Χιούστον Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Δεκέμβριος

Μουσική, Τέχνες και άλλα Χιούστον Tomfoolery

Ο Δεκέμβριος είναι τόσο σταθερός όσο ένας μήνας για να χτυπήσει την πόλη στο Χιούστον, και κάτω από έχετε έναν τόνο (ή 23) πράγματα που σας κρατούν απασχολημένους. Υπάρχουν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέματα τέχνης, αθλητικές εκδηλώσεις και υπαίθριες δραστηριότητες. Γνωρίστε ένα συμβάν στο Χιούστον που δεν αναφέρεται παρακάτω αλλά πρέπει να είναι; Πυροβολήστε μου ένα email.

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου
Συναυλία του Rudyard:

Εάν θέλετε πραγματικά να ανεβάσετε το χαμηλότερο Westheimer δρόμο σας, το κεφάλι έξω απόψε για να ελέγξετε Indie-psych rockers Ισπανία Colored Orange, οι οποίοι έχουν αναπτύξει μια απολαυστικά ζωντανή εκπομπή.

Αναφέρετε τυχαία την εμφάνισή τους την επόμενη μέρα στους φίλους σας και σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε τις λέξεις "sonic" και "αιθέρια". Θα είστε αυτομάτως ο μεγαλύτερος λογιστής στο τμήμα σας.

Το Rudyard
713-521-0521

Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου
Vino 100: Δοκιμή σαμπάνιας

Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε δοκιμή σαμπάνιας - Ακούω όμως ότι είναι διασκεδαστικό - έτσι δεν είμαι συνηθισμένος στις συνήθεις τιμές, αλλά τα $ 40 φαίνονται λίγο πολύ. Θέλω να πω, με τα ίδια 40 δολάρια θα μπορούσα να πάρω 20 Lonestar tallboys και 20 single cheeseburgers. Είμαι φανταστικός.

Vino 100
281-759-4100

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου
Orange Show: Χριστουγεννιάτικα στο East End

Τα Χριστούγεννα στο φεστιβάλ East End είναι σχεδόν ακριβώς το ίδιο με το φεστιβάλ των Χριστουγέννων στο River Oaks. Εκτός από τον Άγιο Βασίλη, ο βασιλιάς βασιλεύει ο Pancho Claus. Και αντί για ένα έλκηθρο, βόλτα στην παράσταση σε ένα χαμηλό. Και αντί για Χριστουγεννιάτικα μπισκότα υπάρχουν μεξικάνικες λιχουδιές. Αλλά εκτός από αυτό, ναι, είναι ακριβώς το ίδιο.

Εμφάνιση πορτοκαλί
713-926-6368

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου
Παλιό Downtown Tomball: Γερμανική Χριστουγεννιάτικη Αγορά

Και αφού μόλις φτάσατε κάτω από τα σύνορα για λίγο πικάντικα χριστουγεννιάτικα χριστουγεννιάτικα, γιατί να μην ακολουθήσετε με μια λίγο περισσότερη εκδοχή για σάλτσα, επισκεπτόμενος τη γερμανική αγορά Χριστουγέννων του Tomball; Θα είναι μάλλον αστείο αν συνεχίσετε να λέτε τον Άγιο Βασίλη "Santa Clowess". Σίγουρα κανείς δεν το σκέφτηκε αυτό πριν.

Πόλη του Tomball
200 Market St.

Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου
Γυμνάσιο Αγίου Θωμά: Γύρος Μπάφαλο Μπάουου Καγιάκ

Σίγουρα έχετε φανταστείτε για το καγιάκ κάτω από τη μαγευτική ροή χάρη που είναι Buffalo Bayou πριν, και χάρη σε αυτούς τους λάτρεις των λάτρεις του νερού στο St. Thomas γυμνάσιο μπορείτε τώρα. Τα 50 δολάρια ανά άτομο παίρνουν όλα όσα χρειάζεστε για το ταξίδι, εκτός φυσικά και ο φίλος με χαμηλή εκτίμηση ότι θα κοιτάξετε πιέσεις για να πάτε μαζί σας.

