Το Boathouse στο δασικό πάρκο

Ένας υπέροχος προορισμός για υπαίθρια τραπεζαρία και σκάφη με βάρκα

Το Forest Park του St. Louis είναι γεμάτο με κορυφαία αξιοθέατα και πράγματα να κάνετε. Το Boathouse μπορεί να μην προσελκύσει τόσο πολλούς άλλους προορισμούς του πάρκου, όπως ο Ζωολογικός Κήπος του Σαιντ Λούις ή το Κέντρο Επιστημών , αλλά σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε.

Τοποθεσία και Ώρες

Το Boathouse βρίσκεται στο 6101 Government Drive στο κέντρο του πάρκου. Βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Post-Dispatch μεταξύ του Muny και του ζωολογικού κήπου. Το Boathouse είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 9 το βράδυ. Οι ενοικιάσεις σκαφών διατίθενται καθημερινά, αλλά κλείνουν μία ώρα πριν το ηλιοβασίλεμα.

Το Boathouse δεν λαμβάνει κρατήσεις για το εστιατόριο ή για ενοικιάσεις σκαφών.

Το εστιατόριο

Το Boathouse σερβίρει ένα μενού που περιλαμβάνει πίτσα, σάντουιτς, σούπες και σαλάτες. Τα περισσότερα εισιτήρια κοστίζουν σε λιγότερο από $ 10, καθιστώντας το μια ανέξοδη επιλογή για ένα casual γεύμα. Το εστιατόριο προσφέρει επίσης brunch τις Κυριακές από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Το μενού brunch περιλαμβάνει τα αυγά, το γαλλικό τοστ και άλλα είδη πρωινού.

Το Boathouse έχει εσωτερική και εξωτερική τραπεζαρία και, όπως θα περίμενε κανείς, μπορεί να είναι πολύ γεμάτο όταν ο καιρός είναι καλός. Αλλά είναι επίσης το είδος του χώρου όπου οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τον εαυτό τους ενώ περιμένουν ένα τραπέζι. Απλά πάρτε μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί από το εξωτερικό μπαρ και τραβήξτε τη θέα από το μεγάλο κατάστρωμα με θέα στη λίμνη.

Ενοικιάσεις σκαφών αναψυχής

Το Boathouse μισθώνει κουπιά κατά τη διάρκεια της ημέρας σε θερμότερους μήνες. Τα σκάφη μπορούν συνήθως να φιλοξενήσουν έως και τέσσερα άτομα και είναι πολύ πιο εύκολο να μετακινηθούν αν υπάρχουν δύο άτομα πεντάλ.

Τα σωσίβια είναι διαθέσιμα για όλους και απαιτούνται για τα άτομα των 12 και νεότερων. Οι ποδηλάτες μπορούν να κάνουν το δρόμο τους από τη λίμνη Post-Dispatch, κατά μήκος των καναλιών του πάρκου, στην Μεγάλη Λεκάνη μπροστά στο Μουσείο Τέχνης . Το κόστος ενοικίασης ενός paddleboat είναι $ 17 την ώρα.

Το Boathouse το χειμώνα

Με υπαίθρια τραπεζαρία και ενοικιάσεις σκαφών, μεγάλο μέρος της δραστηριότητας στο Boathouse είναι φυσικά σχεδιασμένο για ζεστό καιρό.

Αλλά μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτό το δημοφιλές αξιοθέατο και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Υπάρχει ένα μεγάλο πέτρινο τζάκι στη μέση της εσωτερικής τραπεζαρίας που κρατά τα πράγματα ζεστά. Υπάρχει επίσης μια γαλήνη στο πάρκο που λείπει κατά τους ταραχώδεις καλοκαιρινούς μήνες. Για μια πραγματικά χαλαρωτική εμπειρία, δοκιμάστε την Κυριακή brunch μπροστά στη φωτιά με ζεστό φλιτζάνι καφέ ή κούπα ζεστής σοκολάτας.

Ειδικά γεγονότα

Ένας άλλος λόγος για να δείτε το Boathouse είναι τα ειδικά γεγονότα που προσφέρονται όλο το χρόνο. Ο Άγιος Βασίλης και το Πάσχα Μπάνι κάνουν εμφανίσεις κάθε χρόνο. Υπάρχουν επίσης πικνίκ Moonlight το καλοκαίρι και Hours Yappy για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια ζώα τους. Για μια πλήρη ματιά στο τρέχον χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων, ανατρέξτε στον ιστότοπο Boathouse.