Ρομαντικό πάνω στο Orient Express

Made for Lovers

Αν οι δύο από εσάς πιστεύουν ότι υπάρχει περισσότερη από τη μισή διασκέδαση, ίσως ένα ταξίδι στο Orient-Express είναι για εσάς. Παρόλο που η εταιρεία έχει αλλάξει το όνομά της στο Belmond, αυτά τα ίδια τρένα luxe συνεχίζουν να υφαίνουν μέσα από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης και να παρέχουν στους επιβάτες γεύσεις για το πώς ζει πραγματικά η καλή ζωή, αντλώντας σας την εμπειρία - και στη συνέχεια χαλαρώνετε στην επόμενη σκηνή.



Σε αυτά τα τρένα θα συναντήσετε μια διατομή ανθρώπων διαφορετικού υποβάθρου και εθνικότητας. Τα κοσμικά πράγματα που κάνει κανείς - να τρώνε, να κουβεντιάζουν με άλλους - να κάνουν τους ανθρώπους να ανοίγουν και να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο είδος οικειότητας. Φιλίες που διαρκούν για χρόνια αρχίζουν με τρένα. Ο Nick Varian, ο οποίος υπηρέτησε ως αντιπρόεδρος και επικεφαλής υπεύθυνος ανάπτυξης της Orient-Express, υπενθυμίζει την πολύχρωμη ιστορία του O & E:

"Οι πρώτοι επιβάτες Orient-Express ήταν κατασκόπων ... οι courtesans ... οι έμποροι όπλων ... ακόμα και ο περιστασιακός δολοφόνος".

Η γλώσσα είναι σταθερή στο μάγουλο, ο Varian επισημαίνει: "Είναι δίκαιο να πούμε ότι ο ηθικός χαρακτήρας των επιβατών μας έχει βελτιωθεί κάπως". Τα ρομαντικά ταξίδια με τρένα - λαμπερά καροτσάκια, πλούσια κουζίνα και προσωπική εξυπηρέτηση κατ 'εξοχήν - έγιναν διαθέσιμα πάλι πριν από αρκετές δεκαετίες με την επανεκκίνηση του πλούσιου Βενετία Simplon-Orient-Express . Αρχικά ταξιδεύοντας μεταξύ του Λονδίνου και της Ιταλικής πόλης του καναλιού, το ευρωπαϊκό τρένο περιλαμβάνει τώρα και δρομολόγια προς το Παρίσι , τη Βερόνα, τη Βουδαπέστη και τη Βιέννη .

Το ρομαντικό ρομαντισμό του ταξιδιού στο πλοίο Orient-Express

Υπάρχει κάτι τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά καταπραϋντικό για το πέρασμα του χρόνου σε ένα εικονικό ολονύκτιο τρένο. Το Art Deco Orient-Express επαναφέρει μια εποχή που η ζωή ήταν πιο αργή και πιο ήπια. Κάποιοι λένε ότι η ήπια κίνηση του τρένου είναι σαν να κουνιέται για να κοιμηθεί σε μια κούνια με το χτύπημα κτυπήματος των τροχών σαν ένα σκοινί.

Ωστόσο, θα θέλετε να παραμείνετε ξύπνιοι για τις απόψεις των εξαίρετων τοπίων, ό, τι μαίνεται πέρα ​​από το παράθυρό σας. Σιγουρέψτε ή φρεσκομαγειρεμένο καφέ, καθώς τα παίρνετε όλα. Τα γεύματα προορίζονται για γεύσεις σε πολυτελή αυτοκίνητα, εξοπλισμένα με πεντανόστιμα κρύσταλλα και εκλεκτή πορσελάνη.

Οι αχθοφόροι αχθοφόροι, οι σερβιτόροι και τα άλλα μέλη του πληρώματος που διορίζονται με προσοχή ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και φαίνεται να τα περιμένουν.

Τα άλλα ευρωπαϊκά τρένα Belmond της Ευρώπης

Τα ζευγάρια μπορούν να επιλέξουν από άλλες γοητευτικές διαδρομές, όπως:

Πέρα από την Ευρώπη: Όταν το Orient-Express τρένα ταξιδεύει

Ταξιδεύοντας πέρα ​​από την Ευρώπη, ο διευρυμένος όμιλος Orient-Express λειτουργεί σήμερα σε τρεις ηπείρους και περιλαμβάνει άλλα εξίσου ευχάριστα τρένα, όπως:

Είναι ένα εντυπωσιακό ρόστερ, δεδομένου ότι κάθε τρένο και εμπειρία δημιουργήθηκε εκ νέου, από τα κομμάτια επάνω. Όλοι μεταφέρουν επιβάτες σε διάφορες χώρες και ηπείρους σε στυλ μιας περασμένης εποχής: Η ατμόσφαιρα στο Ανατολικό & Ανατολικό Express προκαλεί τη βρετανική αποικιακή ζωή της δεκαετίας του 1920. καρέκλες από μπαστούνι, σεντόνια, τσάι. Η Βενετία Simplon και η British Pullman εκπαιδεύουν τους επιβάτες μεταφορών σε κομψότητα Art-Deco.

Οι επισκέπτες που αγοράζουν Superior Cabin στην Ανατολική & Ανατολική Express μεταξύ Μπανγκόκ και Σιγκαπούρη μπορούν να λάβουν μία δωρεάν διανυκτέρευση στο The Oriental Hotel στην Μπανγκόκ και μια άλλη δωρεάν βραδιά στο The Mandarin Oriental Hotel στη Σιγκαπούρη.



Κάθε φορά που θα πάτε, θα διαπιστώσετε ότι είναι εύκολο να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο E & O, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή σε κορυφαία ξενοδοχεία και εκδρομές εκτός του τρένου. Για πληροφορίες, συγκρίσεις τιμών και για κράτηση ταξιδιού, επισκεφτείτε την Belmond online.