο Επίπεδο από τις 1 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. Αρχίζοντας στις 1 μ.μ., τα παιδιά μπορούν να γίνουν δημιουργικά με μια ποικιλία έργων χειροτεχνίας.

Στις 2:30 μ.μ., υπάρχει μια περιήγηση σε μερικές από τις γκαλερί του μουσείου για 30 λεπτά, φιλική προς την οικογένεια. Στις 3 μ.μ., αφηγητές, μουσικοί, χορευτές ή άλλοι καλλιτέχνες ψυχαγωγούν το πλήθος. Οι οικογενειακές Κυριακές είναι καλές για παιδιά όλων των ηλικιών, αλλά πολλές από τις δραστηριότητες είναι προσανατολισμένες περισσότερο προς τα μικρότερα παιδιά και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου.

Μηνιαία Θέματα:

Κάθε μήνα, το μουσείο επιλέγει ένα διαφορετικό θέμα για τις Κυριακές της Οικογένειας. Τα θέματα συχνά συντονίζονται με σημαντικά γεγονότα, εποχιακές γιορτές ή ειδικά εκθέματα. Για παράδειγμα, ο Φεβρουάριος μπορεί να επικεντρωθεί στην αφρικανική και αφρικανική-αμερικανική τέχνη προς τιμήν του Μήνα Μαύρης Ιστορίας Ο Δεκέμβριος θα μπορούσε να επικεντρωθεί σε εορτασμούς διακοπών όπως η Χανουκά, τα Χριστούγεννα και η Kwanzaa. Υπάρχει πάντα κάτι διαφορετικό κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε τα παιδιά (και οι γονείς) να μπορούν να πάνε επανειλημμένα και να απολαμβάνουν ακόμα τη μάθηση ή να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

Επίσης για τα παιδιά:

Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα χρήματα, το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις προσφέρει επίσης μερικές ενδιαφέρουσες μαθήματα για παιδιά.

Τα οικογενειακά εργαστήρια πραγματοποιούνται το πρώτο Σάββατο του μήνα από τις 10:30 π.μ. έως τις 11:30 π.μ. Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν ένα έργο τέχνης και μια περιήγηση στις γκαλερί. Τα εργαστήρια χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες για νεώτερα και μεγαλύτερα παιδιά. Το κόστος είναι $ 10 ανά άτομο και απαιτείται η προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα οικογενειακά εργαστήρια και το τρέχον πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Οικογενειακής Κυριακής,

Ιστοσελίδα του μουσείου Louis Art.

Περισσότερα για το μουσείο:

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις είναι επίσης ένα καλό μέρος για να πάτε χωρίς τα παιδιά. Το μουσείο αντλεί λάτρεις της τέχνης από όλη τη χώρα και τον κόσμο. Διαθέτει περισσότερα από 30.000 έργα τέχνης, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης συλλογής ζωγραφικών έργων του γερμανικού καλλιτέχνη Max Beckmann. Διάσημα έργα των πλοιάρχων όπως ο Μονέ, ο Ντεκάς και ο Πικάσο κρέμονται επίσης στις γκαλερί του και υπάρχει μεγάλη συλλογή από έργα τέχνης και εκθέματα από την Εκκλησία. Η γενική είσοδος στο Μουσείο Τέχνης του Σαιντ Λούις είναι πάντα δωρεάν. Η είσοδος σε ειδικά εκθέματα είναι επίσης δωρεάν τις Παρασκευές.