Άγιος Θωμάς
713-864-6348

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου
Alley Theatre: Μια Χριστουγεννιάτικη Κάρλα (παιχνίδι)

Πήρα πραγματικά τα δάχτυλά μου που διασχίζουν ότι κάποιος έρχεται με μια σκηνική προσαρμογή στην μεγάλη οθόνη επικό Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία . Εν τω μεταξύ, θα πρέπει να κάνει μια Χριστουγεννιάτικη Carol, υποθέτω.

Alley Theater
713-228-8421

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου
Toyota Center: Χόρνετς της Νέας Ορλεάνης εναντίον του Χιούστον Ρόκετς

Πιάστε το νέο Look Rockets καθώς παίρνουν τον Chauncey Billups και τις ξαφνικά σχετικές Nuggets του Ντένβερ. Θυμηθείτε, ο Ron Artest, του Brawl στη φήμη του Palace of Auburn Hills, είναι με τους Rockets τώρα, οπότε υπάρχει μια μικρή, μικρή πιθανότητα να σας χτυπήσει στο πρόσωπο από έναν επαγγελματία αθλητή στο παιχνίδι. Καλή τύχη.

Χιούστον Ρόκετς
713-627-3865

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου
Μουσείο Φυσικής Επιστήμης του Χιούστον: Κόσμος Σώματος 2 & Ο εγκέφαλος: Το εκθέμα τριών λιβρών μας Gem

Εάν δεν έχετε δει ποτέ το Body World πριν, είναι πραγματικά απαραίτητο. Ουσιαστικά, ο Δρ GvH έχει "πλαστικοποιήσει" πάνω από 200 ανθρώπινα δείγματα, αφαιρώντας τα δέρματά τους και εκθέτοντας το "μηχάνημα που στρέφει τις πηγές" για τα μάτια του κόσμου. Μην υποτιμάτε την τρυφερότητα του εκθέματος. Η τιμή είναι $ 17-25 δολάρια.

Body World
713.639.IMAX

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου
Toyota Center: Συναυλία

Θα ήσασταν σκληρά πιεσμένοι να βρούμε έναν ράπερ πιο σχετικό τώρα από τον Lil 'Wayne. (Kanye West μπορεί να έχει κάτι να πει σχετικά με αυτό το επιχείρημα, αν και.) Θα ήσαστε επίσης σκληρά πιεσμένο για να βρείτε έναν πιο ριψοκίνδυνο λαϊκό ότι Lil 'Wayne. (Kanye West μπορεί να έχει κάτι να πει για αυτό το επιχείρημα, επίσης). Θα είναι συναυλία απόψε με Keyshia Cole και το ενοχλητικά αυτο-συντονισμένο χορωδίες βασιλιά T-Pain. Ελέγξτε τον έξω.

Toyota Center
1.866.4.HOUTIX

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου
Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Χιούστον - Η γέννηση του Χριστιανισμού: Εβραϊκή ιστορία

Το δελτίο τύπου γράφει αυτό το βιβλίο ως απεικόνιση των αρχαίων κύλινδροι, αντικειμένων και αντικειμένων που επιτρέπουν την «εκπόνηση της ιστορίας δύο από τις σημαντικότερες θρησκείες του κόσμου», αλλά η πραγματική διασκέδαση πιθανότατα θα έρθει από την καταμέτρηση του αριθμού των εργαλείων που κάνουν πραγματικά αδέξια και έξυπνα αστεία Mel Gibson. Το πάνω / κάτω έχει οριστεί στα 14 1/2, παρεμπιπτόντως.

Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Χιούστον
713.639.IMAX

Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου
Toyota Center: Κολλέγιο μπάσκετ Doubleheader

Τι είναι καλύτερο από το να βλέπεις το Texas Longhorns να χάσεις τίποτα; Γιατί, βλέποντας τις Aggies να χάνουν την ίδια μέρα, φυσικά. Βλέπετε και τα δύο για την τιμή ενός σε αυτό το μεσημέρι doubleheader. Και βεβαιωθείτε ότι αναφέρατε πως το ποδόσφαιρο Longhorns δεν έφτασε στο παιχνίδι του εθνικού πρωταθλήματος. Είμαι βέβαιος ότι οι θαυμαστές τους θα το εκτιμήσουν.

Toyota Center
1.866.4.HOUTIX

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου
Reliant Park: Disney σε πάγο - Περιπέτεια Disneyland

Δεν ξέρω για σας, αλλά μερικές φορές παίρνω ένα πόνο στα οστά μου για να αγοράσω τα παιδιά μου ένα 19 $ * οπτάνθρακα. Ευτυχώς, η Disney on Ice είναι στην πόλη και μου επιτρέπουν να κάνω ακριβώς αυτό. Μου επιτρέπει επίσης να βλέπω τους ανδροειδείς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων γύρω από τα παγοπέδιλα, το οποίο είναι άλλο δικό μου χόμπι.

* λίγο υπερβολικά

Reliant Park
832-667-1400

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου
Μουσείο Φυσικής Επιστήμης Χιούστον: Έκθεση Φωτογραφίας

Δεν θα ψέψω, δεν έχω ξαφνιάσει ποτέ ενδιαφέρον να κοιτάξω εικόνες από βράχια / γεωγραφικά τοπία / κτλ. Ο φωτογράφος Michael Collier έχει μερικά αξιοσημείωτα πλάνα μόνο αυτών των πραγμάτων. Δώστε του ένα στροβιλισμό, μπορείτε να έρθετε έκπληκτος. Ακόμα κι αν δεν είστε, τουλάχιστον θα ακούσετε έξυπνα αύριο όταν θα πείτε στους ανθρώπους ότι έτσι περνάτε την Κυριακή το βράδυ.

Μουσείο Φυσικών Επιστημών του Χιούστον
713.639.IMAX

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου
Wortham Center: Ο Καρυοθραύστης (μπαλέτο)

Τι είναι μια εποχή των Χριστουγέννων χωρίς τουλάχιστον ένα ταξίδι για να δείτε τον Καρυοθραύστη; Το ανεκπλήρωτο είναι αυτό που είναι. Είναι σαν να πηγαίνεις όλο το Halloween χωρίς να τρώτε υπερβολικό ποσό μικρών καραμελών Snickers ή να πάτε στο Dallas και να μην κάνετε τουλάχιστον δύο αστεία Tony Romo / playoff αποτυχίες. Είναι δικό σου καθήκον, κυρίες και κύριοι.

Χιούστον Μπαλέτο
713.522.5538

Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου
Discovery Green: Εξωτερική παγοδρομία

Το πατινάζ στο εσωτερικό είναι καλό για τον Μάιο, αλλά έρχεται το χειμώνα, είναι μια δραστηριότητα που πρέπει να γίνει έξω. Επιπλέον, το παγοδρόμιο του Discovery Green είναι (σε ​​είδος) σε μια πραγματική λίμνη. Στο πρόσωπό σας, κατασκευασμένο παγοδρόμιο παγομηχανών Galleria Mall.

Discovery Green
713-400-7336

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου
Το σπίτι σας: Οικογενειακά πράγματα

Πραγματικά? Χρειάζεται κάτι να κάνεις σήμερα; Τι συμβαίνει αυτό, και το ρίχνω μόνο εκεί έξω τώρα: κάντε ένα διάλειμμα από τον υπολογιστή και περάστε λίγο χρόνο με κάποιον που σας αγαπά. Παρακολουθήστε την παρέλαση ή το παιχνίδι Celtics-Lakers στην τηλεόραση. Αν έχετε απολύτως μόλις βγει από το σπίτι, η ταινία του ναού του Tom Cruise βγαίνει σήμερα (γιατί τίποτα δεν λέει τα Χριστούγεννα όπως ο αντισημιτισμός, προφανώς).

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου
Menil Collection: Τέχνη και δύναμη στην Κεντρική Αφρικανική Σαβάνα

Μια έκθεση τέχνης από τέσσερις αφρικανικούς πολιτισμούς που απεικονίζει την επιρροή των "στυλιστικών αλλαγών στις μορφές της εξουσίας", αυτός ο τόπος δεν είναι πιθανώς το καλύτερο μέρος για να πάρει ένα παιδί.

Δηλαδή, αν το παιδί σας δεν έχει το ριζωμένο ενδιαφέρον για τις πολιτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές αλλαγές της Αφρικής κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα. (Όχι όλοι;)

Menil
713-529-3400

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου
Θέατρο Verizon: Έκθεση Laser Pink Floyd

Είμαι πάντα οπαδός της ψυχεδελικής αγγλικής ροκ μπάντας Pink Floyd - τουλάχιστον, από τότε που ο μπαμπάς μου μου είπε ότι έπρεπε να είμαι οπαδός - γι 'αυτό το γεγονός ήταν παπούτσι για το Ημερολόγιο Εκδηλώσεων.

Θέλω να πω, συνδυάζει την Pink Floyd με τα λέιζερ. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να θέλετε;

Ασύρματο θέατρο Verizon
713-230-1600

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου
Συνεδριακό κέντρο: Παρουσίαση όπλων και μαχαιριών

Δεν είμαι ούτε υποστηρικτής όπλων ούτε μαχαιριών, αλλά όταν τα εν λόγω όπλα είναι "υψηλής ποιότητας", καλά, αυτό αλλάζει τα πάντα. Σοβαρά, βλέπω κανονικά κανόνια (?) Στο πρόσωπο ίσως μια φορά κάθε λίγους μήνες, δεν υπάρχει κανένας τρόπος που έχω χάσει έξω σε όπλα υψηλής ποιότητας. Μπορώ να κάνω τα στιγμιότυπα των Texans-Bears στο Sportscenter στις 6 π.μ., 8 π.μ., 10 π.μ., 12 μ.μ., 2 μ.μ., 4 μ.μ., 6 μ.μ., 8 μ.μ. ή 10 μ.μ.

Γυαλί υψηλής ποιότητας
281-331-5969

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου
Κέντρο Χόμπι: Πάντα ... Patsy Cline

Είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στον Patsy Cline. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετός λόγος για να το δείτε αυτό.

Στάδια Θεάτρου
713-315-2525

Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου
Reliant Stadium: Τέξας Bowl (ποδόσφαιρο: Ρύζι εναντίον δυτικού Μίτσιγκαν)

Μπορεί να μην έχει την ίδια λάμψη με το πορτοκαλί μπολ (ή ακόμα και το μπολ με τη ζάχαρη), αλλά το περυσινό Texas Bowl είδε περίπου 63.000 άτομα να βγουν έξω στο παιχνίδι, οπότε θα έπρεπε να είναι διασκεδαστικό, ανεξάρτητα από το καθεστώς μη μαρκετ. Αν υπάρχει κάποια παρηγοριά, η κίνηση θα πρέπει να είναι εξίσου κακή όπως θα είναι στο παιχνίδι του Εθνικού Πρωταθλήματος, κάτι που είναι κάτι.

Texas Bowl
832-667-2002

Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου
notsuoH: Συναυλία

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά δεν πρέπει να απογοητεύσουμε τη στάση του Ladyheat, της Electric Attitude, των Sluts της Backalley, του λυκίσκου και της Sara Van Buskirk. Και δεδομένου ότι οι φήμες εξακολουθούν να επιπλέουν γύρω από ότι αυτό το μέρος μπορεί να κλείσει σύντομα, μπορεί να θέλετε να κάνετε το δρόμο σας εκεί έξω εάν δεν έχετε ποτέ πριν το κάνει.

314 Κύρια
713-409-4750